Pohorje je še zasipano s snegom!
S tem mislim na Pesek, Rogla, Klopni vrh in Šumik!
Za adrenalin pa NORO

In rezultat končni doma

Enega s takimi gumami smo letos že vlačli iz grabe....koda73 napisal/-a:Pozdravljen!
Kymco ima bolj traktorski profil in je kar se tiče snega je bolje. Sym ima pa bolj cestni profil pa je bolj noro! Kakor se vzame za driftanje je Sym zakon za varno vožnjo pa Kymco! V glavnem iz Lovrenca na Pohorju na Pesek - Klopni vrh-šumik-Belwi-nato pa cez stolp v Pekre.
Aja pa zdaj ko sem ga opral sem opazil žebelj v gumi!
Drugače pa brez težav!
L.p
A ti si tisti, ki je po dveh kolesih priletel iz ovinka?koda73 napisal/-a:Tudi jaz se ne bi rad delal pametnega ampak zgodi se ti lahko vedno!
Med drugim sva včeraj pomagala spravljat Toyota Rava iz jarka nazaj na cesto. Fant in punca sta se peljala iz Klopnega vrha proti Šumiku in zdrsnila s ceste. Avto ni bil 4x4 in še en del je nasedel. veš, da v tisti vukojebini nimaš koga, da bi ti pomagal. Oskrbnik na Klopnem vrhu ima res odprto, ampak kje dobiti traktor, da te spravi ven. in tako smo se dobro uro jajčkali preden je bil avto spet na cesti.
Tako, da sem lahko videl, kaj se zgodi.
Pa, da še navežem nekaj Pero.
S kolegom sva mislila, da so ceste kopne, da je sneg le na smušiščih, ampak sva se uštela.![]()
Sva pa na Klopnem vrhu debatirala o vaši turi v snegu.
Jaz v takšnih pogojih, kot ste šli takrat vi sploh nimam kaj iskati.
Ne vem zakaj silit v takem zraven, če nimaš 4x4 stroja, ker v celem snegu, pa naj imam še nevem kakšne gume nimam šans.
Res sem šele začetnik ampak v takšnem snegu nimam kaj iskat, toliko pameti vseeno premorem.
Razen, če je vam v veselje vlaćit kolege za sabo.
Sem pa včeraj, ko sem šel s fure te videl s kombijem v Slivnici ( kombi VODNE POSTELJE DANAJA)
Lp
Koda73 ima štirikolesnik (modrega Sym-a)A ti si tisti, ki je po dveh kolesih priletel iz ovinka? Very Happy Shocked
Modri Sym-i (in rumeni Can-ami) imajo "fabrško" napako. So izredno nestabilni in skoraj vedno na dveh kolesih.koda73 napisal/-a:Koda73 ima štirikolesnik (modrega Sym-a)

jaka napisal/-a:Modri Sym-i (in rumeni Can-ami) imajo "fabrško" napako. So izredno nestabilni in skoraj vedno na dveh kolesih.koda73 napisal/-a:Koda73 ima štirikolesnik (modrega Sym-a)![]()
![]()