Can_am Outlander 1000XT-"Literca"

Odgovori
Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Can_am Outlander 1000XT-"Literca"

Odgovor Napisal/-a BIF » 29 Jun 2012, 06:29

Malce smo jo testirali...1 del. bolj na "mehko"...kmalu pa še bolj na "trdo.... :mrgreen:
http://www.ski-sea.si/aktualno/ski-sea/ ... porabnika/
Pa še video: :finga:
http://www.ski-sea.si/aktualno/ski-sea/ ... r-1000-xt/

Uporabniški avatar
MitjaP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi
Kontakt:

Re: Can_am Outlander 1000XT-"Literca"

Odgovor Napisal/-a MitjaP » 29 Jun 2012, 19:43

Bravo Bifovca =D> \:D/
Kdaj pride k nam na probo :?: :?: Aja, ni še max-sa :D

MAX je na dvorišču :D

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 29 Jun 2012, 21:13

Mogoče se jutri oglasimo na kakšni pijači...na Duh-u...okrog 11-11.30h! Če bo kdo gori eno nagnemo in dalje. Literce tokrat ni z nami...se segreva za "hard" test.... ;)

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 08 Jul 2012, 19:16

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 08 Jul 2012, 19:53

BIF napisal/-a:Zakaj BRP????
Preprosto zato.... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=DDAiV3vL ... r_embedded
:whistle: kmal bodo takole: Slika

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 08 Jul 2012, 20:16

Upam da ne! Ne maram višine.... #-o

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Jul 2012, 22:43

Hehe, ta test pa je ena sama hvala brpja in kako ima vse oh in sploh najboljse. Ce ne bi poznal avtorja, bi si mislil, da so mu v SS placali :twisted:

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 28 Jul 2012, 05:23

Moraš poizkusit! Kot velik ljubitelj in zagovornik japoncev,sem bil tudi sam zelo navdušen.!!!! =D> =D> =D>

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 28 Jul 2012, 08:07

agregat tudi mene navduši, problemi z g2 šasijo pa precej manj. Tekmovalci že vedo, da se niso podali v nakup novih strojev. Bomo videli v prihodnosti kaj se skriva v žaklju...

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Jul 2012, 11:46

Verjamem, da je dobra zadeva. Le proti koncu branja se mi je zdelo ze malce smesno hvaljenje vsega po vrsti.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 28 Jul 2012, 15:05

Pač "Dr. Bif" ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 22 Mar 2013, 09:08

BIF napisal/-a:Zakaj BRP????
Preprosto zato.... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=DDAiV3vL ... r_embedded
in zato
http://www.atvtraderonline.com/Can--Am- ... lkeyword=1&

gremo v Ameriko :drinkers:

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Mar 2013, 09:29

Dve do tri službe na dan, in lepe besede o deželi priložnosti in enakosti, ki to v resnici sploh ni, hamburgerji in debele babe....hvala....raje dam 15.000 za motor pri nas!
Ni idelano ampak za crknit pa tudi ni no!

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 22 Mar 2013, 09:39

BIF napisal/-a:Dve do tri službe na dan, in lepe besede o deželi priložnosti in enakosti, ki to v resnici sploh ni, hamburgerji in debele babe....hvala....raje dam 15.000 za motor pri nas!
Ni idelano ampak za crknit pa tudi ni no!
Imaš prav, jaz samo razmišljam in razmišljam kako bi se izognil dajatvam, ker tistim na oblasti nočem dati denarja. Za moped se ne izplača ampak za kakšen večji luksuz pa je ena zanimiva varianta.
http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzin ... oazah.html

