El presidento nikoli ne vzamemo nobene ribe, držimo se tistega športnega ujemi in spustiel.presidento napisal/-a:Matr ste pa nalovil teh rib, jih bo še za cel mesec zadosti.
Gladiator Quad Riders
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Aha potem ste morali na ribe verjetno v kakšno gostilno, hehe...
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Pozdravljeni!
Nekaj nas iz Dolenjsko- Posavske naveze planiramo jutri vožnjo do Crikvenice. Mi iz brežiškega konca bi štartali ob 7h, tako da smo pred osmo uro na kavici v lokalu Verona v Novem mestu. Nato preko Dvora, Kočevja na mejni prehod Petrina in preko Delnic do Crikvenice. Vožnja bi bila z več postanki, tako da se lahko pofotka kakšna lokalna znamenitost. Na sami obali je pa stvar dogovora kam se še lahko skoči.
Povratek popoldan okoli treh, štirih, postanek na malici in gasa proti domu.
Zanimiva bi bila tudi vožnja po stari cesti Rijeka - Karlovac in potem na prehod Metlika.
Vabljeni ste vsi, ki imate voljo in časa, da se nam pridružite.
Pa še nekaj, kune za vsak slučaj shraniti v kovčke, da nam ne pogrizejo jajca

Nekaj nas iz Dolenjsko- Posavske naveze planiramo jutri vožnjo do Crikvenice. Mi iz brežiškega konca bi štartali ob 7h, tako da smo pred osmo uro na kavici v lokalu Verona v Novem mestu. Nato preko Dvora, Kočevja na mejni prehod Petrina in preko Delnic do Crikvenice. Vožnja bi bila z več postanki, tako da se lahko pofotka kakšna lokalna znamenitost. Na sami obali je pa stvar dogovora kam se še lahko skoči.
Povratek popoldan okoli treh, štirih, postanek na malici in gasa proti domu.
Zanimiva bi bila tudi vožnja po stari cesti Rijeka - Karlovac in potem na prehod Metlika.
Vabljeni ste vsi, ki imate voljo in časa, da se nam pridružite.
Pa še nekaj, kune za vsak slučaj shraniti v kovčke, da nam ne pogrizejo jajca
-
CrnHudicek
- Začetnik
- Reactions:
as
oho no vidim da je cela naveza zemotov tukaj 
no da se vam na hitr predstavim; sem tomaž iz uršnih sel in sem tudi postal lastnik 4 kolesnika po večletnem brušenju kolen na športnih motociklih. Sedaj se mi vse sicer dogaja v slow-motionu ampak je uživancija moram priznat. Prav z veseljem se vam bom pridružil (če me boste sprejeli) na kakšni od prihodnjih tur po kakem makadamu (namreč vozim cf 500a ) ker imam občutek da je ta moj moped prav jezn ko ga odpeljem na asfalt. Skratka se vidimo.
lp
no da se vam na hitr predstavim; sem tomaž iz uršnih sel in sem tudi postal lastnik 4 kolesnika po večletnem brušenju kolen na športnih motociklih. Sedaj se mi vse sicer dogaja v slow-motionu ampak je uživancija moram priznat. Prav z veseljem se vam bom pridružil (če me boste sprejeli) na kakšni od prihodnjih tur po kakem makadamu (namreč vozim cf 500a ) ker imam občutek da je ta moj moped prav jezn ko ga odpeljem na asfalt. Skratka se vidimo.
lp
Re: as
Lep pozdrav!CrnHudicek napisal/-a:oho no vidim da je cela naveza zemotov tukaj
lp
Seveda te z veseljem sprejmemo. Če si iz Uršnih sel pa moraš poznati Damijana, rdeči Linhai
-
CrnHudicek
- Začetnik
- Reactions:
Re: as
ja ja se poznava z Damjanom ja ....... mam njegovo sosedo za "ablast"sivc52 napisal/-a:Lep pozdrav!CrnHudicek napisal/-a:oho no vidim da je cela naveza zemotov tukaj
lp
Seveda te z veseljem sprejmemo. Če si iz Uršnih sel pa moraš poznati Damijana, rdeči Linhai
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Ravno danes sem kolovratil okoli vseh teh krajev :-)))... do Kolpe (Radenci)...

