Nadomestni deli za outlander 800r XTP letnik 2010
- cuvaj
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Sevnica
- Kraj: Sevnica
Re: Nadomestni deli za outlander 800r XTP letnik 2010
Lp
Silvo[/quote]
Jaz, ko sem menjal sem odšel v Vargalant na Vrhniko, kjer ti naredijo identičnega in poceni. Samo starega nesi tja.[/quote]
Dimenzije sem rabil, da bi ga dal izdelat v Vargalant. Ker nisem dobil točnih dimenzij, sem ga pač odvijačil in poslal.
Je pač par dni bil nevozen
[/quote]
lahko poveš cenovno kolk si dal?? ker jaz imam vse možne končnike za zamenjat.so vsi že zmatrani..[/quote]
Saj imaš račun zraven. Obe kugli (spodnja obnovljena, zgornja nova so 53€, vsi štirje končniki pa pridejo okrog 52€ Torej za cca 160€ imaš vse kugle in končnike nove.
Silvo[/quote]
Jaz, ko sem menjal sem odšel v Vargalant na Vrhniko, kjer ti naredijo identičnega in poceni. Samo starega nesi tja.[/quote]
Dimenzije sem rabil, da bi ga dal izdelat v Vargalant. Ker nisem dobil točnih dimenzij, sem ga pač odvijačil in poslal.
Je pač par dni bil nevozen
[/quote]lahko poveš cenovno kolk si dal?? ker jaz imam vse možne končnike za zamenjat.so vsi že zmatrani..[/quote]
Saj imaš račun zraven. Obe kugli (spodnja obnovljena, zgornja nova so 53€, vsi štirje končniki pa pridejo okrog 52€ Torej za cca 160€ imaš vse kugle in končnike nove.