Motor ima nekaj čez 6000km pa sklopka "zadrsi" ko prestavim iz 4 v 5. Tako se obbnaša že kakih 1000km.
Ali je mogoče kaj drugega narobe?
Moderator: jaka
Glede na število Adlyev, ki gredo skozi moje roke že od samih začetkov prodaje pri nas sem prepričan, da ne. (dopuščam pa možnost).freshslo napisal/-a:@Jaka : Kaj pa ce mu iz prestave ven vrze za trenutek?
lej če je med drugimi prestavami uredu,je nekaj narobe med 4-5 ,mogoče sklopka premalo spusti .glede na hitrost in navor,če ne bo stisnil sklopke med 4-5 je lahko dobro,ker bo sklopka mirovalafreshslo napisal/-a:slepec napisal/-a:truckdriver napisal/-a: kaj pa če menjaš brez sklopke med 4-5 ali še vedno drsi![]()
![]()
kaj ima pa to veze ?
No, s tem se ne strinjam...saj, ce bi po tvoje sklopka spustila premalo, bi se mu to zgodilo tudi v drugih brzinahslepec napisal/-a:freshslo napisal/-a:lej če je med drugimi prestavami uredu,je nekaj narobe med 4-5 ,mogoče sklopka premalo spusti .glede na hitrost in navor,če ne bo stisnil sklopke med 4-5 je lahko dobro,ker bo sklopka mirovalaslepec napisal/-a:![]()
![]()
kaj ima pa to veze ?
Res je, tudi sam sem se ze nat.... z poceni nakupom sklopke prek ebaya za raptorja. eBay ni nic drugace kot pri nas v trgovinah, manj denarja-slabsa kvaliteta, razen v izrednih primerih, ko ni zanimanja za stvar in licitacija sameva.jaka napisal/-a:Čudno, isti voznik z istim načinom vožnje z Lucas-ovim lamelam nima nobenih problemov.
Ni vse zlato z E-baya. In ni vsa poceni roba kvalitetna (ne trdim pa, da se je ne da dobiti).

Na forumu je objavljen manual service za Adly 300truckdriver napisal/-a: Zanima me kje bi našel zatezne momente za adlya.