Can-Am 2018 OUTLANDER MAX DPS 570 ABS
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
-
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Slovenija
- Kraj: Nova Gorica
Mislim, da sem nekje prebral: ko jo prvič napihnejo na platišče, jo napihnejo preveč, da se lepo uleže po obroču. Ne najdem več tega zapisa, da bi citiral.
Re: Can-Am 2018 OUTLANDER MAX DPS 570 ABS
Normalno, vsak ki je kdaj menjal/montiral gumo to ve, gumo pumpaš dokler ne skoči na rob feltne. Seveda je treba pazit da ne greš čez predpisani maximalni tlak. Ampak je potem treba gumo tudi spustit na "delovni" tlak, s katerim se potem voziš.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Točno tako....zato sem tudi vprašal, ali so na servisu nataknili nove gume. To je smiselno naredit tudi po zimski pavzi, tisti ki se pozimi ne vozijo. In enako pred zimo, če veš da 4cikla ne boš dalj časa uporabljal. Pri nizkem tlaku ko motor dalj časa stoji se gume "pomečkajo" od teže motorja in znajo potem "hopsat". Torej...če motor dalj časa stoji je smiselno gume napumpat na višji tlak...pred uporabo pa jih seveda spustit na "delovni" tlak.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Slovenska Bistrica
Je že kdo menjaval ventilator na kilerju? Očitno mi je pikno in ga bo treba menjat. Smo malo pretiravali z blatom.
Vrjetno bo potrebno snet celotno sprednjo masko?
Vrjetno bo potrebno snet celotno sprednjo masko?
-
- Začetnik
- Reactions:
Odstrani zgornji nosilec, glej v navodila, kje so vijaki, odstrani zarnice in cevi z žicami, dvigni črn poktov pred volanom in stranske plastike (kjer je vtičnica in na drugi strani menjalnik).
V bistvu je kar enostavno, samo pazi, ker je veliko razlicnih vijakov in matic. Jaz sem si vse zapisoval in vtikal v lončke za sajenje.
V bistvu je kar enostavno, samo pazi, ker je veliko razlicnih vijakov in matic. Jaz sem si vse zapisoval in vtikal v lončke za sajenje.
-
- Začetnik
- Reactions:
https://documentcloud.adobe.com/link/re ... af2a4126c8
Skice in podobno najdes zgoraj. Stran 699 dalje.
Skice in podobno najdes zgoraj. Stran 699 dalje.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Hvala! Točno to sem iskal Kaj pa cena za nov ventilator? Jaz sicer upam, da se ga bo dalo popravit. Zanimivo je, da se encajt dokaj enostavno vrti, potem pa začne naenkrat štekat. Se pa pri visoki temparaturi ne prižge, tak da upam, da ni hin.
-
- Začetnik
- Reactions:
Lahko da ni ventilator. Lahko je kak kontakt slab, lahko je termostat, lahko nekaj tretjega. Preglej termostat, če je ok. Spucaj, pretresi, zloži nazaj. In počakaj na odgovor nekoga, ki ima kaj pojma (jaz nimam .
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
meni tudi občasno zašteka ventilator. pomojem so slabi kontakti nekje..jaz ga potem ročno zavrtim in zagrabi.pol vrti normalno.nevem kje ima haklc.sam dok dela in vem kje je problem se ne obremenjujem.no u 2 letih mi je to naredil 3x. to ni velik.prvič pa je bila panika ja..
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Motor na ventilatorju je zaribal čisto.
Ali lahko računam, da bi mi na servisu tole popravili pod garancijo?
Ali lahko računam, da bi mi na servisu tole popravili pod garancijo?
Lahko probaš: spucaš motor v nulo, da ni nikjer videti da je bil v globokem blatu. Potem še narediš kak krog po makedamu, da se nabere nekaj prahu (preveč čist ne sme bit) in ga pelješ...
*malo za šalo, malo zares...
*malo za šalo, malo zares...
2008 Can-am DS 450X - sold
2014 Arctic Cat XC450i - sold
2017 Can-am Renegade 570 XXC
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
verjemi da pod garancijo nebo šlo..si že vse napisal na forum.in oni ga redno berejo.tako da kr po domače.nabavi..zamenjaj..bo najhitreje..
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Evo! Včeraj sem atv dostavil na Ski&Sea, danes zjutraj so se ga lotili, zdaj pa ga imam že doma!
Res sem vesel, da smo tole tako hitro uredili, pod garancijo. Tako da v torek, gre mašina z mano na Ugljan!
