Adly 300xs

Tukaj lahko postavite vprašanja o težavah, ki se pojavijo na vaših štirikolesnikih.

Moderator: jaka

Odgovori
balantic
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kamnik

Adly 300xs

Odgovor Napisal/-a balantic » 01 Mar 2012, 09:14

Pri pravkar kupljenem motorju se je pojavila prva "težava". In sicer se je začelo takole: starša me že cel teden sprašujeta če mi bencin pušča ker cela garaža smrdi po bencinu in jaz sem vedno zatrdil da ne pušča nikjer. In včeraj sem si vzel čas in malce pogledal in vidim presenečenje! Frgazer ves od bencina, malce obrišem in danes zjutraj ponovno pogledam in spet isto. Malce sem pogledal in pri cevkah ni videt da bi teklo. In tako me zanima od kje pride ta bencin?
Hvala!

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: Adly 300xs

Odgovor Napisal/-a jaka » 01 Mar 2012, 16:59

V lončku je plovec in ta plovec ne zapre dobro dovoda. Običajno se to zgodi zaradi kakšne nesnage .

balantic
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a balantic » 01 Mar 2012, 19:23

Mi lahko prosim opišeš potek popravila? Moram vzet frgazer dol? Ker če je to potrebno je potrebno večino plastik stran pobrat.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 01 Mar 2012, 19:32

Uplinjač dol. Vse ostalo bo eno veliko matranje. Če pa še nisi imel uplinjača narazen, bo mnogo ceneje in hitreje obisk pri kakšnem serviserju, kajti uplinjač je potrebno nastaviti itd..itd...
Ker imaš na tega Adlya garancijo, te opozarjam, da vsako nepooblaščeno poseganje v agregat razveljavi garancijo. Odločitev je tvoja.

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: smer belgija pa levo
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 01 Mar 2012, 22:03

jaka napisal/-a:Uplinjač dol. Vse ostalo bo eno veliko matranje. Če pa še nisi imel uplinjača narazen, bo mnogo ceneje in hitreje obisk pri kakšnem serviserju, kajti uplinjač je potrebno nastaviti itd..itd...
Ker imaš na tega Adlya garancijo, te opozarjam, da vsako nepooblaščeno poseganje v agregat razveljavi garancijo. Odločitev je tvoja.
ce je pod garancijo na servis z njim ;) pa zraven glej ,da bos se sam vedel za naslednjic ;) 8)

Odgovori