Glede na to, da je dva dni pred srečanjem v eno deževalo ali pa vsaj pršilo je bila udeležba več kot dobra

Še v Soboto zjutraj je bilo 50/50 bo ali ne bo dežja. Žal pa je lahko tistim, ki niso prišli.
Sama organizacija kot vedno super, lokacija še boljša. Ker so pri nas težave z panoramskimi vožnjami je tak koncept najboljši za izvedbo srečanj. Lahko narediš spretnostno, vožnje po progi, testne...
Roko na srce po pol urcah na progi mi niti na pamet ni več prišlo se kam zapeljat, razen domov
Spretnostna je bila tudi dobra, za osvežitev takoj na zaćetku blatna kopel in par lepih skokov, ki bi ti hitro zobe porihtali
@bif kot vedno natančen z štoparico, na koncu ded že bolj umazan bil kot mi na mopedih
In ja sem tudi sprobal scramblerja, sicer ne po progi (tam je brat ga pretegnil), ampak samo par "krogov" po parkirišču. Menjalna ročica je izredno trda(celo bolj kot na can am-u), vendar natančna, ni potrebno zibat motorja. Sam moped je precej mehak, dobro vodljiv (obračalni krog), speljevanje je ultra mehko. Motor je na začetku "len" in kljub konkretnemu stisku plina spelje prvih
par metrov , kot kak sym 300, kasneje pa se mu "odpre". Za teren zna to biti zelo dobro, za cruisat okoli pa bi pogrešal brutalnost in odzivnost 800tke. Postavitev variomata je zame še vedno zgrešena, ker je po naganjanju na progi bil variomat oblečen v blato, da ga nisi prepoznal. (toplotna izolacija). V celoti pa je lušna špilika, sam pa ostajam na V twinu... navor v spodnjih obratih je neprecenljiv.
zbor na petrolu v rušah, ker je bilo namočeno smo se odločili kr čez Pohorje peljati (no prah)
v Sl. Bistrici pavza
kaj je kdo rekel ,da nebo folka?
bogi revež je hotel čez kup in je ostal UJET v tem blatu! Na koncu so ga pubeci dvignili ven, ker se sam nebi rešil.
hvala pubecu za pranje, celi dan je pral atv-je