Zamenjal sem namreč balanco (je bila rahlo zvita-čeprav res komaj opazno), stikalo (je delovalo a bolj slabo), dodal ščitnike za roke ter ogledala:

Takole izgleda DS 650 - zgoraj brez

Nova balanca v katero sem nekako "spravil" matico fi10. Malce brušenja in potrpljenja je bilo potrebnega a se je splačalo, saj originalni vijaki, zatiči in držala za ščitnike stanje skoraj toliko kot sami ščitniki

Nato sem ščitnik privil z inbus vijakom in vmes dodal še plastičen distančnik, da ščitniki niso preblizu rok. Vijak sem še malce podmazal z Loctite lepilom, da bom (upam) imel mir pred odvijanjem.Hkrati se tudi vidi že novo stikalo na balanci:

Na drugi strani sem si pomagal z cevnimi objemkami 3/8 (1/2" objemka ni stisnila dovolj), ki jih uporabljajo električarji za ozemljitev. Zopet je bilo potrebno malce predelav, ampak drži kot "pes ježa":

No tole je pa končni izdelek:

Pa še ena slika od blizu, na kateri se lepo vidi, kako majhna izpadejo Jakova ogledala. Pa da ne bi mislili, da so tako majhna, samo DS650 je res velika "mrcina"

No naj takoj povem, da namen tega posta ni hvalisanje, da znam "pudlati" svoj quad ali da si lahko privoščim še vso to dodano opremo.Vse na slikah me namreč ni (skoraj) nič stalo, saj mi jo je dobavil trgovec, pri katerem sem quad kupil:
http://avtohisa-hrastnik.com/
Ob nakupu je namreč obljubil, da to opremo še dobim zreven quada. In tudi res sem jo in to vse orignalno, razen ogledal-dobil protivrednost (lahko malce preverite cene na spletni trgovini).
Zato bi se mu rad javno zahvalil in povedal, da je Bruno poleg Boštjana in Brankota (vsi na B
P.S: Nadaljevanje sledi....