Kratki izleti
Re: Kratki izleti
Moj današnji izlet:(slik je pa samo za vzorec-se mi ni dalo ustavljat)
Žiri, Mrzli vrh,Koprivnik, Sovodenj,Rmanovec,Trebija,Poljane,Javorje,Spodnja Luša,Železniki,Dražgoše,

Kropa,

Kranj,Brnik,Zbilje,Škofja Loka,Sveta katarina nad Ljubljano,Polhov gradec,Lučine,Smrečje,Žiri in na koncu
Žiri, Mrzli vrh,Koprivnik, Sovodenj,Rmanovec,Trebija,Poljane,Javorje,Spodnja Luša,Železniki,Dražgoše,

Kropa,

Kranj,Brnik,Zbilje,Škofja Loka,Sveta katarina nad Ljubljano,Polhov gradec,Lučine,Smrečje,Žiri in na koncu

2011-2013 Shineray XY 300 STE- z veseljem prodan
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti](./images/smilies/eusa_wall.gif)

2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan

2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan

2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Bločice pri Blokah
Razgled je bil danes pa res fantastičen. Tvoj proti severu ali zahodu, moj pa proti jugu:

Iščem nove možnosti lepljenja slikic:

Ena prevelika, druga pa premajhna.
Iščem nove možnosti lepljenja slikic:
Ena prevelika, druga pa premajhna.
- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
Kdo bi si mislil. Prva je ravno pravšnja.
Poskusim še z dvema:

Na G+ objavim več svojih prispevkov in to pot sem se učil prenosa slik na forum direktno od tam.
Poskusim še z dvema:
Na G+ objavim več svojih prispevkov in to pot sem se učil prenosa slik na forum direktno od tam.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Cerknica
- Kraj: Cerknica
Po tem, kje si posnel slike vidim, da sva se le malo zgrešila,saj sem se tudi jaz peljal tam

Nazaj pa seveda okoli jezera

Nazaj pa seveda okoli jezera

- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
Ne bi rekel, da sva bila po istih poteh. Jaz sem bil na relaciji Loška dolina-Leskova dolina proti Gašperjevemu hribu, do 1200m nad morjem in nazaj čez Bičke laze, kjer sem slikal Snežnik, pa preko Klanc in Svete Ane domov. Trd in lepo vozen sneg je po cesti nad 1000m. No udrtine od medvedjih šap sem vseeno kar pošteno čutil v križu. Trd motor. S tvojim bi bilo bolj nežno.
Tvoja slika Snežnika pa bi rekel, da je nekje iz pašnikov med Radlekom in Bločicami. Sem zadel?
Tvoja slika Snežnika pa bi rekel, da je nekje iz pašnikov med Radlekom in Bločicami. Sem zadel?
Približno 746 metrov od mojega doma vidim. Še dobro da me ni blo doma...gmajnar napisal/-a:Kdo bi si mislil. Prva je ravno pravšnja.
Poskusim še z dvema:

Še eden kratki...
Cilj Nanos dosežen...
Panorama...proti morju...

Tam v daljavi bi naj bil gozdni požar...

Močerad se skriva v rožcah...

Jaz se tudi skrivam...

Pot z nanosa gre prov po fletni cesti...

Moja je neke rožce nabirala...

Zaslužena kavica v Potojni...

Test uspel, optika je videt dokaj vredu poštimana, eno malenkost še preučim, pa bo...
Cilj Nanos dosežen...
Panorama...proti morju...

Tam v daljavi bi naj bil gozdni požar...

Močerad se skriva v rožcah...

Jaz se tudi skrivam...

Pot z nanosa gre prov po fletni cesti...

Moja je neke rožce nabirala...

Zaslužena kavica v Potojni...

