Honda TRX 500 FPA

Odgovori
Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Honda TRX 500 FPA

Odgovor Napisal/-a jaka » 13 Feb 2012, 18:58

Nič revolucije na znanem preverjenem, trpežnem agregatu, pa vendar povsem novi menjalnik. Brezstopenjski hidrostatični hondamatic omogoča brezstopenjsko delovanje (CVT). Motor zavira pri vožnji navzdol tudi pri polni obremenitvi z priklopnim vozilom. Na željo pa lahko prestavljamo tudi ročmo. Pet normalnih razmerij in pet reduktorskih razmerij. Z dotikom na gumb izberemo, kaj želimo. CVT delovanje ali prestavljanje. =D> =D>
Električni servo volan oz. krmilo je bil v Hondah vgrajen že davnega 2007. Nadgraditev tega sistema (po vzoru avtomobilov), pa je progresivno delovanje, oz. krmilo na asfaltnih površinah in večjih hitrostih postane trše.
Škoda, da v Sloveniji ni malce bolj agresivnega uvoznika, ki bi z primernim oglaševanjem privabil marsikaterega poznavalca .

Slika

rožle
Obiskovalec
Reactions:

Re: Honda TRX 500 FPA

Odgovor Napisal/-a rožle » 13 Feb 2012, 19:09

Udoben delavec, torej poznavalci "sam 500 cm"

A bo šlo????? a bo potegnu???

lp

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Re: Honda TRX 500 FPA

Odgovor Napisal/-a brinovc » 13 Feb 2012, 19:26

rožle napisal/-a:Udoben delavec, torej poznavalci "sam 500 cm"

A bo šlo????? a bo potegnu???

lp
Zgornja Honda je popoln DELAVEC.
Dovolj moči in vsega ostalega za njen osnovni namen.

Žal smo v EU zaradi čudnih predpisov osnovni namen ATV-jev krepko zavrgli. Postali so namreč vozila namenjena turizmu, dirkanju, raziskovanju skritih predelov naše domovine in izven, izzivanju fizikalnih zakonov...
Me prav zanima, koliko 4x4 atv-jev je bilo prodanih za opravljanje svojega osnovnega poslanstva.

Se pa strinjam z teboj glede ccm. Tudi meni bi pasalo hmm...še enkrat več konjičkov za občasna sproščanja duše.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Odgovori