Civava napisal/-a:Prej kot v 24 urah dobil nov variomat in jermenice zrihtal Tone iz Cerknice.
Cudno in se enkrat cudno.
Januarja mesec pred iztekom garancije sem mojega peljal se na zadnji servis pred iztekom le-te.
Takrat mi je bila odobrena garancija za zamenjavo izpusnega lonca ,ker notri v njem ropota (Italiani lonec unicijo ker ga odprejo in dodajo noter dodaten dusilec zaradi homologacije in potem to vseskupaj razpade)
Veckrat sem ze kontaktiral serviserja , ta je kontaktiral Dks, Dks kontaktiral Italiane.......dejstvo je da danes 3 mesece po tem auspuha se nisem dobil,kdo me ima zanorca bom ugotovil te dni ker sem na bolovanju in imam cas to resiti.
Skratka Dks je dokaj neresen,kolikor sem uspel izvedeti imajo serviserji z njimi precej tezav ker na vsak nacin iscejo da se uveljavlja cim manj garancij.
Koliko casa je potrebno za dostavo dela iz garancije pa sploh ne bi omenjal....serviser da prosnjo ta je ce je odobrena v enem tednu ali vec,sele sedaj sledi narocilo dela ,ki se opravlja enkrat tedensko...sledi dobava dela iz Italije spet okrogel teden ali vec....
Zaradi ene banalne napake v garanciji se zna zgoditi da bo Kawasaki na servisu 3 ali celo 4 in vec tednov.
Resnicno pohvale vredno.
Delam na Mercedes servisu v Italiji,garancija je odobrena v tekocem dnevu ali najkasneje naslednji dan,deli se dobavljajo dnevno,iz tovarne pa maximalno 48 ur.....Ce se zgodi da se zatakne se del odmontira iz novega vozila v salonu......
Balkane moj Slovenacki.