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Evo tudi nekaj od mene.
Ob 7h smo se štirje Posavci zbrali pri Čatežu ob Savi in nato štart do Novega mesta v Verono na kavico. Pridružil se je Franc outlander in njegova boljša polovica, seveda se je oglasil še Baron 21, da nas malo pofotka. Pot nas je vodila naprej preko Kočevja, kjer smo srečali dva kolesarja iz brežiškega konca. Vsaka čast fantom na tem podvigu, šla nekam doli za Kolpo. Po prečkanju meje pri Petrini je bil prvi postanek v Delnicah, nato naprej na Fužine in po stranskih cestah (bolj bogu iza nogu) na Hreljin, Križišče in Crikvenico.
Na stranskih cestah je pa opaziti, da so tako njihovi kot naši lokalni cestarji hodili v isto šolo. To se da ugotoviti po obliki, velikosti in posejanosti flik po cestišču.
Da ne bedarim preveč, parkirali smo tik ob morju zmetali nekaj oblek s sebe in v najbližji kafič na .....in malo kramljali.
Ker so se začeli oglašati želodci smo krenili proti Rijeki. Ustavili smo v Bakarcu v lokalu Portić in si privoščili mešano na žaru s prilogo (za mene seveda vegetarijanska hrana). Krožnik je bil resnično obilno naložen, vse skupaj za šest lačnih s kar nekaj pijače za samo 470 kun.
Po kosilu počasna vožnja de Rijeke in nazaj mimo Grobnika na Delnice, Vrbovsko, Bosiljeva na mejni prehod Vinica, na Črnomelj, Metliko, na Dolž na pijačo in domov.
Moj števec kaže, da smo prevozili 460 km.
Na sami poti na morje in nazaj je bilo kar nekaj postankov, tako da smo si ogledali naravo. Nekajkrat sem vozil proti Kolpi in nikoli nisem bil pozoren na slap, nad polnilnico vode. Je res lep, čeprav majhen.
Nekaj slik
Prva sva Ivo in jaz

Kompletna ekipa

Končno tudi francov motor, kako sem vesel, ker mi ni teba samemu bedariti

Kofetkanje

Sošolca

Priprava na štart

Postanek v Kočevju, ko bo oblast zamenjala ablast ali Kahl, bojo penzije večje, bom tudi jaz imel nekaj takega

Slap nad polnilnico

Nič ne onesnažuje, ima vgrajen katalizator

Postanek v Delnicah

Prvi pogled na slano vodo

Hrvatje nimajo "zidarja" pa gradijo, pri nas ga imamo, a ne gradimo

Kdo trdi, da v Hrvaški ni malih zelenih?

Franc je začel predstavo s striptizom

Zopet pijača in čik
Kam gre ta svet?

Tale dva roštiljata kar pod vodo, vsaj ne bo požara

Tukaj smo pa že v Bakarcu na njam, njam

Moj obrok

To pa že malo boljše videti ali ne ?

Bakarac

Jezero Bistro, zelo lepo, v ozadju pa grdi oblaki, smo jim pa pobegnili

Malo kramljanja s fanti, ki imajo eno kolo manj, pa ne v glavi!

Ob pogledu na to so na dan privreli moji "svinjski" spomini

To je pa corpus delicti, da vse poti vodijo v in iz Rima

In še zadnja postaja v Dolžu, vsaj mislim

Kaj še dodati ? Dobro kot vedno, takoj bi to ponovil, vabljeni še ostali
Kaj sem se na..b.l s tem, bo pa lep spomin

Nekaj več slik na:
http://www.mojalbum.com/sivc52/obrzanc- ... 18-06-2011
Ob 7h smo se štirje Posavci zbrali pri Čatežu ob Savi in nato štart do Novega mesta v Verono na kavico. Pridružil se je Franc outlander in njegova boljša polovica, seveda se je oglasil še Baron 21, da nas malo pofotka. Pot nas je vodila naprej preko Kočevja, kjer smo srečali dva kolesarja iz brežiškega konca. Vsaka čast fantom na tem podvigu, šla nekam doli za Kolpo. Po prečkanju meje pri Petrini je bil prvi postanek v Delnicah, nato naprej na Fužine in po stranskih cestah (bolj bogu iza nogu) na Hreljin, Križišče in Crikvenico.
Na stranskih cestah je pa opaziti, da so tako njihovi kot naši lokalni cestarji hodili v isto šolo. To se da ugotoviti po obliki, velikosti in posejanosti flik po cestišču.
Da ne bedarim preveč, parkirali smo tik ob morju zmetali nekaj oblek s sebe in v najbližji kafič na .....in malo kramljali.
Ker so se začeli oglašati želodci smo krenili proti Rijeki. Ustavili smo v Bakarcu v lokalu Portić in si privoščili mešano na žaru s prilogo (za mene seveda vegetarijanska hrana). Krožnik je bil resnično obilno naložen, vse skupaj za šest lačnih s kar nekaj pijače za samo 470 kun.
Po kosilu počasna vožnja de Rijeke in nazaj mimo Grobnika na Delnice, Vrbovsko, Bosiljeva na mejni prehod Vinica, na Črnomelj, Metliko, na Dolž na pijačo in domov.
Moj števec kaže, da smo prevozili 460 km.
Na sami poti na morje in nazaj je bilo kar nekaj postankov, tako da smo si ogledali naravo. Nekajkrat sem vozil proti Kolpi in nikoli nisem bil pozoren na slap, nad polnilnico vode. Je res lep, čeprav majhen.
Nekaj slik
Prva sva Ivo in jaz

