Sinner, ker so tvoji posti eksotičen primerek tvojih nadnaravnih spretnosti in sposobnosti,ki jih mi ostali člani foruma enostavno ne moremo dojeti, sem se odločil storiti naslednje.Poiskal sem 4 najbolj inteligenta bitja, ki sem jih lahko našel, ki so sploh bila pripravljena in dovolj sposobna, da prisluhnejo tvoji zogdbi.
Povedal sem jim, da nimaš vozniškega izpita in ne ATV-ja, pa kljub temu si na ATV.SI forumu pisal neverjetno brihtne izjave o raznih ATV-jih, VIP šotorih, 4 fantih, ki so se te kar bali in raje pustili pri miru,o dekletih, ki jih zapeljuješ s superiornim vozilom-biciklom, o podjetju, ki se nahaja nekje v Postojni in se je zaradi potresa premaknilo v Logatec in to v "žblj" slovenščini in "mghm" angleščini. Zaradi teh postov, ki jih enostavno člani ATV.SI foruma niso bili sposobni dojeti, so se iz tebe delali norca in na koncu iz foruma izključili.Res krivično!
Potem sem jim še povedal, da se ne daš in da nadaljuješ s posti, na še višji ravni na forumu ATV-QUAD SLOVENIJA, še zmeraj v "žblj" slovenščini in "mghm" angleščini. Le da si tokrat zaradi svojih sposobnosti še bolj napredoval, saj zaradi ene računalniško izdelane slikice, znaš že več računalništva kot nekdo, ki se s to vedo ukvarja (tudi profesionalno) že 20 let.
Na koncu tvoje res izjemne zgodbe, pa so gospodje naredili naslednji izraz:
Potem pa so zgodbo pripovedovali še naslednjim rodovom: