No js sm že doma. Žal nisem bil dolgo, ampak za prvič je blo ok. Nas je blo nekaj, ampak baje je na osankarci bilo vedno večje število (tak so rekli, jaz sem bil danes prvič). Bi blo pa dobro takšno srečanje večkrat narest (vem da so stroški in vse). No sem pa spoznal g.Lakla

, tako da enega več že poznam. Bili smo tam skupaj tudi z nekom iz grosupljega z modro raptorco, ampak nevem kdo je to na forumu (pozabil vprašat)

...Če bi bilo malo bližje meni bi definitivno ostal malo dlje, ampak ker se mi samem ni za vozit nazaj, niti ne poznam teh krajev dobro, je bilo bolje it nazaj po svetlem in v družbi. Zvoženih pa imam okrog 130km in 4.5ure. Škoda tudi da se nisem mogel udeležit panoramske, ampak smo takrat šele prišli in smo rabli malo odmora. Smo pa komaj našli, saj po tisti poti ko smo šli nam je 2x zmanjkalo ceste (voda odnesla). No in po. Smo malo po gozdnih poteh prišli do ene kmetije kjer nam je en gospod prijazno povedal da smo v bistvu čisto blizu in da smo prav in povedal da je udeleženec srečanja tudi njegov sin (če bere, se zahvali očetu). Upam da se še srečamo in se bolje spoznamo. Lp, Goran