LTZ 400 mnenje

Tukaj lahko postavite vprašanja o težavah, ki se pojavijo na vaših štirikolesnikih.

Moderator: jaka

Odgovori
Leon12345
Začetnik
Reactions:

LTZ 400 mnenje

Odgovor Napisal/-a Leon12345 » 16 Sep 2012, 17:52

Lep pozdrav vsem spet pišem jaz in spet bi prosil za eno uslugo če vam seveda ni odveč in sicer bi spet rabil pomoč Jakata in ostalih mojstrov ki se spoznate na štirikolesnike in mehaniko , narbolJše da kar začnem: Govora je o ventilih namreč odločil sem se da jih dam naštelat ker se že malo čujejo v mašini in seveda to mene moti heh zdej pa ne wem če bi sam znal to naredit in sem uprašal enega znanca ki pač popravlja servisira avtomobile in mi je dal nasvet kako jih izmerit in naštelat in sicer:odmične gredi se položi v sedež,potem z lističi izmeriš koliko imajo magnetki lufta nato z mikrometrom izmeriš še magnetek oz ploščico in te dve mire skupaj sešteješ in nato odšteješ zračnost in dobiš mero.nekako tako se je glasil nasvet oz postopek zdej pa mene zanima koliko od tega je pravilno če mi je on to sploh prav svetoval.Opravičujem se za dolgI post pač hočem se prepričat ker z ventili ni šale za bilokakšen odgovor ali nasvet bom zelo hvaležen.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Re: LTZ 400 mnenje

Odgovor Napisal/-a freshslo » 16 Sep 2012, 21:57

Ti je kar prav povedal. Definitivno pa ti ne bi priporocal tega delati v kolikor se nisi nikoli. Ze z listici zna nastati problem, ker bos tudi debelejsega spravil notri, kot bi moral iti ;) Je potrebno nekaj prakse. Ne zeli si pa, da bi jih po nesreci prevec zaprl !

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Re: LTZ 400 mnenje

Odgovor Napisal/-a freshslo » 17 Sep 2012, 17:42

Mogoce ga je zanimalo, ce se je v tem casu pojavilo kaksno novo orodje za nastavljanje ventilov :)

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori