Na svojem Captain-u delam red.servis, vendar ga ne morem dokončati dokler ne najdem mrežice za olje,da jo preverim in očistim.V parts list je, vendar na motorju ???
Hvala za pomoč
Moderator: jaka
Vodno pumpo dokler dela pusti tam kjer je, z menjavo hladile tekočine boš postoril glede tega vse kar je potrebno za njeno delovnaje/nedelovanje. Isto je z nivojem hladilne tekočine, v kolikor je še v mejah zmrzali/vrelišča jo pusti pri miru oz. jo zamenjaj z ustrezno, oz. doli.Mihc39 napisal/-a:Našel sem vraga (http://www.sinisteratvaccessories.co.uk/pdfs/) in mogoče bo še kateri našel kaj zase.
Vseeno me pa zanima: ali lahko vodna pumpa ostane na bloku? ali jo je potrebno sneti posebej in s tem izprazniti hladilni sistem?
Mogoče sem narobe zastavil vprašanje. Oljna mrežica se nahaja v samem motorju na oljni pumpi. Na oljno pumpo je povezana tudi vodna.(glej sliko:posebej 4-181 in 4-182) Verjetno sedaj veš kaj mislim.rožle napisal/-a: Vodno pumpo dokler dela pusti tam kjer je, z menjavo hladile tekočine boš postoril glede tega vse kar je potrebno za njeno delovnaje/nedelovanje. Isto je z nivojem hladilne tekočine, v kolikor je še v mejah zmrzali/vrelišča jo pusti pri miru oz. jo zamenjaj z ustrezno, oz. doli.
Mimogrede ali ti delaš servis po knjigah brez predhodnih praktičnih izkušnjah?
lp