Prodaja voznega parka

Odgovori
CFMOTOcare
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Sevnica

Prodaja voznega parka

Odgovor Napisal/-a CFMOTOcare » 25 Jul 2016, 20:31

Zdravo BIF.
Ali boš res presedlal na CF Moto :D?No zdaj pa šalo na stran,zanima me kako to,da si se odločil za prodajo obeh tvojih Bombardierjev boš kupil nove ali so se ti ATV-ji kaj zamerili ali si se enostavno odločil,da prenehaš s tem športom?
Že vnaprej se ti zahvaljujem za tvojo obrazložitev.Lp \:D/

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Prodaja voznega parka

Odgovor Napisal/-a BIF » 25 Jul 2016, 21:37

Gre za osebno odločitev iz zdravstvenega razloga...podrobnosti bi nekako rad zadržal zase.
V kolikor bi obstajala najmanjša možnost, da se izteče drugače Bombardierjev ne bi NIKOLI ampak res NIKOLI prodajal.
Razlogov ne bom navajal, ker sem jih pojasnil že nič-kolikokrat.
Z velikim cmokom v grlu odhajam iz panoge, ki me je neskončno osrečevala in kjer sem v odlični družbi doživel veliko nepozabnih dni.
Ampak tako je in moja odločitev je dokončna.
Mogoče v drugem življenju...seveda spet z Can-am-om....z razlogom.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: bela krajina

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 26 Jul 2016, 06:01

hmm..no odločitev je definitivno tvoja..razlagat tudi ni potrebno zakaj prodaja..v končni fazi je to tvoja stvar in potrebe da cel svet ve zakaj je temu tako..me pa čudi da nebi usaj enega pustil.z čim se bo sin vozil? al tudi on zapušča atv sceno?

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Jul 2016, 06:26

Jah...Tim je star 20 let...študij, punca, kup drugih stvari, ki so "pomembne" v teh letih. V bistvu se je zelo malo vozil. Motorja ki stoji pa je škoda. Zadnje čase sem ga že sam občasno peljal na "sprehod" (650-ko), da sem ga držal v kondiciji.
Saj sam veš, da meni ni bilo nikoli žal naredit karkoli za motor...zato sem ga dal pred kratkim detaljno pregledat in prventivno porihtat, če je karkoli in je agregat tako rekoč z 0 kilometri...sploh ker sva imela letos spet načrte z potepanjem...
...ampak je pač tako, da se v življenju nekatere ceste križajo.....sploh pa...jaz ne smem več...njemu pa se samamu tudi ni za vozit.
V glavnem....res ne bi želel tukaj izvajat neko psihološko delavnico. Motorje poznate...večina vas tudi ve, da so motorji vzdrževani, včasih že preko dejanskih potreb in iz rok jih dajem s težkim srcem a mirno vestjo.

Uporabniški avatar
gmajnar
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Bločice pri Blokah

Odgovor Napisal/-a gmajnar » 26 Jul 2016, 07:45

Veliko sreče v drugačnem življenju ti iz srca želim.
Kolikor sem razbral, jo boš zelo potreboval. Pa ne se dat. Za vsako bolezen rožca raste.
Enako Laklu, čeprav ne vem zakaj se je pa on odločil za prodajo.
Oba bom pogrešal.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Jul 2016, 08:08

Prijatelj...saj ni take panika. naj pojasnim...da ne bo izgledalo kot da maltene umiram. Nič mi ni...v redu sem, a z nadaljevanjem nekaterih aktivnosti bi zadeva lahko naglo skrenila.
Zato in samo zato je prodaja voznega parka le razumna odločitev.
Tako da prosim...brez kakršnih koli pomilovanj v prihodnjosti. Vse je ok...za zdaj...jaz le delam na tem, da tako ostane.

Bi lepo prosil da bi se v prihodnje osredotočili zgolj na predmete prodaje...na kar bom z veseljem odgovoril. Razlogi za prodajo pa so zgolj osebne narave in bi lepo prosil da tako ostane
Zadnjič spremenil BIF, dne 26 Jul 2016, 08:31, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Jul 2016, 08:10

Volk samotar nima veliko možnosti, da preživi :mrgreen:

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 29 Jul 2016, 08:20

lakl napisal/-a:Volk samotar nima veliko možnosti, da preživi :mrgreen:
To pa dobro poznam... ampak je veselje ze ob pogledu na motor v garazi. Naslednjic bom kupil kar plasticni razstavni eksponat :)

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori