Sem probal po delno spluženi cesti in plundri (danes). Bom raje kar šminkerzprikolico.Skip napisal/-a: ne kot šminkerjizavtominprikolicoalikombijem![]()
![]()
![]()
Relacija Ljubljana - Podpeč - Rakitna - Ljubljana. Me še vedno trese pod ritjo.

Sem probal po delno spluženi cesti in plundri (danes). Bom raje kar šminkerzprikolico.Skip napisal/-a: ne kot šminkerjizavtominprikolicoalikombijem![]()
![]()
![]()

Naj bo št.verig malo manjša, gumo spusiš, montiraš verige in spet gumo napolniš. To pa zato, da je dobro oprijeta, drugače jo vrže dol (lastna izkušnja)grofmontek napisal/-a:Majstori imate kakšne izkušnje z montiranjem verig

Jaz bom moral kar z kombijem do Osankarice. Naša4x4 še okreva po operaciji in na žalost še ni sposobna kakšne daljše vožnje z atv jem tako , da jo še malo šparampohorjebeef napisal/-a:Torej kot obljubljeno objavljamo smeri možnega dostopa do Osankarice! Gre za ceste, ki so plužene in prevozne v zimskih razmerah z ustrezno zimsko opremo! Za rezervo tisti, ki pridete z prikolicami ali kombiji-kakšne verige niso odveč!
Po avtocesti Lj-Mb-Lj!
1.) izvoz Slovenska Bistrica(Jug) nato levo proti Slovenskim Konjicam! Po cca 3-4 km desno proti Oplotnici-Kebel-Kot-Osankarica!
2.) izvoz Slovenska Bistrica(Jug) nato desno v center in v centru levo (smer Impol) v krožnem križišču pri Impolu levo in nadljujete skozi naslja Visole-Tinje-RTC Trije Kralji-Osankarica (Ta smer je po moje najboljša)
3.) Izvoz Slovenske Konjice nato levo čez Sl. Konjice do Zreč in nato desno na Roglo-Pesek-Lokanja in levo proti Osankarici!
4.) Za malce boljše poznavalce smeri iz Mb in okolice pelje cesta tudi iz Polskave (v centru desno-iz smeri Mb) v smeri Šmartno na Pohorju-RTC Trije kralji-Osankarica
5.) Iz smeri Slovenj Gradca ali Mb proti Slovenj gradcu: Obrnete na cesto za Lovrenc na Pohorju in nadaljujete na Pesek od tam nadaljujete proti Lokanji in Osankarici!
Malce si naštudirajte smeri na kakšni karti, sicer pa ne bi smelo biti težav!
Srečno vožnjo in na snidenje!
Sicer je na Osankarici nekaj parkirnega prostora in se bomo trudili, da ga bo dovolj za vse vendar bi apeliral na vse, ki imaste to možnost, da tovorna vozila pustite kje v dolini in pridete na Osankarico z Avt-ji/Quad-i!![]()
![]()
Tako bo prostora dovolj za vse pa še ruto lahko izkoristite za lepo panoramsko vožnjo-potem kuhan vinček bolj paše!
Ej ti "gosenca"jaka napisal/-a:Sem probal po delno spluženi cesti in plundri (danes). Bom raje kar šminkerzprikolico.Skip napisal/-a: ne kot šminkerjizavtominprikolicoalikombijem![]()
![]()
![]()
Relacija Ljubljana - Podpeč - Rakitna - Ljubljana. Me še vedno trese pod ritjo.![]()
zasavc napisal/-a:Hello.
Takole.
Golavšek, Savinjčani, Zasavci,... kako ste naravnani?
Potrjujem udeležbo
- sebe Renegade
- Matej KQ750
- ??? BF750
Je še kdo, da bi se zbrali v Savinjski in (morda kakšen "vodič" da bi nas peljal ne čist po cesti)?
Lp, Borut
Đuro se bova slišala !el.presidento napisal/-a:Ej ti "gosenca"ob kateri uri imaš namen štartati iz LJ?
Hmmm tole ne vem če je prav... vrže mi nekje sredi hoste...Skip napisal/-a:46°27'8.17" 15°25'12.93"
Se ti malo zezaš?Skip napisal/-a:Mene še vedno zanima če gre kdo iz okolice lj z atv-jem do gor,v normalnih razmerah (-15 odpade)![]()