Kot kaže bo moj Brute Force 750 "shodil" in sedaj bom moral vrniti sposojeni doprti izpuh ter:
- kupiti druh auspuh
- odpreti originalnega - zablokiranega.
Ima kdo kakšen auspuh za prodati, lahko tudi rabljen z zmerno zvočno kuliso in po kakšni ceni?
Ima kdo izkušne z odpiranjem originalnega zablokiranega auspuha in je pripravljen malo pomagati in po kakšni ceni?
Hvala
Auspuh
http://www.atv.si/forum/viewtopic.php?t=1471&start=500 na tem linku oz. sosednji temi, je nakaj napisanega kr bi te utegnilo zanimati 
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Po dolgem času me je Kwl pustil na cedilu. Na mesto na furo v Ilirsko sem pristal v svoji garaži. Zopet se je izkazalo , da dela problema navlaka , ki so jo Italijani obesili gor zaradi homologacije. Ni bilo druge kot obrisat prah z varilnega aparata , ki se je nabiral na njem odkar ni cofota
V vsej vnemi sem pozabil slikati končni izdelek. V glavnem z fleksarico sem sem zarezal škrge v cev. Najprej sem probal brez cevi pa se ni obneslo sedaj je pa vredu. Motor ima lep glas pa tudi ventilator se normalno vklaplja. Kakor koli že toliko časa bo že dokler ne dobim en izpuh iz inoxsa.

V vsej vnemi sem pozabil slikati končni izdelek. V glavnem z fleksarico sem sem zarezal škrge v cev. Najprej sem probal brez cevi pa se ni obneslo sedaj je pa vredu. Motor ima lep glas pa tudi ventilator se normalno vklaplja. Kakor koli že toliko časa bo že dokler ne dobim en izpuh iz inoxsa.