To delo ste mi vi (K 4 K) z vašo JLE tablico "ušpilali".BIF napisal/-a:...lepe lučke maš....
In zaradi tega me glava boli, pa jo moram malo "zluftat".svrklar napisal/-a: je garaza polna.
To delo ste mi vi (K 4 K) z vašo JLE tablico "ušpilali".BIF napisal/-a:...lepe lučke maš....
In zaradi tega me glava boli, pa jo moram malo "zluftat".svrklar napisal/-a: je garaza polna.

še eno jabolko, ki se ni zakotalilo prav daleč od drevesabrinovc napisal/-a:Jaz sem danes poskrbel za veselje moje hčerke.
Listen to Yoda. “Try Not. Do or do not – there is no try.”Misliš Duki da ni jabolko padlo daleč od hruškedukimen napisal/-a:še eno jabolko, ki se ni zakotalilo prav daleč od drevesabrinovc napisal/-a:Jaz sem danes poskrbel za veselje moje hčerke.

gremooo !!!

Mogoče se mu je pa mudilo po nov batgolavsek65 napisal/-a:lepa fura, sam zgleda, da so se ti pregrele bremze po marija reki, da si lahko ustavil šele pri ski & sea

Štartal sem ob 11.30, zaključil 17.45. Na tistih kratkih delih AC je bila hitrost cca 110, vse ostalo je bilo v mejah omejitev (razen Marija rekeBIF napisal/-a:..taman predvidena dnevna ruta. Koliko časa si vozil?