http://airdamclutches.com/#canam.html
Vsega je...ampak zakaj menjati nekaj kar deluje...za zdaj..
Mi imamo dozivljensko garancijo, dokler bije, bijejaka napisal/-a:Saj bodo nas tudi enkrat moral poservisiratV BRP vodah pa sem izključno pri znancih oz bolj prijateljih.

Zadnje fure sem tudi jaz to opažal. 1x bolj drugič manj. Mojstri pravijo kot tebi, da je vse OK in tudi na 2013 bi naj to bilo še bolj slišno, vendar meni ta kovinski zvok ne ustreza najbolj. Je pa res, da je 1x bolj slišen, drugič pa precej manj. Dogaja se pa samo ob nenadnemu spustu gasa. Sprva sem mislil, da je na polosovinah ali celo kardanu problem, ampak nebi rekel.. Ni pa še izključena možnost. Umazanije ni bilo, ker so še vedno prve manšete, skokov tudi ne.. mhm se bo treba malo poglobit.freshslo napisal/-a:
Zobnika res kot nova, ceprav so nekateri uporabniki mnenja, da je stirikolesnik prezivel svega in svasta.
Sem pa vseeno z podlozkami zmanjsal luft med zobnikoma z 0,73mm na 0,45mm. In po prvi testni voznji je precej manj slisni pok ob speljevanju ali ob nenadnem spustu gas in takoj odprtjem gasa.

imaš prav. Modri bo pravifreshslo napisal/-a:Tukaj ni problema, tudi ce je na racno stopil, ko je zategoval. Bi pa osebno namazal z loctite - modrim, mislim da je 243?!