Brute Force 750ccm

Odgovori
esmo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a esmo » 10 Maj 2011, 21:36

Civava napisal/-a:Če misliš kupit novega podi raje po Ac ja 1000 za jurja več boš dobil bistveno več!
Ja če pa majo porabe 20l... je pa kar vredu zadeva. pa še lep je tudi kar.
A mi lahko še kdo kaj priporoča in predlaga?? RES NEKAJ RABIM...

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 10 Maj 2011, 21:54

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 10 Maj 2011, 22:22

esmo napisal/-a:
Civava napisal/-a:Če misliš kupit novega podi raje po Ac ja 1000 za jurja več boš dobil bistveno več!
Pa ni tako hudo okoli porabe kot strašijo. Sosedu se giblje okrog 10, 11 litrov.

esmo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a esmo » 10 Maj 2011, 22:52

hurco napisal/-a:
esmo napisal/-a:
Pa ni tako hudo okoli porabe kot strašijo. Sosedu se giblje okrog 10, 11 litrov.
AJA? Če pa sem bral one komentarje pa piše 20l. pa kak je to mišleno? teren, cesta al kombinirano??? kaj pa glede okvar? se kaj ve???

esmo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a esmo » 10 Maj 2011, 22:56

Sej bi ampak me skrbi kaj se je z tem quadom delalo... vsak ki si ga kupi, si ga kupi za divjanje... AL? Zato si bi raje kupo novega, in bi vsaj vedo kaj imam...

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Maj 2011, 05:46

Sedi na enega in drugega. Pelji se nekaj 100 metrov!
Vzel boš rumenega! :D
Zakaj misliš, da bi kdo divjal....saj to so motorji narejeni za matranje....teren je njihovo naravno okolje...ne cesta!

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 11 Maj 2011, 07:02

esmo napisal/-a:
Ja ja pol pa svizec zavije čokolado :twisted: Ac kar konkretno manj pije kot Bf.

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 11 Maj 2011, 08:58

esmo napisal/-a:
Sej bi ampak me skrbi kaj se je z tem quadom delalo... vsak ki si ga kupi, si ga kupi za divjanje... AL? Zato si bi raje kupo novega, in bi vsaj vedo kaj imam...
Pokliči ga, se zmeni za ogled in testno vožnjo. Tako kot ti je že BIF svetoval.

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 11 Maj 2011, 09:19

esmo napisal/-a:
Da AC 1000 porabi 20l/100 km sem te verjetno jaz zavedel v enem postu. To ni preverjen podatek. Podatki Civave, Hurcota so boljši in verjetno preverjeni.

LP

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Maj 2011, 10:42

esmo napisal/-a:jaz imam eno prošnjo!!! kolkor vidim se spoznate na štirikolesnike... jaz bi proso če mi lahko svetujete glede mojega prvega nakupa štirikolesnika...
Ampak more bit stroj za po cesti in za teren. zaenkrat se mi zelo dopade ta BRUTE FORCE 750, in kolkor sem bral se tudi ne kvari dosti.
Če je Kateri doma v moji bližini, bi prosil za eno probno vožnjo... jaz sem iz murske sobote, maribora in ormoža. imam več bivališč zaradi službe.
zahvaljujem se za vsak odgovor in priporočilo

LP Bojan
Esmo....šel sem še enkrat prebirat tvoj prvotni post!
Moje osebno mnenje je:
Kupuješ svoj prvi 4kolesnik.....pa ciljaš na 1000-ko????
Si sploh poskusil vozit recimo zadeve 500ccm pa navzgor (govorim o recimo bolj znanih znamkah...da ne bo kdo spet užaljen)...recimo po cesti, terenu....
Ne vem sicer kaj misliš počet ampak verjemi da si z 1000 nimaš kaj počet. Če boš izkoriščal teh 1.000ccm na polno ti ne bodo vzdržale ostale komponente motorja....že 800 tka je ajde ajde za tiste, ki mislijo, da zmorejo več (pa na koncu vidijo, da motor zmore mnogo več kot je cohones)...
Ne vem no morda je res dobro da poskusiš različne modele na različnih terenih. Namreč niti 1.000-ka niti 800 ka, 750-ka, 650-ka....ti ne bodo pomagale v pravem terenu, če se boš zanašal samo na svoj palec.
Z glavo se tudi z "slabšim" motorjem včasih dlje pririne!
Pač malce razmisleka! Zdi se mi škoda razprave o tem koliko litrov kateri motor spije....atv-ji niso igrače za tiste z bolj praznimi žepi. Vzdrževanje ipd. tudi nekaj (dosti) stane, tako da je poraba goriva več ali manj irelevanten podatek. Poleg tega ti jaz na 40km. mirno spraznim rezervoar...si pač najdem tak teren...preveč je komponent, ki vplivajo na porabo!
Odmisli porabo, poskusi čim več različnih motorjev na različnih terenih, prespi predvsem pa se odloči za tistega, ki ti najbolj "sede".
Važno je da se na motorju dobro počutiš, da ti vliva zaupanje in občutek varnosti....tistih par litrov več ali manj pa boš že preživel.
Če imaš 10, 11, 12, 13 K EUR za motor.....kdo še vpraša za ceno bencino?

