Bok susedi! Ajd da ja napokon dovršim...nisam stigla prije, pripreme za berbu grožđa su u punom jeku, ove godine nam je grožđe ubrzalo! Mogli bi svi u studenom na pečene kestene i mlado vino!???
Ajmo dalje....

Prije Senja...bura i dalje za nama!

Vratnik...pogled da se naježiš...ne moram ni spomenuti...bura sam kaj me ne odnese!

Gornji babin potok-nemreš proći kroz Liku da ne kupiš med i rakiju!

Džamija Brekovica (slikano u vožnji pa je mutna)

Kostelski buk, ako idete kanjonom Une neka vam ovo bude obavezni pit stop...

...hrana je odlična, cijene povoljne...

...imaju parkić sa pitomim,preslatkim životinjicama...

...ma raj za nepce, oči, i dušu!!

Naša stara, dobra Otoka Bosanska... Spomenik šehidima...

Kućica u kojoj smo proveli zadnju noć putovanja.

Zadnji pogled na slapove i bye bye Una...pičimo doma...
Dosta ljudi se čudilo dok sam rekla da idemo doma preko Bosne, kakti čuli su da ljudi imaju probleme na nacionalnoj osnovi. Poka i ja idemo tamo već godinama, provodimo tamo svo slobodno vrijeme. Nikad nismo imali ni najmanjih problema, štoviše, ljudi su predivni, a priroda neopisivo lijepa. Ja bih vam sad stavila još 1000 fotki Unskih bisera, al neću pretjerivati. Ako se netko od vas odluči na put od Kostajnice prema Bihaću rado ću vam pomoći oko smještaja i svega kaj vam padne na pamet. Šteta je samo proći, vrijedi se zadržati koji dan i istražiti skrivene plaže, ali i restorane kojima mi nikad ne možemo odoliti. Mislim...Bosanska kuhinja, Unska pastva, kaj da vam još velim??
Previše stvari smo propustili, gorski kotar je definitivno 1.mjesto na koje se vraćamo čim ulovimo koji slobodni dan.
Na kraju...prešli smo točno 996km, nismo skrivali oduševljenje dok smo skužili da nam ljubimac troši 7,5l na 100km, a ne 10l na što smo računali. Psihički i fizički smo se odmorili, napunili baterije, i dobili ideje za buduće avanture.
Planine, more, slapovi, sve je to lijepo ali doživjeti ih sa sjedala našeg ATV-a neopisiv je osjećaj...
Jaka je spomenuo da vozim motor. Da, vozim dok sam sama, zajedno putujemo na arctic catu.
BITNO DA JE VJETAR U KOSI!!!