BIF napisal/-a:Če pa ni recimo, CF-ovcev ali pa AC-jevcev, WC-jevcev....
Bif, si nas pa dal v ekipo
BIF napisal/-a:Če pa ni recimo, CF-ovcev ali pa AC-jevcev, WC-jevcev....
Po mojem je to psihološki problemjaka napisal/-a: Zelo malo je članov, ki dajejo prispevke ...DA NE OBSTAJA SAMO BRP
In to je zelo dobro, da ne bo na forumu le BRPnotranjc napisal/-a: Ostala nas je peščica takih, ki bi si lahko kupili BRP, pa ga iz prepričanjanočemo.

En uporaben nasvet!notranjc napisal/-a: Ostala nas je peščica takih, ki bi si lahko kupili BRP, pa ga iz prepričanjanočemo.
....pa še ena od Đorđe Balaševića...BIF napisal/-a: En uporaben nasvet!
Naj te v življenju NE vodijo principi.![]()
..pa še ena od Bore Đorđevića.....
"....za ideale ginu budale...."
Lakl...to si pa tak lejpo napisal....lakl napisal/-a:In v začetku maja lahko vsi - ne glede na velikost,barvo,vero izpoved,kulturo,debelost,širino,globino,poltitično opredeljenost ... pridemo na srečanj 4 kolesnikov (ne glede na znamko vozila) in pokažemo,da se znamo družit,veselit in zabavat. Ni važno gdo je organizator niti kaj kdo vozi,niti zakaj vozi ampak pokažimo,da vozimo in se družimo,ne glede na znamko,model...
Pokažimo kaj je ATV scena v kulturni luči in postavimo nov rekord v udeležbi na srečanjih 4kolesnikov![]()

He-he!ork napisal/-a:Lakl...to si pa tak lejpo napisal....lakl napisal/-a:In v začetku maja lahko vsi - ne glede na velikost,barvo,vero izpoved,kulturo,debelost,širino,globino,poltitično opredeljenost ... pridemo na srečanj 4 kolesnikov (ne glede na znamko vozila) in pokažemo,da se znamo družit,veselit in zabavat. Ni važno gdo je organizator niti kaj kdo vozi,niti zakaj vozi ampak pokažimo,da vozimo in se družimo,ne glede na znamko,model...
Pokažimo kaj je ATV scena v kulturni luči in postavimo nov rekord v udeležbi na srečanjih 4kolesnikov![]()
![]()
Tudi taki imajo svoj forum in tudi tam ne pišejo, rišejo, komentirajo, skratka nič ? Nobenih informacij o kvaliteti ali slabostih modelov.notranjc napisal/-a: In spet po mojem je večina odnehala, ker se čutijo manj vredni ali pa so izgubili voljo.
Po moje pa bi lahko kaj naredili na menjalniku...jay886 napisal/-a:
da ne spreminjajo kaj dosti agregata in menjalnika
.
Mogoče so pa za razliko od nas nekaj trmastih ugotovili kot je napisal Civava:"Na koncu tunela se vedno sveti nekaj rumenega"jaka napisal/-a:
Tudi taki imajo svoj forum in tudi tam ne pišejo, rišejo, komentirajo, skratka nič ? Nobenih informacij o kvaliteti ali slabostih modelov.![]()
Saj so. Treba spremljat novosti, katerih je kar nekaj, če se poglobiš. Še vedno je najkrajša menjalna ročica (pri polarisu je dolga kot v TAM-iču, brez heca). Menjavanje je precej lažje in še pri nizki hitrosti lahko menjaš v počasno in nazaj v hitro, kar je na terenu velika prednostgalu napisal/-a:Po moje pa bi lahko kaj naredili na menjalniku...jay886 napisal/-a:
.

'??jay886 napisal/-a:Menjavanje je precej lažjegalu napisal/-a:Po moje pa bi lahko kaj naredili na menjalniku...jay886 napisal/-a:
.

jay886 napisal/-a:Ker pri AC ti na terenu dotik grmičevja lahko menja iz hitre v rikverc, kar zna bit neprijetna stvar![]()