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Maj 2011, 11:44

Naceloma se strinjam s tabo, vendar je spraseval po BF750 in mu je Civava svetoval naj raje vzame AC1000, kar se mi zdi zelo na mestu nasvet. Od viska se ni nikoli bolela glava.

Ce je to njegov prvi ATV bo pac zacel bolj pocasi in z glavo, kar se mi zdi se vedno bolj pametno, kot pa da kupi enga BRPja 400 in potem cez pol leta proda in kupi 800, ter pri nakupih in prodajah izgubi par tisoc eur.
BIF napisal/-a:
esmo napisal/-a:jaz imam eno prošnjo!!! kolkor vidim se spoznate na štirikolesnike... jaz bi proso če mi lahko svetujete glede mojega prvega nakupa štirikolesnika...
Ampak more bit stroj za po cesti in za teren. zaenkrat se mi zelo dopade ta BRUTE FORCE 750, in kolkor sem bral se tudi ne kvari dosti.
Če je Kateri doma v moji bližini, bi prosil za eno probno vožnjo... jaz sem iz murske sobote, maribora in ormoža. imam več bivališč zaradi službe.
zahvaljujem se za vsak odgovor in priporočilo

LP Bojan
Esmo....šel sem še enkrat prebirat tvoj prvotni post!
Moje osebno mnenje je:
Kupuješ svoj prvi 4kolesnik.....pa ciljaš na 1000-ko????
Si sploh poskusil vozit recimo zadeve 500ccm pa navzgor (govorim o recimo bolj znanih znamkah...da ne bo kdo spet užaljen)...recimo po cesti, terenu....
Ne vem sicer kaj misliš počet ampak verjemi da si z 1000 nimaš kaj počet. Če boš izkoriščal teh 1.000ccm na polno ti ne bodo vzdržale ostale komponente motorja....že 800 tka je ajde ajde za tiste, ki mislijo, da zmorejo več (pa na koncu vidijo, da motor zmore mnogo več kot je cohones)...
Ne vem no morda je res dobro da poskusiš različne modele na različnih terenih. Namreč niti 1.000-ka niti 800 ka, 750-ka, 650-ka....ti ne bodo pomagale v pravem terenu, če se boš zanašal samo na svoj palec.
Z glavo se tudi z "slabšim" motorjem včasih dlje pririne!
Pač malce razmisleka! Zdi se mi škoda razprave o tem koliko litrov kateri motor spije....atv-ji niso igrače za tiste z bolj praznimi žepi. Vzdrževanje ipd. tudi nekaj (dosti) stane, tako da je poraba goriva več ali manj irelevanten podatek. Poleg tega ti jaz na 40km. mirno spraznim rezervoar...si pač najdem tak teren...preveč je komponent, ki vplivajo na porabo!
Odmisli porabo, poskusi čim več različnih motorjev na različnih terenih, prespi predvsem pa se odloči za tistega, ki ti najbolj "sede".
Važno je da se na motorju dobro počutiš, da ti vliva zaupanje in občutek varnosti....tistih par litrov več ali manj pa boš že preživel.
Če imaš 10, 11, 12, 13 K EUR za motor.....kdo še vpraša za ceno bencino?

