SEVERNA PRIMORSKA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 09 Jun 2010, 09:52

Evo, odločila sva se, da greva 12.t.m. na 4x4 show v organizaciji ORC 4x4 FOREVER v Koper-Sermin. Zadeve se bova udeležila bolj kot gledalca (moram malo šparat oslička zaradi bližnje ture). Do Kopra bova skušala preko Krasa in sicer po stranskih poteh (čim manj asfalta). Če kdo želi se nama lahko pridruži. Vračala pa se bova še isti dan v popoldanskem času (žena ne more brez Perle).

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 10 Jun 2010, 20:20

Danes sva z Igorjem peljala Apača malo na sprehod na Primorsko severno seveda :D Štartala iz Zminca proti Rovtam in naprej proti Logatcu. Na Kalcah zavijava proti Podkraju in V Colu proti Predmeji. Ustaviva se na Joni. Prekrasen pogled na Kras. Nadaljujeva proti Lokvam in naprej proti Novi Gorici. Spotoma se ustaviva še na Sveti Gori in zmoliva en očenaš za njini bedni duši. :D Več nisva mogla sva imele preveč suha usta restavracija je bila namreč zaprta :( . Nič zato sva jo mahnila kar v Brda in se spotoma ustavila pri lepi prodajalki češen. Seveda nisva mogla drugače kot , da kupiva vsak po gajbico. samo kam bi del :?: Upam , da mi ne bo prišlo v navado zadnjič sem imel probleme z zeljem :D . Nato sva jo mahnila okoli Brd in v Gornjem Cerovem odkrila prijetno gostilnico z imenom Okrepčevalnica pri lepem razgledu ha ha pa je bil razgled res dober. Pa pivo tudi , da ne bo pomote. Po počitku sva nadaljevala skozi Vipolže in Dobrova mimo Vrtač do Liga , Kambreškega in naprej do Livka. Krasna cesta in kakšni razgledi za bogove. Z Livka se spustiva do Jazbeca. Na žalost je imel zaprto zato jo mahneva v Kobarid in v centru dobiva odlično pico. Po kosilu jo mahneva do Bovca od tam pa planirava do Vršiča. Na žalost je pot zaprta do petih popoldne zato jo mahneva proti Logu pod Mangrtom in naprej v Italijo čez Predil. Od Loga so se neki motoristi trudili za nama vendar so kmalu izginili iz vida :D Nazaj pa klasika Kranska Gora , Jesenice , Kranj, Škofja Loka.
Krasen dan za vožnjo ne prevroče brez prometa , lep asfalt še boljši odseki za GHD tako , da je na čase tekel adrealin po žilah nekaj makedama v okolici Lokev in Livških Raven . Apača zmogla brez posebnosti Zdaj , ko je odpravljena resonanca in nastavljen kolotek je vožnja pravi užitek. Slik je bolj malo se je preveč dogajalo. :D

Slika Slika Slika Slika Slika

Tale je zgleda resno vzel tisto , da je atv primeren tudi za delo. Tale na njem recimo suši seno :shock:

Slika

l.p.

Uporabniški avatar
dukimen
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dukimen » 10 Jun 2010, 20:56

Civava napisal/-a:Slik je bolj malo se je preveč dogajalo. :D
ja, kar lepo dogajalo... bom malo preplonkal ruto :lol:
a je cesta na Mangart odprta?

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 10 Jun 2010, 21:18

Se mi je cel dan nekaj kolcalo.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 10 Jun 2010, 21:37

Sem imel namen poklicati vendar naju je čas prehitel :D . Lahko pa , da si kaj slišal saj sva dobro navijala čez Vrtače 8) .

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 10 Jul 2010, 07:59

Fantje in dekleta rezervirajte si soboto 24 julija. Naši prijatelji iz Tornado of road cluba so nas zopet povabili v Ilirsko Bistrico. Še posebej je vabljena prejšna ekipa. Podrobnosti še sledijo vendar je v grobem plan tak ,da se gre na panoramsko vožnjo v okolici Bistrice v tako imenovano dolino ljubavi, sledi ogled lokalne pozemske jame z vodičem in nato piknik in zabava. Kolikor poznam naše prijatelje je zabava zagotovljena in kakšna lužica blata tudi saj res ne gre , da bi preveč čisti prišli na piknik :D .

