Spoštovani kolegi,
Klub mojemu drugačnemu namenu, ki sem ga opisal v enem prejšnjih postov ste se nekateri od vas odločili uporabiti ikonico PayPal. Mnogi smo se spoznali in se poznamo preko forumov, v tem primeru žal le pod našimi psevdonimi. Ker od mnogih med vami ne poznam pravega imena in priimka sem sedaj v situaciji, ko se ne morem vsakemu izmed donatorjev osebno zahvaliti.
Zato koristim to priložnost, da se vsem iskreno in od srca zahvalim na ta način. ISKRENA IN VELIKA HVALA VSEM
Rad pa bi še nekaj razložil...obljubljam, da bo vsaka donacija porabljena skrbno, koristno prevsem pa zelo preudarno in namensko. Kot sem že dejal mi manjka še kar nekaj opreme, ki jo ta pot zahteva. Za vsako zadevo si vzamem čas, jo dobro premislim, upoštevam mnenja uporabnikov in nasvete poznavalcev. Oprema bo skrbno izbrana in kvalitetna, kar bo omogočalo njeno optimalno uporabo in vzržljivost. Ker sem takšne narave, sem prepričan, da bo vsa oz. vsaj velika večina te opreme prišla nazaj v izvrstnem stanju in glede na kvaliteto še več krat uporabna. Ker upam, da bo moja avantura opogumila še koga, sem se odločil, da bom opremo skrbno shranil in bo ponujena v nadaljno uporabo vsakemu izmed vas, ki bi jo za kakšen podoben projekt potreboval.
O izbiri opreme vas bom sproti obveščal na moji internetni strani, kjer jo lahko tudi pokomentirate...

Rad bi povedal še sledeče...mnoge vaše geste so me presenetile...predvsem seveda pozitivno. Kljub temu, da smo majhen in "zaguljen" narod, ki ga ta država izžema in seje razdor...po sistemu "deli in vladaj", se do sedaj, vsaj v mojem primeru kaže, da se še vedno ne damo. To je res fantastičen občutek, ki me še dodatno stimulira, da vsem željnim mojega neuspeha (tudi takšni so..žal...a na srečo v veliki manjšini)in tudi tistim izven naših meja pokažemo, da še
vedno znamo,zmoremo in da zmoremo več!
Kot ste verjetno iz moje internetne strani razbrali sem velik oboževalec skupine Mi2. Ne čisto slučajno. Fantje so res "odprte glave" in s podobnimi pogledi kot jih imam sam.
Ob tej priložnosti vas (nas) vse skupaj vabim, da v miru poslušate (predvsem besedilo) njihov komad "Večer pred Rudekovo gorco", ki je eden mojih najljubših....prepričan sem, da se boste mnogi med vami našli v tej pesmi.
Še enkrat hvala za vse. Obilu užitka ob poslušanju...
http://www.youtube.com/watch?v=c2XzTFiFnQY
VEČER PRED RUDEKOVO GORCO
(Dirnbek)
Pod večer, ko nebo pordi
in se sapa pred menoj zgosti,
ko pod noge priplazi se hlad,
da mi ftrpne moj zmatrani vrat.
Stopim z litrom do klopce pred klet
vsrkat sladke ranine šepet,
brez besed.
Breg za bregom počasi temni,
s teme vstajajo prve luči,