SREČANJE LASTNIKOV ATV IN PLAYGROUND MARIBOR 201O
Re: srečanje
Jan napisal/-a:Prišel bi gledat,nisi imel dalečEXCEL10 napisal/-a:kaj pa slike![]()
Marsikdo bi bi šel, če ne bi bli tolk zakomplicirali z temi prijavami....
Očitno se bo treba počasi že na vaške veselice vnaprej prijavljat, če boš hotel it.

Stem se strinjam tudi jaz.Bora napisal/-a:Jan napisal/-a:Prišel bi gledat,nisi imel dalečEXCEL10 napisal/-a:kaj pa slike![]()
Očitno se bo treba počasi že na vaške veselice vnaprej prijavljat, če boš hotel it.
Jaz bi si tudi šel ogledat če pa so tak komplicirali z temi prijavami tako da sploh vole ni bilo it.
Jaz se nisem nič prijavljal, sem kar šel tja...
Za vožnjo se je dalo prijavit tam, da je treba podpisat neko pogodbo je pa najbrž jasno.
Aja 10eur,.... ja, za to si dobil hrano in pijačo in dve testni vožnji.
Ker ni bilo posebne gužve se je dalo verjetno tudi kaj več probat.
Samo tam je blo treba bit....
Za vožnjo se je dalo prijavit tam, da je treba podpisat neko pogodbo je pa najbrž jasno.
Aja 10eur,.... ja, za to si dobil hrano in pijačo in dve testni vožnji.
Ker ni bilo posebne gužve se je dalo verjetno tudi kaj več probat.
Samo tam je blo treba bit....

Komplicirate samo na forumu in iščete dlako v jajcubostjanby napisal/-a:Stem se strinjam tudi jaz.Bora napisal/-a:Jan napisal/-a: Prišel bi gledat,nisi imel daleč![]()
Jaz bi si tudi šel ogledat če pa so tak komplicirali z temi prijavami tako da sploh vole ni bilo it.

Če vesta pisati po forumu bi vama verjetno uspelo ročno napisati prijavo in podpis

Vozil si se pa lahko z vsem kar je bilo tam

Za deset evrov res ne moreš več pričakovati

Bilo je super
Evo namig za drugič ....
VIP napisal/-a:Jaz se nisem nič prijavljal, sem kar šel tja...
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!

Jaz sem videl že marsikajBora napisal/-a:Pa človek božji, pa kje si že ti videl, da se na moto srečanje treba prijavit in dajat osebne podatke.
Tud udeležbo bi bili imeli veliko večjo, če ga ne bi srali s temi prijavami.

Srečanje je bilo verjetno namenjeno potencijalnim kupcem i ne širokim ljudskim množicam

Če so organizatorji trgovci hočejo vsaj vedeti kdo se zanima za njihovo robo

Trgovci pa delajo za denar

Če ti še sedaj kaj ni jasno, ti ni za pomagat

Jan napisal/-a:Jaz sem videl že marsikajBora napisal/-a:Pa človek božji, pa kje si že ti videl, da se na moto srečanje treba prijavit in dajat osebne podatke.
Tud udeležbo bi bili imeli veliko večjo, če ga ne bi srali s temi prijavami.![]()
Srečanje je bilo verjetno namenjeno potencijalnim kupcem i ne širokim ljudskim množicam![]()
Če so organizatorji trgovci hočejo vsaj vedeti kdo se zanima za njihovo robo![]()
Trgovci pa delajo za denar![]()
Če ti še sedaj kaj ni jasno, ti ni za pomagat
Škoda besed!

- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Primož je lepo napisal in odgovoril na nekaj vprašanj:
Meni je bilo osebno zelo uredu. Testi, freestyle, hrana in za konec še vožnja z Commanderjem 1000
Za 10€ si dobil Monster pijačo, hrano (cena drugače 6.20€), dve reviji, bon za 5% popust na BRP dele in dod. opremo...
Edino, kar bi pričakoval za naslednjič je urnik dogodkov, kdaj točno se bo izvajal drag race, freestyle, tako da se nekako orientiraš.
Nekaj slik za pokušino...

Sam sem tri prijavnice poslal že vnaprej po fax-u, kar mi je vzelo cele 2 minute; plačal sem pa na mestu srečanja.asiprimoz napisal/-a:Nekaj odgovorov na Vaša vprašanja:
- DA, prijavite se lahko na samem dogodku
- DA, nakazilo ni potrebno vnaprej, lahko se vplača na samem dogodku
Za vse informacije sem Vam na voljo: 051 620 222
Meni je bilo osebno zelo uredu. Testi, freestyle, hrana in za konec še vožnja z Commanderjem 1000

Edino, kar bi pričakoval za naslednjič je urnik dogodkov, kdaj točno se bo izvajal drag race, freestyle, tako da se nekako orientiraš.
Nekaj slik za pokušino...

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

Yamaha Grizzly 660

Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
- grofmontek
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ruše
- Kontakt:
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Čisto na kratko; kogar ni bilo, mu je lahko zeloooo žal...zares...
Čestitke organizatorju, fantom iz Tipoma in posebej Rozmanu, ki je dokazal, da ima jajca. Peljat tam preko kljub temu, da je vse naštudirano ni kar tako.
Testirali smo po mili volji tako, da me še danes roke bolijo...
Tule pa en utrinek:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kKpmZCRshn4?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kKpmZCRshn4?hl=sl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Čestitke organizatorju, fantom iz Tipoma in posebej Rozmanu, ki je dokazal, da ima jajca. Peljat tam preko kljub temu, da je vse naštudirano ni kar tako.
Testirali smo po mili volji tako, da me še danes roke bolijo...
Tule pa en utrinek:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kKpmZCRshn4?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kKpmZCRshn4?hl=sl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Najlaži je doma čepet pa jamrat.
Lepo vam piše da je prijava možna na samem kraju dogodka,če je pa kdo mislu da bo vozu stroje za 15k brez da bi dal svoje podatke in soglasja da se vozi na lastno odgovornost ,nej pa kr doma
probat se je dal use ,še mulci so pršli na svoj račun,ja za jajca se je pa vidl
p.s. pa še hči je vzornico najdla hahaah
Lepo vam piše da je prijava možna na samem kraju dogodka,če je pa kdo mislu da bo vozu stroje za 15k brez da bi dal svoje podatke in soglasja da se vozi na lastno odgovornost ,nej pa kr doma

probat se je dal use ,še mulci so pršli na svoj račun,ja za jajca se je pa vidl

p.s. pa še hči je vzornico najdla hahaah