Resno me zanima, glede na to, da je na zgornji strani ožgan, ali je to res delovalo. Vem, da ni moglo dolgo časa ampak vseeno.Je ali ni.strugar1 napisal/-a:Če je iz drenovega lesa, gre.

Resno me zanima, glede na to, da je na zgornji strani ožgan, ali je to res delovalo. Vem, da ni moglo dolgo časa ampak vseeno.Je ali ni.strugar1 napisal/-a:Če je iz drenovega lesa, gre.
Jaka, hmmm imam občutek, da boš ti ta eksperiment sprobal, al gre al ne grejaka napisal/-a:Resno me zanima, glede na to, da je na zgornji strani ožgan, ali je to res delovalo. Vem, da ni moglo dolgo časa ampak vseeno.Je ali ni.strugar1 napisal/-a:Če je iz drenovega lesa, gre.![]()
(me firbec matra, ane)
Z Strugar1-jevim postom ni nič narobe. Pač je našel kao zanimivo slikico, jo delil na forumu in pač po svoji navadi "piknil" zraven še BRP. Zelo dobro vem (o) komu je bila provokacija namenjena in s tem ni nič narobe. Akcija pač zahteva reakcijo!golavsek65 napisal/-a:Evo, strugar1 pa si naredil celo pizdarijo z tem tvojim lesenim batom![]()
Ja, bom moral iti s časom mal naprej pa si nabavit kaj 21.stoletju primernega.golavsek65 napisal/-a:Evo, strugar1 pa si naredil celo pizdarijo z tem tvojim lesenim batom![]()
Mogoče je Mesar takšen kot ga opisuješ...a ga ne poznam...kot on ne pozna mene! Me je pa uporabil v svojem postu...verjamem, da namenoma oz. na podlagi namigov tistih, ki me tudi ne poznajo. In verjetno bi moral biti tiho ali pa se še zahvaliti za to čast! No pa ne bom!strugar1 napisal/-a: Če bi poznal Mesarja, bi videl, da je super fant in ni mislil nič slabega.
SAJ LAHKO IGNORIRAŠ POSTE IZ NAŠE NAVEZE.
GROZA! A pa nisi imel kakšne rezervne jakne, bi jo malo ogrnil revicostrugar1 napisal/-a:Tale reva je pa zadnjič sedela ob cesti na Šmohor. Se pozna recesija, nimajo ljudje niti za obleko več. Je bla žena zraven, pa ji nisem smel ustavit.
mesar napisal/-a:Vsem skupaj želim prijetne velikonočne praznike!!![]()
Ja pa spet ploskamogolavsek65 napisal/-a:Rad imam ljudi,ki se šalijo...še rajši pa tiste,ki znajo prenesti šalo na svoj račun