Raptor 660 (vrnitev odpisanega)

naizust
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Štore

Re: Raptor 660 (vrnitev odpisanega)

Odgovor Napisal/-a naizust » 17 Apr 2013, 19:04

Vidim da ma še vulkanizer neki gum ko bo tut men pasale. Te lahka vprašam kdo je ta vulkanizer če ni skrivnost.
Drugače pa vse pohvale, lepo opravljeno :)

A little party never killed nobody

Uporabniški avatar
infinity
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Celje-okolica

Odgovor Napisal/-a infinity » 19 Apr 2013, 05:12

@naizust ;) To ni pri vulkanizerju ;) To so moje gume naložene v moj kombi, da peljem vse skupaj k vilkanizerju ;) Kljub vsemu mi pa še manjkata dve prednji terenski ;)

naizust
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a naizust » 19 Apr 2013, 10:38

infinity napisal/-a:@naizust ;) To ni pri vulkanizerju ;) To so moje gume naložene v moj kombi, da peljem vse skupaj k vilkanizerju ;) Kljub vsemu mi pa še manjkata dve prednji terenski ;)
Zgleda da so se mi ze od iskanja gum skisali mozgani :)

naizust
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a naizust » 19 Apr 2013, 21:43

jaka napisal/-a:Gum kar jih hočeš.
http://www.atv-oprema.si/index.php?rout ... ry&path=39
To že sam iščem malo rabljena poceni z platišči v okolici Celja :D Ja sem kr "jebena" stranka :oops:

Uporabniški avatar
infinity
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a infinity » 19 Apr 2013, 21:59

Evo spet se je pomalem dogajalo ;) Porihtal sem motor da je nehal trokirat, zamenjal zadnji disk in ploščice, ter naredil zaščito za hladilnik vode, ki ga bo ščitila pred nadležnimi kamenčki... \:D/
Da še omenim zakaj je motor trokiral ](*,) Bivši mojstri so demontirali reverse switch ki se nahaja pod neutral switchem... Žarnico za R so vzeli ven, kabel pa brikali na maso... KO sem motor razdrl, sem odklopil kabel od reverse switcha, nazaj pa ne priklopil, ker čakam na novo stikalo iz delta teama... Računalnik motorja je dejansko skoz mislil da je motor v vzvratni prestavi, zaradi tega je bila vklopljena blokada in je motor trokiral..... Mislim adijo a ne.... Pa tolk časa sem zapravu zaradi takele bedarije...
No glavno je to da sedaj deluje vse bp... ;)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 20 Apr 2013, 01:39

naizust napisal/-a: Ja sem kr "jebena" stranka :oops:
Me veseli. Z takimi ni dobro "češenj zobati" 8)

Slika Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Black_Racer » 09 Jun 2013, 13:10

Trokiranje si porihtal? Prvo kar pogledaj je to če imaš gumijasto sesalno cev od upšlinjača celo ali je kje napokana ali natrgana potem ti vleče "fovšluft" in s tem dobio preveč zraka to ena od možnosti da trokira ali pa če se ti je ena cevka utrgala ko gre na mašino iz uplinjača.
Možne so pa še ostale možnosti...

Drugače pa zelo lepo poštimano vse pohvale ;)

Uporabniški avatar
infinity
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a infinity » 12 Jul 2013, 20:49

Pri meni je bilo za trokiranje krivo stikalo za vzvratno prestavo.... ;) vse že porihtano ;)
Black_Racer napisal/-a:Trokiranje si porihtal? Prvo kar pogledaj je to če imaš gumijasto sesalno cev od upšlinjača celo ali je kje napokana ali natrgana potem ti vleče "fovšluft" in s tem dobio preveč zraka to ena od možnosti da trokira ali pa če se ti je ena cevka utrgala ko gre na mašino iz uplinjača.

Strijc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Strijc » 22 Jul 2013, 20:45

Black_Racer napisal/-a:Trokiranje si porihtal? Prvo kar pogledaj je to če imaš gumijasto sesalno cev od upšlinjača celo ali je kje napokana ali natrgana potem ti vleče "fovšluft" in s tem dobio preveč zraka to ena od možnosti da trokira ali pa če se ti je ena cevka utrgala ko gre na mašino iz uplinjača.

Imam problem z trokiranjem... Nenadna izguba moci in posledicno se motor ugasne.... Je pa do danasnjega tankanja na bencinski crpalki delalo vse kot se sika. Ko sem prispel na bencinsko, sem bil ze na hlapih. Takoj po tocenju sem ga kar posteno gnal. Po cca 10 km pa kot, da bi mu odvzel bencin in crkne. Za minuto ga prizgem normalno in potem spet po cca 5 km crkne. Sem se naslednjih par km peljal pod nizjimi obrati in sem cutil isto. Je mozno da mam kake smeti v uplinjacu? Svecka? Popoldan sem ga pustil da se je ohladil in naredil en hiter krog z obrati na polno, pa se mi zdi da je zdaj ok ampak vseeno me mucijo te zadeve....

Pa se nekaj me zanima.... Imam izpuh leo vince... In vcasih, ko ga kar posteno peljem v obrate, mi kar poka iz izpuha? Slabo izgorevanje bencina? Kako to resit?

Ma mogoce kdo kako idejo? Govorim pa o yfm 350rw...

Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Odgovor Napisal/-a frm » 22 Jul 2013, 21:23

Pazi na tempertaturo,sploh v tem in prihajajočih dneh,

2012 Yamaha Raptor 700R

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Ilirska Bistrica
Kraj: Ilirska Bistrica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 24 Jul 2013, 12:59

Jaz bi pogledal ventile.Še posebej izspušnega...Men se je to že zgodilo,da se je un vijak,ku ga štelaš kok je ventil odprt odvijačil in je začel motor trokirat,ugašat,pokat iz izspuha,ker se je izspušni ventila razštelal...

Strijc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Strijc » 24 Jul 2013, 14:23

sircelj84 napisal/-a:Jaz bi pogledal ventile.Še posebej izspušnega...Men se je to že zgodilo,da se je un vijak,ku ga štelaš kok je ventil odprt odvijačil in je začel motor trokirat,ugašat,pokat iz izspuha,ker se je izspušni ventila razštelal...

Hvala za nasvet, bom preveril.... Samo trenutno se ne vem kje bi nasel ta ventil... Mas kako sliko? :)

Uporabniški avatar
maier
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a maier » 25 Jul 2013, 18:50

Strijc napisal/-a:
sircelj84 napisal/-a:Jaz bi pogledal ventile.Še posebej izspušnega...Men se je to že zgodilo,da se je un vijak,ku ga štelaš kok je ventil odprt odvijačil in je začel motor trokirat,ugašat,pokat iz izspuha,ker se je izspušni ventila razštelal...

Hvala za nasvet, bom preveril.... Samo trenutno se ne vem kje bi nasel ta ventil... Mas kako sliko? :)
Poglej v izpušnem loncu... =; če ne najdeš pelji k nekomu ki se na to spozna \:D/

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 25 Jul 2013, 19:25

maier napisal/-a:Poglej v izpušnem loncu... =; če ne najdeš pelji k nekomu ki se na to spozna \:D/
:haha :haha :dober :dober

Odgovori