Test uspel, optika je videt dokaj vredu poštimana, eno malenkost še preučim, pa bo...
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Sicer se na slikah na žalost ne vidi, če pogledaš tam doli od avtoceste tisti grebeni v desno... Vse je prepleteno, same gozdne poti, sem tudi sam bil presenečen koliko je tega.
Kar se Nanosa tiče, so lepo urejene makedamske, ponekod asfaltirane tudi.
Kaj bolj, da bi zašel ni bilo v planu, tudi časovno ne.
Lahko greste pa probate, pa poročate
Jaz nisem primerno obut
Kar se Nanosa tiče, so lepo urejene makedamske, ponekod asfaltirane tudi.
Kaj bolj, da bi zašel ni bilo v planu, tudi časovno ne.
Lahko greste pa probate, pa poročate

Jaz nisem primerno obut

- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
Jaz se že nekaj časa odpravljam v tista brezpotja. Parkrat sem že bil tam, bolj na hitro, še večkrat na zemljevidu in en dan se bo zgodilo, da bom ves dan fural po tistih cestah, makadamskih.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Cerknica
- Kraj: Cerknica
Tudi mene mika. Bi se morali kdaj zmeniti, vsaj dva ali trije, saj so gozdovi še polni ostankov lanskega žledu, pa hitro potrebuješ dodatno roko.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Opaaa, a se je quenn zopet predala gang bang party...lakl napisal/-a:https://youtu.be/we_7_Z3Sx0I
Mi smo se šli pa nekaj drugega, podobnega, trdega...

LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Včeraj je bil pa res odličen dan za motorčkanje. En kratek izlet po Notranjski: iz rodne Loške doline proti Slivnici, nato pa okrog Cerkniškega jezera nazaj proti domu. Lepih 80km
Cerkniško jezero in vasica Otok s Slivnice

Oj Triglav moj dom...

Industrijska cona Podskrajnik in v ozadju vas Zelše z znamenito cerkvico

še pogled na jezero z druge strani

in tihožitje ob zadnjem postanku

Cerkniško jezero in vasica Otok s Slivnice

Oj Triglav moj dom...

Industrijska cona Podskrajnik in v ozadju vas Zelše z znamenito cerkvico

še pogled na jezero z druge strani

in tihožitje ob zadnjem postanku

Prvotni načrt v nedeljo je bil Črni vrh nad Idrijo - Javornik - Nanos. Več ali manj vožnja po makadamskih poteh in gozdnih cestah. No načrt ni ravno uspel, ker me je cca. 300 m pred vrhom Javornik ustavil sneg, ki ga je tam še kar precej tako, da samo z zadnjim pogonom ni šlo naprej in je bilo treba obrniti. Je pa posledično nastala naslednja skoraj 100 km dolga tura.

Pa še nekaj utrinkov iz vzpona na Javornik.
https://www.youtube.com/watch?v=7jlexaE4vxk
Lp!

Pa še nekaj utrinkov iz vzpona na Javornik.
https://www.youtube.com/watch?v=7jlexaE4vxk
Lp!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Včeraj padla ena solo po Gorenjski. Vozim po stranskih cestah proti Begunjam. Grem prižgat eno svečko staremu prijatelju Jaki. Počasi se vzpenjam po makedamu proti cerkvi SV. Peter. Pot je polna pohodnikov in jaz sllomiram med njimi. Zelo pazim , da jih ne razburjam in začuda nimam občutka , da me grdo gledajo. Na vrhu takoj potegnem svečo iz kufra za vsak slučaj , če se kdo vtakne vame. In res me kmalu ogovori starejši gospod pravi , da občuduje moped in steče pogovor . Razložim mu kako in kaj. Izkaže se , da je blizu cerkvenih krogov in je navdušen , da se takole spominjam starega prijatelja. Spotoma mi še razloži kaje se lahko pripeljem na Roblek pa Zaprevalj itd itd kje so dobre ture za pohodništvo prava enciklopedija na dveh nogah.
Med tem se vtakne vame še gupa štajercev in se čudi kaj si z tem prišel iz Maribora ha ha to sklepajo po registrski tablici. NO kakor koli že Jaka se ima lepo tam zgoraj in vas pozdravlja . Nadaljujem proti Žirovnici in se ustavim na elektrarni v Završnici tam se je rad ustavljal tudi Jaka na svojih potepanjih. Nadaljujem proti Bledu . Tam me skupina Japoncev gleda ko deveto čudo
. Grem proti Bohinju in čez Soriško nazaj. Razgledi so bombastični. Zavijem proti Davči ena redkih obnovljenih cest pričara pravi GHD odsek . Spustim se preko Leskovice v Poljansko dolino . Poraba ni pomebna prav tako kilometri kajti bil je preprosto en uživaški dan za potepanje z štirikolesnikom.