Bil je pa čist

Moderator: jaka
Zaug daj na cca polovico pa bo vžgal.Tommo napisal/-a:motor star 4 mesce
tako da po mojem niso dize
bomo jutri probal še z svečko
sem upošteval nasvet baron21 ..... krpo namočil z bencinom in mu jo dal povohat v prostor zračnega filtrael.presidento napisal/-a:Nič ni narobe,... mrzli zunaj na mrazu vsi težje užigajo, še posebej če dolgo ni delal... potem se ga pa še malo zazauga in je takoj problem... sicer nekateri pravijo da "štartsprej" ni ok, ampak včasih je bolje s tem kot se matrat...
to se rado zgodi če atv dalj časa počiva,bencin v frgazarju izgubi moč- oktane pol mu pa dodaš mal svežega na cunji pa je,zdaj ga pa vsaj 2x na teden malo vžgi in se pelji,jaz ga skoraj vsak dan ker pogrešam glas motorja-auspuhabaron21 napisal/-a:Priznam, da tale finta sploh ni moj izum. Pred mnogimi leti je zatajila gasilska Rosenbauer pumpe - na srečo na vaji - pa jo je en stari ata na tak način hitro spravil v življenjeBerti napisal/-a:Si je dedi mal posnifal. Dobra fintaTommo napisal/-a: krpo namočil z bencinom in mu jo dal povohat
senzor preveri lahko, da se ti je odvil. No odvisno kje ga imaš. Lahko ti je na prikazovalniku odvijačila zajla.Tommo napisal/-a:po dolgem času se peljal z Jumbotom.... pa ga spet neki matra....
zanima me zakaj števec kaže pri isti hitrosti 60 enkrat pa 80
da poenostavim pelješ se z enako hitrostjo in števec kar skače 60, 73, 114.... zakaj to?
senzor ki je na motorju a ne? ta je privit sem probu najprej.Berti napisal/-a:senzor preveri lahko, da se ti je odvil. No odvisno kje ga imaš. Lahko ti je na prikazovalniku odvijačila zajla.Tommo napisal/-a:po dolgem času se peljal z Jumbotom.... pa ga spet neki matra....
zanima me zakaj števec kaže pri isti hitrosti 60 enkrat pa 80
da poenostavim pelješ se z enako hitrostjo in števec kar skače 60, 73, 114.... zakaj to?