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 11 Maj 2011, 12:00

freshslo napisal/-a:Ce je to njegov prvi ATV bo pac zacel bolj pocasi in z glavo, kar se mi zdi se vedno bolj pametno, kot pa da kupi enga BRPja 400 in potem cez pol leta proda in kupi 800, ter pri nakupih in prodajah izgubi par tisoc eur.
kot jaz na primer, ko sem v štirih letih kupil 3 motorje ](*,)

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 11 Maj 2011, 12:08

Tudi ja z ti svetujem da v prvo udariš pravilno, kajti vsaka menjava bo stala kar nekaj eurov. Če si le kaj motoričen tip se boš moči hitro navadil, gre pa se zato da ne matraš motorja ko se prevažaš z potovalno hitrostjo npr. 90km na uro, oziroma da takrat motor teče z "potovalnimi" obrati ki so precej nižji od končnih.

BIF je napisal:
Če boš izkoriščal teh 1.000ccm na polno ti ne bodo vzdržale ostale komponente motorja....
Tukaj je pa razlika med AC in Bombandierjem :lol: , seveda v AC-jevo korist.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 11 Maj 2011, 12:13

notranjc napisal/-a:
freshslo napisal/-a:Ce je to njegov prvi ATV bo pac zacel bolj pocasi in z glavo, kar se mi zdi se vedno bolj pametno, kot pa da kupi enga BRPja 400 in potem cez pol leta proda in kupi 800, ter pri nakupih in prodajah izgubi par tisoc eur.
kot jaz na primer, ko sem v štirih letih kupil 3 motorje ](*,)
Jaz pa v enem letu 3 ](*,) ](*,) :ufff: :bang: (zadnjega sem v bistvu zamenjal, ampak vseeno, če ne bi bil tako zaletav, bi ne bil tako plešast, kot sem) :lol: :lol: :lol: .

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 11 Maj 2011, 12:16

Tako nekako saj ne , da se ne bi strinjal tudi z Bifom vendar je vprašal za Bf ja in za nekaj več lahko dobiš boljši moped. Tako je moje mneje. Vseh skritih napak na Ac ju ne poznam vedar sigurno obstajajo za razliko od Bfja kjer jih spoznavam . Seveda ne trdim , da je Bf zanič moped daleč od tega vendar je Ac 1000 precej boljši tako zaradi same lege na cesti , udobja, opreme, porabe, zmogljivosti. Tako pač je.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Maj 2011, 12:23

hurco napisal/-a:Tudi ja z ti svetujem da v prvo udariš pravilno, kajti vsaka menjava bo stala kar nekaj eurov. Če si le kaj motoričen tip se boš moči hitro navadil, gre pa se zato da ne matraš motorja ko se prevažaš z potovalno hitrostjo npr. 90km na uro, oziroma da takrat motor teče z "potovalnimi" obrati ki so precej nižji od končnih.

BIF je napisal:
Če boš izkoriščal teh 1.000ccm na polno ti ne bodo vzdržale ostale komponente motorja....
Namenoma nisem preferiral nobene znamke! Vsak pač svojega konja hvali. Jaz sem samo napisal, da če bo v terenu potreboval vseh 1000ccm mu bo šlo hudičevo za nohte!
Razlika med AC in BRP....eh nima smisla izgubljati besed.....najenostavneje je probat oba in potem je odločitev jasna! :D
Sploh pa jaz itak nikoli ne bom razumel zakaj bi kupil "delavca" za vožnjo po cesti.
Dobiš kakšen kabrio za manj denarja za užitke vetra v laseh ali pa cestni motor za hitrost!
Na terenu pa, če znaš uporabljat motor, je 650ccm vrh glave!
Torej še enkrat!!!! Govorim o uporabi na TERENU! Z cesto imam zelo malo izkušenj zato nima smisla, da teoretiziram!

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Maj 2011, 12:36

BIF napisal/-a:
hurco napisal/-a:Tudi ja z ti svetujem da v prvo udariš pravilno, kajti vsaka menjava bo stala kar nekaj eurov. Če si le kaj motoričen tip se boš moči hitro navadil, gre pa se zato da ne matraš motorja ko se prevažaš z potovalno hitrostjo npr. 90km na uro, oziroma da takrat motor teče z "potovalnimi" obrati ki so precej nižji od končnih.

BIF je napisal:
Namenoma nisem preferiral nobene znamke! Vsak pač svojega konja hvali. Jaz sem samo napisal, da če bo v terenu potreboval vseh 1000ccm mu bo šlo hudičevo za nohte!
Razlika med AC in BRP....eh nima smisla izgubljati besed.....najenostavneje je probat oba in potem je odločitev jasna! :D
Sploh pa jaz itak nikoli ne bom razumel zakaj bi kupil "delavca" za vožnjo po cesti.
Dobiš kakšen kabrio za manj denarja za užitke vetra v laseh ali pa cestni motor za hitrost!
Na terenu pa, če znaš uporabljat motor, je 650ccm vrh glave!
Nisem mislil preferirat katerokoli znamko. BRP 400 mi je ravno prisel v misli. Bolj sem ciljal na moc in prostornino agregata.

