atv 200cc
Moderator: jaka
atv 200cc
lep pozdrav, imam problem kupil sem atv 200cc ki je stal 1 leto in mi ni hotel vžgati, potem sem napolnil akumulator in je vžgal, peljal sem se tm okoli 2 km in ga vgasnil. ko sem ga hotel ponovno vžgati mi ni hotel. glede na to da sem pomislil da je spet akumulator sem ga porinil in mi je spet vžgal, peljal sem se 1 km ko sem se vstavil mi je na mestu crknil, vžge mi samo če ga porinem. Drugače mi dela klc klc pri tem ko ga hočem vžgati. JE MOGOČE PROBLEM V ALTERNATORJU ALI KAJ DRUGEGA, HVALA
Verjetno v akumulatorju... 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
živjo za enkrat sm ga dal samo gor in lepo vžge, nism pa se še peljal tako da ne vem, če se mi bo ponovilo, takrat pa spotročim naprej, imam pa sledečo težavo ko sem ga kupil so mi dali v neki firmi samo račun, tako da ga morm sam homologirati in registrirati, če ima kdo kakšne izkušnje bi bil vesel za nasvet, zanimajo me tudi stroški, hvala
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Če nimaš homologacijskega lista oz. COC dokumenta (temelj za registracijo) bo registracija nemogoča.damjan2 napisal/-a:sledečo težavo ko sem ga kupil so mi dali v neki firmi samo račun, tako da ga morm sam homologirati in registrirati, če ima kdo kakšne izkušnje bi bil vesel za nasvet, zanimajo me tudi stroški, hvala
V kolikor hočeš tak atv/quad homologirat iz stanja nehomoligiranega v homologiranega in pridobiti certifikat/list za registracijo se pa postopek ne izplača oz. je tako drag kot je vreden tvoj atv plus, da je postopek zelo dolg.
Na žalost
Veliko varnih kilometrov!
Gingers
Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!