Stane pa le 4300€-ne homologiran
Kawasaki BRUTE FORCE 300
Kawasaki BRUTE FORCE 300
Ga ima kdo doma? Ker zgleda prava žival za 270ccm!
, ali ve kdo koliko bi stala poznejša homologacija oz. če je spoh možna, ker cena homologoranega je +1500€!
Re: Kawasaki BRUTE FORCE 300
Res škoda, zakaj pa ne (ker se mi zdi čudno, ker je navoljo tudi homologiran model, ki se pa pomoje veliko ne razkikuje od tega)

homologiran model ima dodatno opremo, ki je potrebna za homologacijo, blokado motorja in opravljeno homologacijo.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Še vedno ena in ista vprašanja,in eni in isti odgovori
2012 Yamaha Raptor 700R
Se opravičujem, ampak mi iskalnik ni vrnil nobene uporabne teme, pa sem vprašal 
Bi bil primeren za začetnika (imam okrog 90kg), je vredu ATV to ?!?
Ga imam kdo (oz. ga je imel)?
Ga imam kdo (oz. ga je imel)?
Lahko prosim kdo malo napiše kako je nastvari?
Ker sem čisti začetnik in pojma nimam kako in kaj? (star sem 16 in težak 90kg, pa nebi rad štartal z 500ccm+)
Ker sem čisti začetnik in pojma nimam kako in kaj? (star sem 16 in težak 90kg, pa nebi rad štartal z 500ccm+)
Tega motorja sicer ne poznam, lahko pa na splošno povem svoje mnenje. Kar se tiče "začetnika", mislim da ni noben ATV "prehud", če imaš v glavi pošlihtano. Vsak ATV je zmožen počasne vožnje. Sicer so pa uporabniki v drugi temi lepo napisali, da je tudi za stare mačke 500-600 ccm povsem dovolj(razen za ego
).
Sam imam doma 300ccm "kitajca" (SMC) športni model, ki naj bi po specifikacijah imel okrog 20 konjev, pa je za moje potrebe dovolj, ker se ne vozim na dolge razdalje. Za "malo naokol" pa še tega ne pokoristim vedno. Če bi sam na novo kupoval, bi si pogledal kaj v rangu 400-500 ccm na 4x4. Je pa seveda odvisno za kaj ga boš rabil.
Sam imam doma 300ccm "kitajca" (SMC) športni model, ki naj bi po specifikacijah imel okrog 20 konjev, pa je za moje potrebe dovolj, ker se ne vozim na dolge razdalje. Za "malo naokol" pa še tega ne pokoristim vedno. Če bi sam na novo kupoval, bi si pogledal kaj v rangu 400-500 ccm na 4x4. Je pa seveda odvisno za kaj ga boš rabil.
Kaj ta 2016 oz. 2017 model še ima vedno drobovje od Kymco MXU 300?
Ker za kitajca (sem prebral kakšne težave so) + kawaski karoserija ne mislim dat toliko
, mi je pa zelo všečen (dvojne velike rumene luči -> takoj plave)
Ker za kitajca (sem prebral kakšne težave so) + kawaski karoserija ne mislim dat toliko
Samo to ti povem da če je od Kymcota je ziher dober agregat, četudi prihaja iz Tajvanamoto_fan napisal/-a:Kaj ta 2016 oz. 2017 model še ima vedno drobovje od Kymco MXU 300?
Ker za kitajca (sem prebral kakšne težave so) + kawaski karoserija ne mislim dat toliko, mi je pa zelo všečen (dvojne velike rumene luči -> takoj plave)