Ti pa lahko povem, da vcasih pri KQ750 prav pogresam brutalnost Raptorja 660. Pa ne mi zdaj odgovorit, da je en delavec, drug pa sportak in kaj sploh primerjam. Pri vsakem motorju se navadis na moc, tudi pri R1 z 186KM sem se navadil in bi si zelel se kaksnega konja vec.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

esmo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a esmo » 11 Maj 2011, 13:51

Jaz si želim nekaj močnega in funkcionalnega. pa da lahko pozimi montiram gor gosenice pa plug... saj me ne skrbi poraba!!! Skrbi me samo to da če bom se kam peljal da nebom rabo cisterne za sabo vlečt... Je pa mi kar všeč ta AC 1000. Ampak me zanima ali naj kupim enoseda al dvoseda??? Ampak pri onem enosedu se mi bolj dopade zunanjost... Tisti loki in Balanca

KAJ VI REČETE NA TO???

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 11 Maj 2011, 15:01

Razlika med dolgim in kratkim je v tem, da je daljši precej bolje vodljiv in ubogljiv in bolj udoben, pa tudi nujen pri vožnji dveh oseb, ter mnogo varnejši pri premagovanju strmih klancev, krajši pa ima prednost v obračanjih na mestu ter plezanju čez grbine. Jaz osebno vozim daljšo izvedbo in verjetno nikoli ne bom kupil kratke izvedbe. Ne vem kakšne loke in balanco imaš v mislih, vendar se da pri obeh enako narediti.
Zadnjič spremenil hurco, dne 11 Maj 2011, 15:03, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Maj 2011, 15:02

Never ending stories!
Težko boš dobil objektiven odgovor, ker imajo vsak oči svojega malarja!
Jaz bom končal z "nasveti", z opisom mojih izkušenj!
Začel sem z 500ccm Kitajcem-za začetek odlična izkušnja, nič posebnega ampak z dobro lego na terenu, kar mi je dalo dovolj izkušenj pod varnimi pogoji. Sčasoma premalo moči....nekaj denarja je bilo na strani in....smo nabavili drug motor.
Poskusil sem še KQ750AXI-poleg zdajšnjega motorja sva se z Suzukijem "takoj ujela"! Nimam pripomb, mi je zelo pri srcu. Upam, da bo kmalu pri hiši....sin namreč čez leto dni dobi izpit! Yamaha Grizzly 700 EPS....probal bolj na malo...sva se hitro poslovila...mnogo predrag za zastarelo tehnologijo in po dve novi luknji na novo/na leto....stara tehnologija za vedno več denarja! Nato sem poskusil AC 550TRV....za mene najbolj porazna zadeva od naštetih. Če v prostem teku nisi držal bilance si mislil da jo bo nekam zabrisalo, luči so kar skakakle ven in noter, zvok motorja pa me je spominjal na neko pokvarjeno ropotuljico....to so samo moji občutki....mogoče, da je to v resnici dober motor, ampak za mene je daleč zadaj, in edino kar mu priznavam je najmehkejši menjalnik na atv sceni! Na koncu sem sedel še na 3 leta staro (vsi prej našteti so bili novi ali stari največ 4 mesece) 650-ko max (Can-am), in zadeva se je tu končala. Ne bom našteval zakaj, ker bo seveda vsak pač potem komentiral, da ...bla bla bla! No pač zato!
Dokler bo zdravje in še kakšen cvenk pri hiši bom jaz vozil BRP-ja!
Ko pa ne bo niti za kruh več.....bom pa vozil malega BRP-ja :D ...malo šale za na konec!
No to so pač MOJI občutki in izkušnje! Vozil sem tudi BF vendar tako kratko razdaljo, da se ne spodobi kar koli napisati. Načeloma pa prvi feeling ni bil slab!
Iz lastnih izkušenj ti še enkrat predlagam:
"poskusi peljat čim več različnih motorjev in se potem odloči!"
Pa veliko varnih kilometrov karkoli bo že pri hiši...in seveda če boš nabavil 4cikel....DOBRODOŠEL V DRUŽBI NAJBOLJŠIH :D

