Lahko izkoristite kot točko na turi.
Zemljevid:
https://maps.google.com/maps?saddr=Cerk ... 2&t=m&z=13

tvoj moped je bil tolikokrat blagoslovljen, da mu ne more bit več hudegaBohorc napisal/-a:Se vidimo.

Uf, tudi ne. V Mirno Peč grem vsako leto, ostalih blagoslovov pa ponavadi ne obiskujem. No, če pa že, me bolj zanima obhajilo za šankom, kot pa špricanje z božjo vodicojay886 napisal/-a:tvoj moped je bil tolikokrat blagoslovljen, da mu ne more bit več hudegaBohorc napisal/-a:Se vidimo.
![]()
Uživajte pa ne pozabit na fotke!
Jevi, pa le pocukaj me za rokav, da se osebno spoznava pa kako rečeva, med drugim tudi v taki besedijevi napisal/-a:Sem že bil in tudi letos bom verjetno utegnil.
Več kot dobrodošlo pa bi bilo, da bi na prireditvi bila prisotna kakšna testna vozila iz tvoje ponudbestamaks1 napisal/-a:Ja nekaj sem vas že spoznal lani in upam da vas bo letos še več. Se že veselim da spoznamo tudi osebno.
od doma okrog 9. ure,v Boštanju tankama,nato pa gasa proti Orešju nad Sevnico-smer Lisca-Jurklošter in pa proti cilju......Prispema okrog 11 ure na kraj dogajanja (bi tudi prej,ampak me je garmin peljal po napačni poti hehehe),gor je bilo kar nekaj 4-ciklov,pa tudi veliko motociklov,srečal 2 znanca (Rambo in pa Golavšek), tako smo malo podebatirali o tem in onem.....slik ni,upam da jih kdo drug prilima......aja,postrežba in pa seveda čevapi so bili pa ooddličniii,še tako v naprej...tako sma krenila proti domu okrog 13 ure oz. malo čez,in prispel domov 14.45, prevozila okrog 150 km,acces450 in pa sym300 delovala brezhibno......