Kompletna ekipa

Končno tudi francov motor, kako sem vesel, ker mi ni teba samemu bedariti

Kofetkanje

Sošolca

Priprava na štart

Postanek v Kočevju, ko bo oblast zamenjala ablast ali Kahl, bojo penzije večje, bom tudi jaz imel nekaj takega

Slap nad polnilnico

Nič ne onesnažuje, ima vgrajen katalizator

Postanek v Delnicah

Prvi pogled na slano vodo

Hrvatje nimajo "zidarja" pa gradijo, pri nas ga imamo, a ne gradimo

Kdo trdi, da v Hrvaški ni malih zelenih?

Franc je začel predstavo s striptizom

Zopet pijača in čik

Tale dva roštiljata kar pod vodo, vsaj ne bo požara

Tukaj smo pa že v Bakarcu na njam, njam

Moj obrok

To pa že malo boljše videti ali ne ?

Bakarac

Jezero Bistro, zelo lepo, v ozadju pa grdi oblaki, smo jim pa pobegnili

Malo kramljanja s fanti, ki imajo eno kolo manj, pa ne v glavi!

Ob pogledu na to so na dan privreli moji "svinjski" spomini

To je pa corpus delicti, da vse poti vodijo v in iz Rima

In še zadnja postaja v Dolžu, vsaj mislim

Kaj še dodati ? Dobro kot vedno, takoj bi to ponovil, vabljeni še ostali
Kaj sem se na..b.l s tem, bo pa lep spomin
Nekaj več slik na:
http://www.mojalbum.com/sivc52/obrzanc- ... 18-06-2011
Bravo cvičkarji. Sem nekje zasledil skrbi, da se vam morda "ne bo izšlo".
Sicer ne vem kje, za šankom ali časovno.
Baron pa zgleda, da se je malce "polenil"
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
-
CrnHudicek
- Začetnik
- Reactions:
ja
uauuuuuuuu to traso sem jaz ponavadi delal s cestarjem ki leti malo pod tristo.........za quad sem bil malo skeptičen.........do sedaj!!! svaka čast.......
zbiram pogum in zaupanje v svojega cofota .......pa se vam kmal pridružim
še enkrat svaka čast!!
zbiram pogum in zaupanje v svojega cofota .......pa se vam kmal pridružim
še enkrat svaka čast!!
Vse se izide Jaka saj veš, kjer je volja, se najde tudi potjaka napisal/-a:Bravo cvičkarji. Sem nekje zasledil skrbi, da se vam morda "ne bo izšlo".![]()
In pri nekaterih volje ne manjka
Še nekaj karje predlagal Danijel za praznično soboto, mogoče bi koga zanimalo
danijel napisal/-a:Pozdravljeni,ker sem včeraj izpustil turo na morje (postavljanje stebrov v vinogradu pri žlahti),nekako planiram naslednjo turo za 25.06. na praznik.Ker me privlačijo hribi,predlagam da gremo do Kranjske gore in ogled okolice-Dolina Vrat ki je izhodišče več poti na Triglav in Planice oz. vse je stvar dogovora.Googlemaps mi vrže ven podatke da je do gor 190 km in okrog 3.30 min. vožnje po stranskih cestah (z 4-ciklom nekaj več) ,kar se mi ne zdi pretirano in je izvedljivo v enem dnevu,predlagam pa da štartamo ob 6.00 iz Brežic.
Druga varianta oz. rezervna je pa obisk avstrijske koroške,tam nekje do Wolfsberga in nazaj kar nanese nekaj manj kilometrov.
Kot ste že večina verjetno opazili, se je Dolenjsko-Posavska naveza preimenovala v Cviček Squad Riders. Naša razpoznavnost so rumene majice, ki jih nosimo od letošnje pomladi in jakne z našim logotipom in logotipom sponzorja, ki jih premoremo od petka.
Naše majice so vam že povečini vsem znane, prvič smo se javnosti v njih predstavili na blagoslovu motorjev v Mirni Peči. Ker še takrat nismo imeli v planu, da se bomo spustili tudi v izdelavo jaken, imamo drugačen logotip na majicah, kot sedaj na jaknah. Po logotipu na jaknah nosimo tudi ime skupine, pri naslednjem naročilu pa bodo na majicah logotipi kot so na jaknah, ob pridružitvi dodatnih sponzorjev bodo na majicah, kakor tudi na jaknah dodani še njihovi logotipi.
Hrbtna stran majic...

...in od spredaj

Izgled naših jaken na hrbtni strani...
...

...in od spredaj

Iščejo se dodatni sponzorji
.
Naše majice so vam že povečini vsem znane, prvič smo se javnosti v njih predstavili na blagoslovu motorjev v Mirni Peči. Ker še takrat nismo imeli v planu, da se bomo spustili tudi v izdelavo jaken, imamo drugačen logotip na majicah, kot sedaj na jaknah. Po logotipu na jaknah nosimo tudi ime skupine, pri naslednjem naročilu pa bodo na majicah logotipi kot so na jaknah, ob pridružitvi dodatnih sponzorjev bodo na majicah, kakor tudi na jaknah dodani še njihovi logotipi.
Hrbtna stran majic...

...in od spredaj

Izgled naših jaken na hrbtni strani...
...

...in od spredaj

Iščejo se dodatni sponzorji
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Mislim , da mo takrat namenjeni v Zelino.sivc52 napisal/-a:Vse se izide Jaka saj veš, kjer je volja, se najde tudi potjaka napisal/-a:Bravo cvičkarji. Sem nekje zasledil skrbi, da se vam morda "ne bo izšlo".![]()
Baron pa zgleda, da se je malce "polenil"![]()
In pri nekaterih volje ne manjka
Še nekaj karje predlagal Danijel za praznično soboto, mogoče bi koga zanimalo
danijel napisal/-a:Pozdravljeni,ker sem včeraj izpustil turo na morje (postavljanje stebrov v vinogradu pri žlahti),nekako planiram naslednjo turo za 25.06. na praznik.Ker me privlačijo hribi,predlagam da gremo do Kranjske gore in ogled okolice-Dolina Vrat ki je izhodišče več poti na Triglav in Planice oz. vse je stvar dogovora.Googlemaps mi vrže ven podatke da je do gor 190 km in okrog 3.30 min. vožnje po stranskih cestah (z 4-ciklom nekaj več) ,kar se mi ne zdi pretirano in je izvedljivo v enem dnevu,predlagam pa da štartamo ob 6.00 iz Brežic.
Druga varianta oz. rezervna je pa obisk avstrijske koroške,tam nekje do Wolfsberga in nazaj kar nanese nekaj manj kilometrov.
Isti sobotni dogodek, tokrat malo drugače
Brez mjuze pač ne gre
http://www.youtube.com/watch?v=c8o6rH-J ... detailpage
Brez mjuze pač ne gre
http://www.youtube.com/watch?v=c8o6rH-J ... detailpage
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
Odločitev je padla,jutri zjutraj zbor v Krškem na OMW-ju ob 6.15,pridejo:
1.Dani
2.Franc apač
3.Ivo
4.Franc BRP
V Boštanju se pridruži Bohorc Z Andrejo ( 6.30-6.45) pol pa gasa proti Gorenjski,če se bo kateri pridružil ,veselo na motor in gasaaaa.Za tiste ki bi se pridružili na celi turi ali del ture več informacij na gsm:041-800-726.
1.Dani
2.Franc apač
3.Ivo
4.Franc BRP
V Boštanju se pridruži Bohorc Z Andrejo ( 6.30-6.45) pol pa gasa proti Gorenjski,če se bo kateri pridružil ,veselo na motor in gasaaaa.Za tiste ki bi se pridružili na celi turi ali del ture več informacij na gsm:041-800-726.
Med samo vožnjo lahko za "last minute" priključitev dobite informacije o naši trenutni lokaciji na 040 718 413catbrier napisal/-a:Odločitev je padla,jutri zjutraj zbor v Krškem na OMW-ju ob 6.15,pridejo:
1.Dani
2.Franc apač
3.Ivo
4.Franc BRP
Na drugi starani se vam bo javila prijazna hostesa in vam posredovala zaželjene informacije . Če bo začela grabiti svojega voznika za joystick, bo to pomenilo, da tema pogovora ni bila vezana na vožnjo z 4cikli
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders