bil kar presenečen
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0LW7eugJZQ
Pozabil sem pa z njo fotografirat pod vodo, pa mi ne bo težko še enkrat to ponovit
To je to majhno čudo, denar ni velik, posnetki pač primerno temu.gmajnar napisal/-a:A bi malo napisal, kakšno čudo imaš? Pa kje se dobi?

Pozdravljen Gmajnar, bom ti poskušal na kratko opisat način, na kateri so mene naučil nalagat fotografije na forum.gmajnar napisal/-a:Najlepša hvala! Informacija je zlata vredna.
Tudi pri nas se včasih kam zapeljemo in analiza, ki izletu sledi bi bila zelo popestrena z videom.
So mi pa drugače veliko bolj všeč tvoje fotografije. Jih ogledujem že nekaj časa. Zelo lepi posnetki.
Me kar prime, da bi še sam kakšno naložil. Pa ne uspem razvozlati sistema nalaganja.

TiBerti napisal/-a:haha prijatelji lej kaj sem našel.....
bolš ko loto

Tud jes bom apača malo vpregu, bom vidu če bo šlo vsaj malo brez ketn, sicer jih moram malo predelat in dat gor.Bohorc napisal/-a:Uf, Sivs52 mi delaš skomine. Hja, danes sem se vozil po zamzjenem potoku, led debel cca 3 cm, je pokalo pod kolesi kot na fronti. Ker sem vozil nisem mogel ovekovečiti tega trenutka, jutri po vsej verjetnosti ponovim in priložim slikovni dokaz.
Najbrž ne juter, verjetno bosta mala razbojnika doma. Bom dedi servis, nekaj kar je primerno mojim letomBerti napisal/-a:a to boš jutri počel? sivc
sivc52 napisal/-a:Nekaj lepih trenutkov preživetih na motorju v tem prekrasnem sončnem dnevu![]()
sivc52 napisal/-a:Nekaj lepih trenutkov preživetih na motorju v tem prekrasnem sončnem dnevu