Drugače pa vse pohvale, lepo opravljeno

Zgleda da so se mi ze od iskanja gum skisali mozganiinfinity napisal/-a:@naizustTo ni pri vulkanizerju
To so moje gume naložene v moj kombi, da peljem vse skupaj k vilkanizerju
Kljub vsemu mi pa še manjkata dve prednji terenski
To že sam iščem malo rabljena poceni z platišči v okolici Celjajaka napisal/-a:Gum kar jih hočeš.
http://www.atv-oprema.si/index.php?rout ... ry&path=39
Black_Racer napisal/-a:Trokiranje si porihtal? Prvo kar pogledaj je to če imaš gumijasto sesalno cev od upšlinjača celo ali je kje napokana ali natrgana potem ti vleče "fovšluft" in s tem dobio preveč zraka to ena od možnosti da trokira ali pa če se ti je ena cevka utrgala ko gre na mašino iz uplinjača.
Možne so pa še ostale možnosti...
Drugače pa zelo lepo poštimano vse pohvale
Black_Racer napisal/-a:Trokiranje si porihtal? Prvo kar pogledaj je to če imaš gumijasto sesalno cev od upšlinjača celo ali je kje napokana ali natrgana potem ti vleče "fovšluft" in s tem dobio preveč zraka to ena od možnosti da trokira ali pa če se ti je ena cevka utrgala ko gre na mašino iz uplinjača.
Možne so pa še ostale možnosti...
Drugače pa zelo lepo poštimano vse pohvale
sircelj84 napisal/-a:Jaz bi pogledal ventile.Še posebej izspušnega...Men se je to že zgodilo,da se je un vijak,ku ga štelaš kok je ventil odprt odvijačil in je začel motor trokirat,ugašat,pokat iz izspuha,ker se je izspušni ventila razštelal...
Poglej v izpušnem loncu...Strijc napisal/-a:sircelj84 napisal/-a:Jaz bi pogledal ventile.Še posebej izspušnega...Men se je to že zgodilo,da se je un vijak,ku ga štelaš kok je ventil odprt odvijačil in je začel motor trokirat,ugašat,pokat iz izspuha,ker se je izspušni ventila razštelal...
Hvala za nasvet, bom preveril.... Samo trenutno se ne vem kje bi nasel ta ventil... Mas kako sliko?
maier napisal/-a:Poglej v izpušnem loncu...če ne najdeš pelji k nekomu ki se na to spozna