Podrobnosti sledijo naslednji teden.

l.p. Civava

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 12 Jul 2010, 13:28

ŠPORTNO DRUŠTVO LJUBITELJEV TERENSKIH VOZIL TORNADO
Novokračine 55, 6254 JELŠANE

VABILO:

TURISTIČNA VOŽNJA Margarjtina 2010

24. julij 2010

Vabimo vas, da se udeležite Turistične vožnje Margarjtina 2010,
ki jo prirejamo v okviru praznovanja vaškega praznika.

Potek vožnje:

1. zbor med 8.00 in 9.00 v vasi Novokračine,
2. ob 9.00 start, sledi vožnja do novokrajske jame,
3. od 9.30 do 12.30 voden ogled novokrajske jame,
4. vožnja na hrib Sv. Katarina, kjer si bomo ogledali ostanke rimskega gradišča
(v primeru jasnega vremena bo viden tudi Kvarnerski zaliv),
5. nadaljevanje vožnje do Jurčka s krajšim postankom, da se okrepčamo,
6. sledi vožnja po hribih okoli Doline ljubavi
7. zaključek vožnje v Novokračinah, kjer se bomo priključili mladincem iz Doline ljubavi, ter zaplesali ob živi glasbi

Trajanje vožnje cca 4-5 ur (cca 20km) kombinacija gozdna pot, makadam in asfalt.

Kotizacija na osebo, ki jo plačate na startu znaša 15 €.

Prosimo, da svojo udeležbo- prijavo sporočite na gsm: 041 879-737 (Dejan Ružič) najkasneje do 22.07.2010.

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 21 Jul 2010, 16:35

Kaj je zdaj? A gre kdo?

Z našega konca greva Bruno in jaz. S Krasa verjetno Peter, tudi Čivava gre skoraj zagotovo. Bomo pa tam po vsej verjetnosti prespali - kampirali.

Proga kolikor sem videl bo zanimiva, nekaj luže, blata...., gostitelji so se pa že izkazali, tako da pričakujemo, da bo v redu žur.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Jul 2010, 19:36

Tole zagotovo še ni gotovo se pa kaže luč na koncu predora :D

galu
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Il. Bistrica

Odgovor Napisal/-a galu » 22 Jul 2010, 22:16

Dopoldne se oglasim tudi jaz. Popoldne pa na žalost imam druge obveznosti.

LP

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 23 Jul 2010, 08:54

Name ne računajte imam druge obveznosti :cry:

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 25 Jul 2010, 18:46

Margartjina 2010 uspešno zaključena. Udeleženi le trije štirikolesniki (Kavasaki BF, moj in en kitajčk(del poti). Po začetku dneva, ko je bilo na našem koncu vreme nemogoče, se je počasi naredilo, tako da je vožnja minila brez padavin, v primerni temperaturi, praha ni bilo, je bilo pa zato več blata. Klapa pa itak super. Kdor je imel namen iti, pa ni šel mu je lahko žal.

http://picasaweb.google.si/srogac/Torna ... directlink

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 25 Jul 2010, 19:30

Lepo lepo pri nas je pa pralo ko na sodnji dan :cry:

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 03 Avg 2010, 11:36

Za 7.08.2010 vipavsko-kraško-posoška naveza planira skupno vožnjo na Tolminsko, seveda če bo vreme. Interesenti javite se, več kot nas bo boljše bo. Bo pa bolj izi varjanta.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 03 Avg 2010, 21:00

Štajersko Gorenjska naveza prihaja ta vikend za dva dni v vaše konce. Obvezno moramo biti na vezi , da gremo skupaj vsaj na :partyman: . V kolikor bi se kdo pridružil je še vedno čas štart je v soboto ob 09.00 iz Škofja Loke.

tanja
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tanja » 05 Avg 2010, 20:06

Mi smo zasedeni, se bomo pa kdaj kasneje z veseljem udeležili še kakšne skupne vožnje IZI VARIANTA.

