bruteforce 750 kako spremeniti mph u kmh na speedometru

Odgovori
matej64
Začetnik
Reactions:
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Feb 2010, 20:49

bruteforce 750 kako spremeniti mph u kmh na speedometru

Odgovor Napisal/-a matej64 » 02 Avg 2010, 21:37

ali zna kdo spremeniti na števcu za hitrost ker kaže u miljah u kilometre na uro...neka fora more bit da držiš dumbe sam nevem kako...prosim za pomoč



Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Prispevkov: 1090
Pridružen: 26 Nov 2008, 17:06
Kraj: Mežica
Kontakt:

Re: bruteforce 750 kako spremeniti mph u kmh na speedometru

Odgovor Napisal/-a czy » 02 Avg 2010, 21:43

matej64 napisal/-a:ali zna kdo spremeniti na števcu za hitrost ker kaže u miljah u kilometre na uro...neka fora more bit da držiš dumbe sam nevem kako...prosim za pomoč

Edina fora je da zamenjaš števec ;)



matej64
Začetnik
Reactions:
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Feb 2010, 20:49

Odgovor Napisal/-a matej64 » 02 Avg 2010, 21:54

pa ziher se more nekod dat...a misliš d delajo jih z različnim elektronikam



Vachir
Obiskovalec
Reactions:
Prispevkov: 79
Pridružen: 05 Sep 2009, 20:30

Odgovor Napisal/-a Vachir » 03 Avg 2010, 11:18

Pa navvodila ?



matej64
Začetnik
Reactions:
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Feb 2010, 20:49

Odgovor Napisal/-a matej64 » 03 Avg 2010, 16:57

prebrau pa nič ne piše notr...sm mislu če kdo v kok se zrihta to



Uporabniški avatar
Deyan
Obiskovalec
Reactions:
Prispevkov: 58
Pridružen: 01 Avg 2008, 15:12
Kraj: Šentvid pri Stični
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Deyan » 03 Avg 2010, 18:40

Na tujih forumih (USA in Canada) fantje pišejo, da se v nastavitvah ne de spremeniti MPH v KMH, torej sprememba je možna le z zamenjavo celotnega LCD-ja kar pa verjetno ni ravno poceni.

Ne me držat za besedo vendar to sem prebral na spodnjih linkih:
http://www.kawieriders.com/forum/kawasa ... h-kmh.html

http://quads.ca/bb/viewtopic.php?f=5&t=10474

http://atvfrontier.com/Forums/viewtopic/t=29706.html

http://forums.atvconnection.com/arctic- ... d-mph.html

LP
Dejan



Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Prispevkov: 2050
Pridružen: 11 Apr 2006, 20:19
Kraj: IG
Kontakt:

Re: bruteforce 750 kako spremeniti mph u kmh na speedometru

Odgovor Napisal/-a Branko » 03 Avg 2010, 21:12

czy napisal/-a:Edina fora je da zamenjaš števec ;)
Tisti, ki si lasti BF-ja bo pa že vedel :twisted:


WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Odgovori