freshslo napisal/-a:
Se mi pa zdi, da je slo z temi 450 in 500L modeli pri canamu vse navzdol, ze sam pogled na atv deluje plastic fantastic in zgleda vsak tajvanc, ki ga prodaja wbc bolj resno. Ce ga vidis na sliki niti ne ves ali je atv ali le oblika in poganjavcek za otroke.
Mogoče res...na prvi pogled...ampak to je pač stvar okusa. Je pa pač tako, da se moraš odločit. Ali "lepega" Taiwanca za pred kafič, ali pa Can-Am-a za resno vožnjo. Lahko pa se kupi tudi lep Can-Am in imaš oboje...lepega in dobrega...le nekaj malega je razlike v ceni...
Ampak ko je usran od blata je izgled nepomemben...je pa pomembno ali se boš izvlekel ali ne...in tukaj se jaz ne bi prepuščal ošminkani vzhodnjaški "tehnologiji" copi-paste minus kvaliteta...
To je podobno kot z vitli...za po ravnem so vsi dobri...ampak ko ti motor za 18.000EUR visi na špagi v strmini...no jaz bi želel, da na vitli piše Warn...ali vsaj Superwinch...pa naj pišejo na forumih kar hočejo. Meni je motor (kitajc) že letel vzvratno in fasal udarec še po zadnji strani, ker sem imel vitlo...neko vitlo pač.
To je pač tako...vse je dobro dokler nečesa resnično ne potrebuješ...ko pa je sila...no vsak pač po svoje.