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Mar 2013, 10:11

Ja tukaj ti dam prav. Tudi sam premislim, koliko ur oddelam za nek nakup...ampak tako pač je. Iz izkušenj pa lahko povem, da sem svoj prvi čoln imel registriran na tak način. Vse je ok...dokler se kaj ne zgodi...meni se na srečo ni zgodilo nič a sem bil srečen, ko sem ga prodal.
Pri ATV-ju pa verjemi da se ne splača riskirat z takšno tablico. Najmanj kar bo je to, da te bo policija spraševala zadeve, ki jih ne želiš, enako bo na registraciji, bog ne daj da se kaj zgodi.....
Je pa pri nas bolj problem v načinu razmišljanja....atv 3 leta star z 5.000 prvoženimi....treba ga je prodat in kupit novega...potem pa jamranje kako so dragi ipd. Jaz sem definitivno pristaš Brinovc-evega razmišljanja. Glede na stanje in pogoje kot jih imamo je dovolj če kupiš dober atv 1x....za nedoločen čas. Vzdržuješ z minimalnimi stroški in voziš. Če imaš dobro osnovo je to najcenejši način. Poznam delegate, ki šimfajo moj "dragi" BRP sami pa so zamenjali že 3 rajngle in na njih potrošili čedne kupe denarja za servise....ampak tako pač je.
S tem se ne obremenjujem več pa tudi volje do pisanja nimam več na te teme.
Je kot je...imam kar imam in to bom vozil po pogojih, ki veljajo v tej zahojeni državi, kjer je najbolje, da si neopazno zlit z sivim povprečjem!

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 22 Mar 2013, 10:29

BIF napisal/-a:Je pa pri nas bolj problem v načinu razmišljanja....atv 3 leta star z 5.000 prvoženimi....treba ga je prodat in kupit novega...potem pa jamranje kako so dragi ipd. Jaz sem definitivno pristaš Brinovc-evega razmišljanja.
:D Tak si kot moja žena, ki ji ne smem dati prav. Kaj pa Ego? ](*,)
Če bo slučajno zmagal Ego, bom pripeljal moped iz Amerike in ga ne bom registriral. V šestih letih kar se preganjam po notranjskih gozdovih, me je policajka 1x štrafala, ko sem nabiral regrat ob jezeru, lahko bi ušel, pa nisem verjel, da mi bo dala kazen. Drugače pa je kazen 300€(150€-plačilo takoj), če si brez registracije. Skratka veliko rezerve preden pokriješ vse dajatve.

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 22 Mar 2013, 10:36

Tretjic ti edino moped stisnejo, ampak ni to nic, bos dal 10k za drugega ;)

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 22 Mar 2013, 10:42

Jam napisal/-a:Tretjic ti edino moped stisnejo,
Tako kot to naredijo Ciganom, ki se vozijo po cesti

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Mar 2013, 11:03

notranjc napisal/-a:
BIF napisal/-a:Je pa pri nas bolj problem v načinu razmišljanja....atv 3 leta star z 5.000 prvoženimi....treba ga je prodat in kupit novega...potem pa jamranje kako so dragi ipd. Jaz sem definitivno pristaš Brinovc-evega razmišljanja.
Če bo slučajno zmagal Ego, bom pripeljal moped iz Amerike in ga ne bom registriral. V šestih letih kar se preganjam po notranjskih gozdovih, me je policajka 1x štrafala, ko sem nabiral regrat ob jezeru, lahko bi ušel, pa nisem verjel, da mi bo dala kazen. Drugače pa je kazen 300€(150€-plačilo takoj), če si brez registracije. Skratka veliko rezerve preden pokriješ vse dajatve.
No jaz raje dam 40 EUR-ov za registracijo pa imam mir. A kot rečeno. Če najdeš dober motor (samo primer ne zdaj v luft skočit)..na net-u mislim da je ena 650-ka 2009 letnik z 6.000 prevoženimi za korektno ceno. Kupiš, daš pregledat, vložiš kar se ti zdi pomembno....ta motor te bo držal do smrti. Redno vzdrževanje....na forumu nas je dovolj, ki vemo, kje kaj nabavit ČE je potrebno....a iz tvojih postov razberem, da nisi destruktivne narave...torej bi moral lepo uživat dolgo dolgo z minimalnim vzdrževanjem.
No to je pač moj način razmišljanja...in špila!

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 22 Mar 2013, 11:24

BIF napisal/-a:....a iz tvojih postov razberem, da nisi destruktivne narave...torej bi moral lepo uživat dolgo dolgo z minimalnim vzdrževanjem.
To imam namen :) . Rad imam moped in on mi to vrača. Včasih pač načnem kakšno temo, včasih kaj "trapastega" vprašam zato, da forum malo zaživi. Gremo rajši na kakšno lepo furo.

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 22 Mar 2013, 12:38

notranjc napisal/-a:
Gremo rajši na kakšno lepo furo.
To je stavek! Že v nedeljo bo lahko furca deviško lepa, bela, prijetno hladna...ampak jaz imam žal druge obveznosti.

No, pa da ne zaidemo preveč iz teme.
Can-am ovo literco sem tudi jaz imel lansko jesen pod ritjo. Sem si z njo dal duška čez Banšice in Trnovski gozd. Bi imel takoj. Fenomenalen moped za daljša pohajkovanja izven dosega urbaničev z svojimi negovanimi X5kami in še bolj negovanimi cucki...
Ampak!? 20 jurjev je res pol preveč kljub neki hudi napredni, sodobni itd... tehniki. Množica senzorjev, kablov, stikal, servomotorčkov...več možnosti, da kaj crkne ne glede na firmo seveda.
Bif je omenil moje (in kot kaže ne samo moje) razmišljanje. Ja, zaenkrat to pije vodo. Vendar si tovrstno žejo na različne načine gasi vsak sam. Nas nekaj pač na zgoraj opisan način.
Res se zlepa ne odločim za na horuk nakup. Grizz je tako prišek k hiši po dobrem letu firbcanja. Prav tako sem si vzel čas za nakup potovalnega enoslednika. Ga še zdaj nimam, toda krepko firbcam in preiskušam. Tako počasi zoožujem nabor mopedov, kateri mi odgovarjajo (predvsem moji zj.bani hrbtenici) in prežim na kakšno ugodno ponudbo na spletu. Ker ko bo enkrat motorino v štalci, zlepa ne bo šel od hiše.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 22 Mar 2013, 13:04

Kdo pa je rekel, da se ne da homologirat? Vse se da pubeci... Če so caddy-i, humerji in še večje mrcine spravli skozi bodo še can am-a. Samo vprašanje časa je KDAJ se bo prvi, drugi, tretji v to spustil. Za zdaj se večina v to ne podaja, ker se jim enostavno ne ljubi in večina BRP kupcev ima precej pod palcem, da se jim še da ukvarjat z "malenkostmi". Po drugi strani pa je tukaj še garancija, kateri osebno ne dajem velik pomen (prvi dve leti ni za pričakovat presenečenj) in te redni servisi več pridejo v dveh letih kot je garancija vredna. Da ne omenjamo drobnega tiska pri garancijah.

Elektro Kit za EU (luči, žmigavci itd) vse da kupit za dober denar. Na avto.net se je prodalo vsaj 5 BRP-jev, ki so prišli direktno iz združenih držav in med njimi tudi kakšnen polaris...

Seveda pa postopek ni tako enostaven kot bi šel na tehničnega in v pol ure vse zrihtal. Se pa DA in to po črki zakona. Saj imamo vsi, ki imamo "slovenske" mopede homologacijske kartončke ali pač ;) no.... :-$

Pa tu niti ne velja samo za CAN AM... ko sem bil v USA in tam tudi delal, sem videl marsikaj... predvsem pa cene nemških avtomobilov. Skratka... EU obljubljena dežela

Slika

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Mar 2013, 13:08

Vse se da seveda! Le nekdo mora stat za tem in ko je problem (kar pa je lahko hitro) ponavadi čudežno izginejo!

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 22 Mar 2013, 13:11

drži. Je bilo veliko nategov pri avtomobilih in kasneje zapletov. Se je folk po leto dni vozil z preizkušnjami, ker niso vedeli kako rešit situacijo.

Sicer pa Nemčija že ponuja kar konkurenčne cene rabljenih... oz zelo malo rabljenih mopedov. Pri nas se pa tudi iz dneva v dan najde kakšna pametna opcija.

pa da ne pozabimo, kdo je še v kategoriji dragi :mrgreen:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6941004

@brinovc: predstavljaj si yamahin 2020 model z literskim agregatom..... glede na ceno 700tke bi znala biti tudi v rangu 15k + :finga:

zdaj pa grem na furo, ker sonce res lepo kuri!

Slika

Uporabniški avatar
stamaks1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a stamaks1 » 22 Mar 2013, 13:42

notranjc napisal/-a:
Tudi v Sloveniji lahko dobiš atv brez homologacije in DMV-ja če ti je želja in je tudi cenejši.

Odgovori