Glede na moje dosedanje izkušnje in okvar obeh motorjev, ki sem si jih(enega si še lastim in bo tako ostalo še naprej)v letošnjem letu: pozitivno, ne pozitivno, ampak pozitivno na tisočo potenco sem bil in sem še presenečen nad ukrepi glede okvar motorjev v dveh podjetjih: WBC in Editrade - v obeh podjetjih rešujejo težave z neverjetno hitro odzivnostjo, zato vsekakor priporočam nakup v omenjenih podjetjih. Za okvare, ki so se mi(ena še ni popolnoma sanirana) na motorju, ki ga vozim ni kriv prodajalec, ampak proizvajalec, prodajalec in uradni serviser pa se trudi po najboljših močeh, da bi napako čimprej in trajno rešil, da pa me serviser celo pokliče domov, kako in kaj pa mislim, da ni treba izgubljat besed. Z renomirano znamko nimam izkušenj, zato o tem svojega lastnega mnenja ne morem podati, mislim pa, da tudi tam delajo v zadovoljstvo strank. Je pa veliko odvisno kako ti reagiraš na okvaro motorja in če prideš na servis ves našpičen, čeprav je motor pod garancijo in ti bodo napake vsekakor odpravili brezplačno in govoriš z visokim tonom, sem 100% prepričan, da te nihče ne bo toleriral in te ujčkal ter te prosil: a lahko jaz porihtam vašo zverino? Vsaka stvar se lahko pokvari takoj , ko jo prepelješ čez prag trgovine,to je treba vzeti v zakup zato ima garancijo (nova stvar), pri rabljeni je riziko večji, a ti zaradi tega ni treba seči tako globoko v žep, kot če bi kupil novo, moraš pa biti pripravljen na takojšnje investicije in popravilo na lastne stroške (freshslo), če kupiš rabljeno zadevo, pa naj bo to cirkular, motorka, vbodna žaga, avto , 4 cikl ali pa Boeing 747.
Jaz sem do sedaj vse svoje izkušnje z okvarami opisal po moji oceni tolerantno, za vsem opisanim stojim za besedami, mogoče včasih vse opisano ni bilo po godu prodajalcev in serviserjev, a sem prepričan, da zaradi tega promet ni nikomur upadel, še več, marsikdo lahko iz mojih pisanj razbere, da se vsaka zadeva da rešiti na zelo hiter, korekten in razumen način. Zadovoljstvo stranke, tudi z nepredvidenimi rešljivimi nevšečnostmi je ključ do poslovnih uspehov.
Ob tem večeru želim vsem nam vesel Božič