Prvič v življenju sem koristil garancijo.
Hvala ekipi Ski&Sea, za ekstremno hitro rešitev!
Res sem vesel, da smo tole tako hitro uredili, pod garancijo. Tako da v torek, gre mašina z mano na Ugljan!
Prvič v življenju sem koristil garancijo.
Hvala ekipi Ski&Sea, za ekstremno hitro rešitev!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No to je pa lepo slišat . Uživaj / uživajte na Ugljanu, pa prilepi seveda kakšno sliko z ATVjem, ko boš nazaj!
Srečno!
Srečno!
2008 Can-am DS 450X - sold
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Tako dolgo se že nisem oglasil, da se je marsikaj vmes spremenilo..
pri skoraj 13k km sem prodal 570ko in domov je prišlo tole:
Can-Am OUTLANDER MAX XT-P 1000 / 2022
Dodatno sem še vgradil:
Neutrino Lights
TØRCH Rock lighs
RJWC Split dual Krossflow slipon - izpuh
gretje ročk
snemljiv 122l kufer in tamali kufer spredaj.
4cm distančniki
Tako.. zdaj pa imam, to kaj sem si vedno želel!
pri skoraj 13k km sem prodal 570ko in domov je prišlo tole:
Can-Am OUTLANDER MAX XT-P 1000 / 2022
Dodatno sem še vgradil:
Neutrino Lights
TØRCH Rock lighs
RJWC Split dual Krossflow slipon - izpuh
gretje ročk
snemljiv 122l kufer in tamali kufer spredaj.
4cm distančniki
Tako.. zdaj pa imam, to kaj sem si vedno želel!
Pozdravljeni.
Leto in pol imam can-am outlanderja max 1000 dps kupil novega zelo zadovoljen z motorjem prevoženih 6000km čakam na drugi servis do sedaj brez težav. Sedaj se mi je prižgala napaka za dps in ne ugasne več motor v garanciji do novembra.Klical na servis ski sea za termin in dobil datum za sla mesec povedal da ne dela dps motor stoji ker se brez dps težko vozim ampak so mi povedali da imojo takšno gužvo za sestavlanje novih vozil.Ne zdi se mi prav da te za servis kar odrinejo in čakaj skoraj en mesec sedaj bi ga z veseljem vozil zelo nezadovoljen z strani servisa. Bral sem te poste in izvedel veliko koristnega za can-am outlander in za gume ker jih imam skoraj na koncu obrabe nove maxxsis ceros sem naročil pri njih ski sea pred dvema mesecema in do sedaj jih še niso dobili.Z motorjem zelo zadovoljen z ski seo zelo razočaran.Vprašal bi kateri vozijo can am autlander ali čutijo tudi vibracije na motorju najbolj pri hitrosti 50-60 km na uro .Na prvem servisu so mi rekli da so krive gume original meni se zdi da se pojavlja nekje drugje ima gdo izkušnje glede vibracij.Zato sem hotel menjat gume pred servisom da bi videl ali so res gume krive vendar mi jih ne dobavijo.
Zahvaljujem se za vsak nasvet.
Leto in pol imam can-am outlanderja max 1000 dps kupil novega zelo zadovoljen z motorjem prevoženih 6000km čakam na drugi servis do sedaj brez težav. Sedaj se mi je prižgala napaka za dps in ne ugasne več motor v garanciji do novembra.Klical na servis ski sea za termin in dobil datum za sla mesec povedal da ne dela dps motor stoji ker se brez dps težko vozim ampak so mi povedali da imojo takšno gužvo za sestavlanje novih vozil.Ne zdi se mi prav da te za servis kar odrinejo in čakaj skoraj en mesec sedaj bi ga z veseljem vozil zelo nezadovoljen z strani servisa. Bral sem te poste in izvedel veliko koristnega za can-am outlander in za gume ker jih imam skoraj na koncu obrabe nove maxxsis ceros sem naročil pri njih ski sea pred dvema mesecema in do sedaj jih še niso dobili.Z motorjem zelo zadovoljen z ski seo zelo razočaran.Vprašal bi kateri vozijo can am autlander ali čutijo tudi vibracije na motorju najbolj pri hitrosti 50-60 km na uro .Na prvem servisu so mi rekli da so krive gume original meni se zdi da se pojavlja nekje drugje ima gdo izkušnje glede vibracij.Zato sem hotel menjat gume pred servisom da bi videl ali so res gume krive vendar mi jih ne dobavijo.
Zahvaljujem se za vsak nasvet.