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 11 Maj 2011, 16:19

Bom povedal samo nekaj okoli vožnje po cestah. Tudi sam sem razmišljal o kabrioletu vendar pri tem si omejen na lepe ceste. Ne pravim , da se ni užitek peljati tudi z takim vendar je pri meni čar ravno v tem ,da mi ni treba premišljevati kje so bom peljal. Če mi je cesta všeč grem pa , če nabašem na makedam se ne sekiram prav tako pa mirno zapeljem na vlako če se mi zahoče skartka univerzalno. Pri kabrioletu bi vedno premišleval ali naj grem tukaj ali tam kdaj bo kaka veja podrgnila po pločevini itd... skratka ni več užitka. Predvsem doživljam nek čar pri vožnji z atv jem , ki pa ga z drugimi prevoznimi sredstvi ni. Da pa bi bilo kaj narobe , če se voziš z delavcem po cesti pa tudi ne vidim čeprav je res , da so narejeni za teren v kolikor je motor primerno opremljen in dosega primerne hitrosti v normlnih obratih. Razlika med delavcem in športakom seveda je vedar v kolikor bi se odločil za daljši izlet ali pa celo potovanje bi se zmerom odločil za delavca iz enostavnega razloga bolj udoben, zaščita nog, dovolj pritljažnega prostora. Brzina tukaj ni pomebna saj potujem za užitek in tudi rad kaj vidim. Športak pa pride prav v lepem vremenu za razne ghd odseke in popoldansko dozo pomirjevala kadar gredo stvari predeleč :D
Zadnjič spremenil Civava, dne 11 Maj 2011, 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Maj 2011, 16:49

Tocno tako kot je napisal Civava. Atv za voznjo, quad za praznenje glave, ko pride do vrelisca:)

Imam v garazi roadsterja z sredinsko namescenim motorjem, zadnjim pogonom in platneno streho pa se mi ze cca. tri leta nabira prah na njem. Iz enostavnega razloga, ker ni uzitka. Sredi poletja te v njem zakuri. V noge je kot bi imel taborniski ogenj. Klima piha mrzel zrak, a nic ne pomaga. Od 120km/h naprej kljub veterni zasciti se pocutis kot bi sedel v vetrovniku. Spomladi in jeseni se najde par prijetnih dni, vendar vsekakor premalo za "opravicen" nakup.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 11 Maj 2011, 18:30

BIF napisal/-a: Dokler bo zdravje in še kakšen cvenk pri hiši bom jaz vozil BRP-ja!
Ko pa ne bo niti za kruh več.....bom pa vozil malega BRP-ja :D ...
Jaz imam komaj za kruh in vozim malega BRP-ja. :D Zdi se mi da bo dolgo še tako ostalo. :(

Čivava je enkrat dejal: "Vse poti vodijo k BRP-ju" in se strinjam. Bi pa še dejal: "Nobeden ni odličen, celo daleč od tega, ampak BRP se temu še najbolj približa."

Uporabniški avatar
Gladiator
Član kluba
Reactions:
Kraj: Podplat
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gladiator » 11 Maj 2011, 18:41

" BIF"
Yamaha Grizzly 700 EPS....probal bolj na malo...sva se hitro poslovila...mnogo predrag za zastarelo tehnologijo
Kakšno tehnoogijo pa ima kanarček (tistih par konjev), da je toliko let pred yamaho?
Kdo je pa prej imel servo kanarček al yamaha?
cc 14.000 pa se agregata pri yamahi tud dotaknil ni nihče, razen rednega servisa.
P.S. "Moje mišlenje" nikoli nam ni zadosti moći in nam teško kaj ustreza dolgo časa. ;)
BIF je mogoče zlatarna Celje kak donator pri vas? :D
Jaz si želim nekaj močnega in funkcionalnega
Kupiš hayabuso pa je problem rešen."Moj predlog"

GLADIATOR QUAD RIDERS

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Maj 2011, 19:36

To bi tudi mene zanimalo, kaj je pri yamahi tako starinskega? Ja, ce bi sprobaval grizzly 660. Sam bi jo uvrstil pred KQ in BRPja. Se mi zdi, da je dolgo let ravno yamaha orala ledino na podrocju atvjev in quadov. Tudi dalec najbolj prodajn quad preteklih let je bil raptor.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori