SREČANJE ORC USPON 4x4
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
SREČANJE ORC USPON 4x4
Prvomajsko srečanje terencev v organizaciji OffRoad kluba "Uspon4x4", 28-29.4. Klana (Gumanac)
SOBOTA:
Zbor 8.00-9.30
Zajtrk
Skupinska vožnja v dveh razredih, SUV in off road
Kosilo
Road book
Večerja in zabava
NEDELJA:
Zajtrk
Poligon
Skupinska vožnja vožnja
Kosilo
Razglasitev rezultatov in podelitev
Udeležba na srečanju 200kn (cca 30 €) na osebo, otroci do 14. let gratis.
Zadeva se bo odvijala cca 25 km od mejnega prehoda Jelšane na hrvaški strani. Gumanci so planota na višini cca 900m nv. ORC Uspon 4X4 je tudi organizator vsakoletne Rokove v Klani, katera je predstavljena tudi na tem forumu, tisti ki so se lanskega srečanja udeležili pa tako vedo o čem pripovedujem. ATV-ji so dobrodošli. Družba je super. To bo prvo srečanje pod novim vodstvom. NE dvomim, da jim bo uspelo. Kolikor jih poznam, kamenja, blata, strmih vsponov in spustov ne bo manjkalo. Road book bo zagotovo zanimiv. Panoramske vožnje so pa dve SUV - lažja in off-road, katera je zahtevnejša. Nočitev je možna na Gumancih v lastnem šotoru ali v cca 25 km oddaljenih Permanih v privat sobah po cca 150 KN na osebo.
SOBOTA:
Zbor 8.00-9.30
Zajtrk
Skupinska vožnja v dveh razredih, SUV in off road
Kosilo
Road book
Večerja in zabava
NEDELJA:
Zajtrk
Poligon
Skupinska vožnja vožnja
Kosilo
Razglasitev rezultatov in podelitev
Udeležba na srečanju 200kn (cca 30 €) na osebo, otroci do 14. let gratis.
Zadeva se bo odvijala cca 25 km od mejnega prehoda Jelšane na hrvaški strani. Gumanci so planota na višini cca 900m nv. ORC Uspon 4X4 je tudi organizator vsakoletne Rokove v Klani, katera je predstavljena tudi na tem forumu, tisti ki so se lanskega srečanja udeležili pa tako vedo o čem pripovedujem. ATV-ji so dobrodošli. Družba je super. To bo prvo srečanje pod novim vodstvom. NE dvomim, da jim bo uspelo. Kolikor jih poznam, kamenja, blata, strmih vsponov in spustov ne bo manjkalo. Road book bo zagotovo zanimiv. Panoramske vožnje so pa dve SUV - lažja in off-road, katera je zahtevnejša. Nočitev je možna na Gumancih v lastnem šotoru ali v cca 25 km oddaljenih Permanih v privat sobah po cca 150 KN na osebo.
- strugar1
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dol pri Hrastniku
Re: SREČANJE ORC USPON 4x4
ZELO priporočam udeležbo vsem, ki se radi vozite po terenu. Res se potrudijo z organizacijo, vsaka čast.

Si bom prihranil eno prevračanje in ostal doma.Rogi napisal/-a:Upajmo, da bo šlo letos brez prevračanja.

potem more biti prava trasa
bomo raje dalje trenirali na "Mađarskem" 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kaj je Drago? Sem se že veselil, da bom imel družbo, sedaj pa mrzel tuš.Drago napisal/-a:Si bom prihranil eno prevračanje in ostal doma.Rogi napisal/-a:Upajmo, da bo šlo letos brez prevračanja.
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kontakt:
Trasa je prava ( vsaj do sedaj je bila). Šteje pa tudi odlična družba, gostitel je zakon, kjer bo pa sedaj vse skupaj organizirano je tudi narava zapopi... lepa, pa še vreme izgleda da nas bo poslužilo. Potem pa še dva dni podaljšamo v Motovunu pa bodo celi prazniki off roaderski.jay886 napisal/-a:potem more biti prava trasabomo raje dalje trenirali na "Mađarskem"
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kontakt:
Aha. Vidim, da se je Strugar1 vrnil na forum. Še malo pa bo nabavil štirikolesnik, potem pa spet ....

živjo vsem
me zanima če gre kdo iz kranja ali ljubljane
bi šel tudi jaz
iz kje štartate proti jugu
me zanima če gre kdo iz kranja ali ljubljane
bi šel tudi jaz
iz kje štartate proti jugu
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Jaz jutri zelo zgodaj iz Škofje Loke 
še kordinate cilja
N 45*29,921
EO 14*25,845
cesta Klana - Platak
še kordinate cilja
N 45*29,921
EO 14*25,845
cesta Klana - Platak
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kontakt:
Civavaje poslal točne kordinate tabora: N 45* 29.853 E 014* 25.951
Jaz štartam danes proti večeru.
Jaz štartam danes proti večeru.
Pa sem doma. Odlična organizacija, odlična družba- bilo je super. Kašno sliko pa bo kdo drug dal gor.
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kontakt:
Se pridružujem Galujevem mnenju. Res smo se imeli super. Zahtevni tereni, gramoznica, narava čudovita, da ne govorim o družbi.