Nakup Arctic Cat 650

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Nakup Arctic Cat 650

Odgovor Napisal/-a Amater » 22 Dec 2011, 20:10

Pozdravljeni. Jaz pa se odločam o nakupu ac 650, pa me zanima kaksen je ta motor oz kakšne imate izkusnje z nji. Ker manj poznam to znamko se obračam na vas in na vase izkusnje.Ali naj nabavim Arctic Cat ali Bombardier 650. Na katere stvari naj bom pozoren pri ogledu? :oops:
Hvala za vase inf.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Nakup Arctic Cat 650

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Dec 2011, 20:13

Če želiš pravičen in popolen odgovor...vzemi si čas, poskusi enega in drugega (pa ne samo po parkirišču) in prepričan sem, da boš dobil nedvoumen odgovor! :D

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Amater » 22 Dec 2011, 20:45

Ma Bombardier-ja sem ze poskusil, ac pa nimam kje poskusiti, zal. :( in če povem po pravici se skoraj bolje nagibam k ac.Sam kot sem ze rekel, nimam dosti inf o njem kar se tiče servisov , rezernih delov, koliko so te mačke vzdrzlive in tako naprej.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Dec 2011, 23:42

Poskusil si Can-Am-a in se nagibaš bolj k Ac-ju, ki ga še nisi poskusil?? Torej je v igri denar. Ja ne vidim razloga za debato. Zastopnik za AC je Editrade..greš, kupiš in si zmagal! =D>

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Dec 2011, 08:50

Amater napisal/-a: Jaz pa se odločam o nakupu ac 650, pa me zanima kaksen je ta motor
Motor je Ameriški ali Japonski. Oba sta dobra !

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Amater » 23 Dec 2011, 14:14

BIF: nebom tajil da ni v špilu denar , je res. ac je malo cenejsi in mi prej dosegliv, nebi pa se rad zaletel in nekaj kupil na silo kar me je ze enkrat kr drago stalo.Kot pravim ne poznam ac , oz te firme kako je kaj narejeno z servisom in z dobavo rez.delov? in kakšnje so kaj hibe na ar,oz. na kaj naj pazim.? Ali morda kaj ves ? Hvala ti za odg.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 23 Dec 2011, 15:20

Torej, če boš imel čas in malce "presrfal" forum v temah AC boš ugotovil marsikaj!
Ac-ja si ne lastim zato ga ne želim komentirat v smislu napak, okvar, servisov ipd.
Vem samo, da ga jaz NIKOLI ne bom vozil! A to je samo moje mnenje...torej mnenje nekoga pač tam nekje!
AC-share our pasion
BRP-the ride say`s it all
To so slogani dveh proizvajalcev, ki držijo kot pribito!
Ti pa se boš moral sam odločiti....ali boš delil strast (pogosto)...ali pa se boš vozil!
Sicer pa bi jaz v tem trenutku absolutno (v kolikor je problem denar) vzel King Quad-a, ki ga prodaja Freshslo!

NikonLP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a NikonLP » 23 Dec 2011, 17:29

očitno ne veš kaj bi rad, si še pogledal kawasakije, suzukije in yamahe?..no trenutno je nekaj zanimivega na avtonetu, prebrskaj, probaj vsaj par različnih kupi, simpl. Can am je res najdrazji, če se splača je ja in ne, js imam ze kar nekaj let KingQuada, zelo zadovoljen, priporočam nakup, men osebno bolj lezi kot artic cat, sem ga 2x vozil preden se odločil za kingquada.

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Amater » 23 Dec 2011, 21:00

Jaka: hvala za povezeve , mislim da je odločitev padla danes ko sem od starih mačkov dobiv inf. hvala zanje :?

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 24 Dec 2011, 02:54

Oba sta vredu stroja in visjega kvalitetnega razreda. Pri BRP bos dobil vec udobja in mocnejsi agregat. Napake imata oba, o njih si lahko preberes na forumu. Uporabnik Bohorc se je v temi DINLI razpisal o tezavah z AC. V temi Can Am pa imas par postov o tezavah BRP. Ce hoces bullet proof stroj si kupi yamaha grizzly ali suzuki kingquad;) s tem dvema se bos vozil brez sravfanja. Oba sta po voznji in udobju primerljiva z acjem.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 24 Dec 2011, 06:39

freshslo napisal/-a: Ce hoces bullet proof stroj si kupi yamaha grizzly ... s tem se bos vozil brez sravfanja.
Bolj resnično kot to, da bo 31. decembra silvestrovo.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: bela krajina

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 24 Dec 2011, 07:59

Da še jaz pristavim piskrček.Tut z mojo novo 550-ko so zaenkrat same težave.Upam da ko se jih reši da bo brez večjih problemov.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 24 Dec 2011, 08:31

brinovc napisal/-a:
freshslo napisal/-a: Ce hoces bullet proof stroj si kupi yamaha grizzly ... s tem se bos vozil brez sravfanja.

LP!
Nekaj se dela na tem, da bi bilo silvestrovo 7. januarja! :D Tako, da je tudi Yamaha vprašljiva... :D

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 24 Dec 2011, 09:42

BIF napisal/-a:
brinovc napisal/-a:

LP!
Nekaj se dela na tem, da bi bilo silvestrovo 7. januarja! :D Tako, da je tudi Yamaha vprašljiva... :D
Uh, vzamem nazaj besede, ker me bo mogoče Musarca obdolžila nestrpnosti :shock: :axe: . Tudi glede nič šravfanja vzamem besede nazaj :oops: . Na grizzu je treba večinoma šravfat le pokrovček za gorivo.

LP!

Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 24 Dec 2011, 11:20

Ta prekleti pokrovček je strašna bolezen.... #-o
Ampak to je pa resna bolezen "premium" znamk....več voziš, več tankaš....ah sranje.. :mrgreen:

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 24 Dec 2011, 12:38

Ja pri japoncih je res edini vijak za bencin in izpust olja, ki ga je treba vsake tolk odviti. Ko bi vsaj enako lahko rekel za AC ali BRP. Jima manjka japonska natancnost.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 24 Dec 2011, 13:51

Kar se tiče severne mačke, sem bil z staro 500tko veliko bolj zadovoljen glede občutkov med vožnjo kot pa z 650tko.
Ampak to so zgolj moji osebni občutki.

Tako da; Amater, probat ni greh. Saj tudi svoje babnice nisi prej pred oltar peljal, preden si prvi servis naredil :-k pa ljubezen na nevemkateri pogled gor ali dol (itak vsem kasneje rogovi zrastejo #-o ). Tako je tudi pri štirikolesnikih. Slej ko prej nekaj crkne. Če ne drugače ko zmanjka bencina.

Prijeten božični večer vam želim!

ps: tudi tistim, ki morajo prebirati naše objave po službeni dolžnosti

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Amater » 24 Dec 2011, 16:43

Hvala vam za odgovore :D Želim vam vesele božične praznike !!! :)

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 24 Dec 2011, 20:51

Glede na moje dosedanje izkušnje in okvar obeh motorjev, ki sem si jih(enega si še lastim in bo tako ostalo še naprej)v letošnjem letu: pozitivno, ne pozitivno, ampak pozitivno na tisočo potenco sem bil in sem še presenečen nad ukrepi glede okvar motorjev v dveh podjetjih: WBC in Editrade - v obeh podjetjih rešujejo težave z neverjetno hitro odzivnostjo, zato vsekakor priporočam nakup v omenjenih podjetjih. Za okvare, ki so se mi(ena še ni popolnoma sanirana) na motorju, ki ga vozim ni kriv prodajalec, ampak proizvajalec, prodajalec in uradni serviser pa se trudi po najboljših močeh, da bi napako čimprej in trajno rešil, da pa me serviser celo pokliče domov, kako in kaj pa mislim, da ni treba izgubljat besed. Z renomirano znamko nimam izkušenj, zato o tem svojega lastnega mnenja ne morem podati, mislim pa, da tudi tam delajo v zadovoljstvo strank. Je pa veliko odvisno kako ti reagiraš na okvaro motorja in če prideš na servis ves našpičen, čeprav je motor pod garancijo in ti bodo napake vsekakor odpravili brezplačno in govoriš z visokim tonom, sem 100% prepričan, da te nihče ne bo toleriral in te ujčkal ter te prosil: a lahko jaz porihtam vašo zverino? Vsaka stvar se lahko pokvari takoj , ko jo prepelješ čez prag trgovine,to je treba vzeti v zakup zato ima garancijo (nova stvar), pri rabljeni je riziko večji, a ti zaradi tega ni treba seči tako globoko v žep, kot če bi kupil novo, moraš pa biti pripravljen na takojšnje investicije in popravilo na lastne stroške (freshslo), če kupiš rabljeno zadevo, pa naj bo to cirkular, motorka, vbodna žaga, avto , 4 cikl ali pa Boeing 747.
Jaz sem do sedaj vse svoje izkušnje z okvarami opisal po moji oceni tolerantno, za vsem opisanim stojim za besedami, mogoče včasih vse opisano ni bilo po godu prodajalcev in serviserjev, a sem prepričan, da zaradi tega promet ni nikomur upadel, še več, marsikdo lahko iz mojih pisanj razbere, da se vsaka zadeva da rešiti na zelo hiter, korekten in razumen način. Zadovoljstvo stranke, tudi z nepredvidenimi rešljivimi nevšečnostmi je ključ do poslovnih uspehov.

Ob tem večeru želim vsem nam vesel Božič ;)

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

hornet
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a hornet » 05 Mar 2013, 20:19

Zdravo :help: ,

kupujem si ATVja in me zanima vaše mnenje o sledeči mašini:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7027559

Ali kdo pozna zadevo, kako je z 650 kubično mačko :?:
ATV naj bi imel navaden vplinjač in ma zanima kako je s tem (prednosti - slabosti) :?:

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Lp

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 05 Mar 2013, 22:02

H1 ima lasten agregat oz AC-jev, H2 pa Kawasakijev 2- valjni agregat. Klasični vplinjač pa pomeni zanesljivost in seveda večjo porabo od vbrizga, ki je prav tako zanesljiv.
Manjši agregati pri AC pa so lahko tudi Suzukijevi, zadnje čase pa se vgrajujejo Kymco agregati, ki so sposojeni tudi v kakšnih drugih remoniranih znamkah dvo in štiri- kolesnikov.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 05 Mar 2013, 22:59

650 H1 ima preverjeno Suzukijev agregat.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 06 Mar 2013, 13:35

freshslo napisal/-a:650 H1 ima preverjeno Suzukijev agregat.
:-k ali si siguren? Potem ga ima moj AC 700 tudi, ki naj bi bil samo povrtan 650. Nisem pa še zasledil nobenega Suzukija s 650 ccm :?: .

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 06 Mar 2013, 23:14

Sem, ker ga je imel kolega, jaz pa KQ750 ;) Za 700 pa ne vem?!

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori