AC 550 trv pomoč
Moderator: jaka
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
AC 550 trv pomoč
Mojster imam eno težavo.Mačka ima komaj 230 km in ima luft na prvih kolesih.Izgleda kot da je luft na servotu.In ker sem čisti začetnik me zanima če je to normalno?Če to tako more bit?Pa ko se peljem po cesti mi motor trese levo desno kot da bi ble gume jajčaste.To je pri brzini 50+ do 50 tega ni čutit.Na samih končnikih pa ni videt da bi imeli luft.Ali je to tresenje mogoče posledica tega da je mašina še zaprta ali je to kriv volan?oz balanca. Najlepša hvala za usak odgovor.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: AC 550 trv pomoč
V kolikor imajo luft koncniki na spodnjem krizu od vzvoda balance je to normalna stvar. Tudi pri popolnoma novem bo tako - tudi drugi znamki (preverjeno KQ750 in Grizzly 700). V kolikor bos zamenjal koncnike z novimi brez lufta te bo na asfaltni cesti cela cesta - tezko bos vozil konstantno naravnost, ker bo obcutljivost na balanci prevelika;) Je pa res malce cuden obcutek, ker se na mestu cuti luft tudi na balanci.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
Re: AC 550 trv pomoč
No če je tako potem ni panike.Sem danes malo bol gledal in ima luft res samo malenkost na samem servotu.Usaj kolkor sem jaz lahko preveril.