BTW: 1:0 za KQ

Bohorc napisal/-a:To ni mogoče: BRP s težavami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. freshslo mislim, da si eden izmed redkih do sedaj, ki si je upal na ta forum predstaviti težavo z BRP-jem, ki je opevan v višave. Kar verjeti ne morem
. Nisem zavisten,nikomur ne privoščim okvar, a v zadnjih treh tednih je bil BRP tako prehvaljen, da kar verjeti ne moreš
.
freshslo napisal/-a:Specialci za CanAm nasvete prosim. Med 100km/h in 110km/h zacne utripat engine lucka. Motor ne izgubi moci. Ce multi-display postavim v CODE mode, ne izpise nobene napake. Ko motor ugasnem in ponovno prizgem lucka ne utripa vec. Ko ga ponovno pozenem nad 100km/h se ponovno vklopi.
Bravo!!! Ful si mi pomagal. To, da senzor javi napako mi je jasno. Mene zanima kateri?andrej napisal/-a:freshslo napisal/-a:Specialci za CanAm nasvete prosim. Med 100km/h in 110km/h zacne utripat engine lucka. Motor ne izgubi moci. Ce multi-display postavim v CODE mode, ne izpise nobene napake. Ko motor ugasnem in ponovno prizgem lucka ne utripa vec. Ko ga ponovno pozenem nad 100km/h se ponovno vklopi.
Imel isti problem so mi ga na servisu priklopili na tester in je bila napaka na enem senzorju...
Hehe...imaš prav!freshslo napisal/-a:Pa kaj je z vami? Knjige sem nehal brat, ker je bilo prevec teksta. Revije prelistam in pogledam slikce, ter preberem par vrstic. Vasih profil slikc sem se ze navelical gledat in ce bodo taki romani bom se forum nehal brat:)
BIF napisal/-a:Hehe...imaš prav!freshslo napisal/-a:Pa kaj je z vami? Knjige sem nehal brat, ker je bilo prevec teksta. Revije prelistam in pogledam slikce, ter preberem par vrstic. Vasih profil slikc sem se ze navelical gledat in ce bodo taki romani bom se forum nehal brat:)
No da ne bo samo dolgčas in blebetanje...za vmesno popestritev filmček mojega motorja, ki ga je na posnetku vozil moj 15 letni sin!
Tako, da....ja tudi kakšno dirko je dal skozi...brez okvar!![]()
Dirka je bila amaterskega značaja...čeprav vozilo pa se je na polno!
http://www.youtube.com/watch?v=LnhvRuS- ... ideo_title
Pa še prva dirka...
http://www.youtube.com/watch?v=fzpt8G7N ... ure=relmfu
Eeee....slikic izpred kakšne gostilne pa žal nimam
Hja ampak ne zaradi motorja....ipak je moj otrok in prva dirka...mama je bila čisto penasta....nisem želel, da se mu kaj zgodi....on je v tistih letih, ko misli da je vse v desnem palcu in..khmm...no v tisti glavi spodajfreshslo napisal/-a:Vidim, da si mu zabical, da mora sparat ATV
Pri meni je bil senzor menjalnika...freshslo napisal/-a:Bravo!!! Ful si mi pomagal. To, da senzor javi napako mi je jasno. Mene zanima kateri?andrej napisal/-a:freshslo napisal/-a:Specialci za CanAm nasvete prosim. Med 100km/h in 110km/h zacne utripat engine lucka. Motor ne izgubi moci. Ce multi-display postavim v CODE mode, ne izpise nobene napake. Ko motor ugasnem in ponovno prizgem lucka ne utripa vec. Ko ga ponovno pozenem nad 100km/h se ponovno vklopi.
Imel isti problem so mi ga na servisu priklopili na tester in je bila napaka na enem senzorju...