2007 - Barossa 170 :cry:
2008 - Sym 600 4x4 :D
2011 - AC 700 cruiser :lol:
-----------------------------

Uporabniški avatar
Mitjag
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Laze v Tuhinju
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitjag » 05 Avg 2010, 20:11

mogoče se vam za en dan pridružim :)

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 06 Avg 2010, 18:39

tanja napisal/-a:Mi smo zasedeni, se bomo pa kdaj kasneje z veseljem udeležili še kakšne skupne vožnje IZI VARIANTA.
Lepo, da si se oglasila. Konec avgusta ali v septembru bomo organizirali eno IZI VARJANTO s povdarkom na druženju. Veseli bomo vaše družbe.

No, mi pa ju3 vsekakor gremo, razen če bi bilo vreme zelo neugodno, vendar napovedi so kar dobre.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 07 Avg 2010, 22:31

Pa smo se vrnili iz Primorskih koncev. Štartali smo iz Škofja Loke po stranskih poteh mimo Blegoša na Cerkljansko kjer smo se ustavili pri Flandru v Zakojci in poizkušali njegove daleč na okoli znane suhomesnate dobrote mljac :D Nadaljevali smo zopet po stranskih poteh in padli ven v Tolminu. Od tam pa do Jazbeca v Idrsko na kosilo tudi mljac :D Po kosilu smo nadeljevali proti Predelu. Najprej smo obiskali planino Mangart kjer smo bili zopet deležni dobrot. Nato pa smo se še zapeljali pod vrh Mangarta. Vreme nem je bilo naklonjeno in deležni smo bili razgleda za bogove :D Vračali smo se čez Predel in Kranjsko Goro. Pred Kransko goro smo bili deležni prijaznega šikaniranja voznika osebnega vozila pred nami, ki nas je zaustavil misleč , da je med nami tudi Jaka. V žirovnici se ustavimo še na sledoledu potem pa jo mahnemo domov. Vsega skupaj sem naredil caa 350 km Mičo in Andrej jih bosta pa še nekaj več. Kawasaki poraba z dvema potnikoma 10l na sto Yamaha z enim en hlap manj. Can Amm liter manj.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

sendro
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zg.posočje

Odgovor Napisal/-a sendro » 08 Avg 2010, 03:11

Videni mimo Žage proti Bovcu...
@Civava,cool slikce,če bi mow ki prej cajta bi udaru z wami
na sedlo(Mangrtsko).
Drgač pa... :4x:
LP,Alex!

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 08 Avg 2010, 07:39

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c65vIIOB92c&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c65vIIOB92c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 08 Avg 2010, 08:11

Vsak čast! Vidim pa da ste uživali!! Najbolj vseč mi je pa ,da imate nisko hitrost vožnje in ne kot nekateri ,ki se mimo mene vozijo na izlete 90 na uro.

atvdavor
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a atvdavor » 08 Avg 2010, 09:58

haha, najbolj mi je smešno kako vsi na turah slikajo hrano. drugače pa zelo lepa tura. lepe gore, narava,vse...

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 08 Avg 2010, 10:12

atvdavor napisal/-a:haha, najbolj mi je smešno kako vsi na turah slikajo hrano. drugače pa zelo lepa tura. lepe gore, narava,vse...
Moramo malo za kulinarični kotiček :twisted:

Uporabniški avatar
jazbec
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kobarid
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jazbec » 08 Avg 2010, 10:38

Civava napisal/-a:Od tam pa do Jazbeca v Idrsko
Hja, slišani, videni pa ne :D sem imel popoldansko siesto ( beri - spanje z najmanjšim članom družinice )....vreme pa ste imeli in te dni ga boste tudi še imeli :lol: ...lp iz Posočja

Odgovori