Počen karter, olje spušča-help

Tukaj lahko postavite vprašanja o težavah, ki se pojavijo na vaših štirikolesnikih.

Moderator: jaka

ro-bi
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a ro-bi » 28 Jun 2010, 21:24

atvdavor napisal/-a:
Haaaaaa, haaaaaa, če verjameš ali ne mi je jasno kako motor deluje. Ampak spremenljivi nivo olja, hm to je pa drugo vprašanje?
Sam trdiš, da ne veš

atvdavor
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a atvdavor » 28 Jun 2010, 21:31

Sam trdiš, da ne veš
Super odgovor. Škoda, da sem sploh vprašal.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Jun 2010, 21:41

Tega res nisem nikoli spremljal...ker pri malce bolj priznanih firmah ni "windowsov" :)

Ampak pomoje s tem ni nic narobe, ker ko das gas se notri vela zacne hitreje vrteti in olje razmetava po masini in zaradi tega tebi tudi naraste za nekaj milimetrov. Narasel ti bo tudi, ko se vse segreje. Poleg tega ti pa tudi pise v vseh manualih, da moras po izklopu motorja pocakati vsaj par minut, da se olje stece, kar je jasno.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

atvdavor
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a atvdavor » 28 Jun 2010, 22:24

freshslo napisal/-a:Tega res nisem nikoli spremljal...ker pri malce bolj priznanih firmah ni "windowsov" :)

Ampak pomoje s tem ni nic narobe, ker ko das gas se notri vela zacne hitreje vrteti in olje razmetava po masini in zaradi tega tebi tudi naraste za nekaj milimetrov. Narasel ti bo tudi, ko se vse segreje. Poleg tega ti pa tudi pise v vseh manualih, da moras po izklopu motorja pocakati vsaj par minut, da se olje stece, kar je jasno.
To sem hotel, hvala za odgovor.
http://warisan-megajuta.com/images/Handshake.jpg

Odgovori