Sem uporabil iskalnik pa ne najde nič kaj glede tega modela razen, če ima iste finte kot raptor 350
Yamaha raptor 700(blokade)
Yamaha raptor 700(blokade)
Danes sem od kolega preizkusil njegovo raptor 700SE(letnik 2009). Zanima me, če imajo te 700-ke kakšne blokade kje, ker sem imel občutek da moped ne da ven tega kar bi moral oziroma bi lahko

Sem uporabil iskalnik pa ne najde nič kaj glede tega modela razen, če ima iste finte kot raptor 350

- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Morda ima omejen plin/gas glede na to, da je nov... 

ADJUSTING THE SPEED LIMITER
The speed limiter keeps the carburetor throttlefrom becoming fully-opened even when the throttle lever is applied to the maximum position.
Screwing in the adjuster stops the engine speed from increasing.

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
reptor700
Pozdravljen
Mislim da je izta fora kot pri 350tki pokrov uplinjača ima omejevalnik hoda probaj dol vzet pokrovček in se točno vidi.
LP EXCEL
Mislim da je izta fora kot pri 350tki pokrov uplinjača ima omejevalnik hoda probaj dol vzet pokrovček in se točno vidi.
LP EXCEL
Lahko je pa še ena stvar (ki se je zgodila meni). Pri ročici za menjalnik imaš dve žički (z črnima kapicama), ki sta vezani na maso. Tista, ki je namenjena vzvratni vožnji se mi je pri večjih obratih (približno pri polovici obratov) stikala dol=losala. Posledica je bila, da quad ni razvil končne moči. Lahko si se brez problema vozil oz. recimo do končne brzine 85 km/h, samo ravno na meji, ko quad "znori", je bila blokada. Po pregledu z mehanikom iz DT smo ugotovili kje je bil problem in quad je bil RTR 
Verjetno je najbol očitna blokada spark arestor,če ga odstraniš boš pridobil kar nekaj navora,ki se najbol opazi v 3. v kakšen klanec,bo pa zaradi tega tudi dosti bol glasen.
Zato ti priporočam da si sam narediš nov arestor z cevjo večjega premera,ki pa naj bo čim krajša (cca 3-5cm)...,s tem bo motor še vedno dokaj tih.
Zato ti priporočam da si sam narediš nov arestor z cevjo večjega premera,ki pa naj bo čim krajša (cca 3-5cm)...,s tem bo motor še vedno dokaj tih.