POHORJE noro
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
No sem dobil še en komentar na film to pot pozitiven. Niso vsi negativno nasrojeni do na atv jašev:
RasKiongozi has made a comment on Pohorje:
Fantje, vsaka vam čast. Osebno sem bolj naklonjen gorskim kolesom, so pa užitki zelo podobni - ter seveda tudi težave (v obliki neizobraženih kmetov ter osebkov, kot je drago 19561029).
Fantje nič skrbet - tud kolesarji smo bili že krivi za marsikatero razrito progo na Pohorju, čeprav se vsi vozimo le po že obstoječih peš poteh. Me prav zanima v čem kolesa koles ali štirikolesnikov naredijo več škode, kot so jo že naredili ostali uporabniki gozdov.
l.p.civava
RasKiongozi has made a comment on Pohorje:
Fantje, vsaka vam čast. Osebno sem bolj naklonjen gorskim kolesom, so pa užitki zelo podobni - ter seveda tudi težave (v obliki neizobraženih kmetov ter osebkov, kot je drago 19561029).
Fantje nič skrbet - tud kolesarji smo bili že krivi za marsikatero razrito progo na Pohorju, čeprav se vsi vozimo le po že obstoječih peš poteh. Me prav zanima v čem kolesa koles ali štirikolesnikov naredijo več škode, kot so jo že naredili ostali uporabniki gozdov.
l.p.civava
Podpis pod to!XXXL napisal/-a:Organizirati bo treba redne dnevne sprehode po gozdu, na rame ali hrbet pa en velik stereo radio (kot ga imajo v filmih črnici v Bronxu...), do konca na glas... za blagor živali in glavobol lovcev...
Moja zadnja izkušnja:
Se peljem iz Pohorja ( makedamska cesta po kateri oskrbujejo gostilno), ko na daleč zagledam skupinico pohodnikov. Spustim gas, in se jim v mislim da drugi ali tretji brzini počasi približam. Pa se najde neka "omika", ki je komaj lezla gor po cesti, mahala pa mi je tako močno da si je skoraj ramo izpahnila. Me je prijelo da ji tisti njen krivi prst nekam zarinem.
No, pa smo se vrnili iz obiska pri ATV kraljici, obiskali pa smo tudi kraljevega svaka.
Prisotni: Ork, Mičo, Pero, Čivava in koda73
P.S
Motor bom opral jutri.
Pripravljeni za akcijo!

Cofko v dreku!

Priprave na reševanje Cofkota!

Cofko izvlečen!

Mičo v dreku 1.

Mičo v dreku 2.

Orkova roka v dreku

Zopet točka za rumene

Reševanja Sym-ija in ostale prigode bo objavil fotoreporter dr. Čivava in Pero.
Prisotni: Ork, Mičo, Pero, Čivava in koda73
P.S
Motor bom opral jutri.
Pripravljeni za akcijo!

Cofko v dreku!

Priprave na reševanje Cofkota!

Cofko izvlečen!

Mičo v dreku 1.

Mičo v dreku 2.

Orkova roka v dreku

Zopet točka za rumene

Reševanja Sym-ija in ostale prigode bo objavil fotoreporter dr. Čivava in Pero.
Po zadnji furi sem mislil, da bolj blaten pa menda ne morem biti...........in potem sem bil deležen terapije "Strojni ometi Mičo s.p."
Bila je odlična fura fantje. Če se kraljica ni pustila čelno nskočit smo si jo pa z boka privoščili
(to črno blato bi pa bilo treba analizirat. Tudi po 10 minutnem drgnjenju ga nisem spravil s kože
)
Bila je odlična fura fantje. Če se kraljica ni pustila čelno nskočit smo si jo pa z boka privoščili
(to črno blato bi pa bilo treba analizirat. Tudi po 10 minutnem drgnjenju ga nisem spravil s kože
WEB Racer
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Največji strokovnjak za blato je Mičo. Če je kje blatna kopel, jo najde in je že not. Mislim, da je malce v sorodu z znanimi domačimi živalmi....
No, začelo se je tako:

na Bellevievu smo bili hitro:

Tam se nam je odprl čudovit pogled. Čivava ni mogel verjet, da je še v Celju deževalo...

Za umetniške fotografije je bilo obilo priložnosti:

naenkrat je imel koda73 prazno gumo; na srečo so mojstri ugotovili, da je samo ušel zrak na robu platišča.

Fura je bila za 5+. Stroji so se izkazali, mi pa uživali. hvala vsem za odlično družbo!
No, začelo se je tako:

na Bellevievu smo bili hitro:

Tam se nam je odprl čudovit pogled. Čivava ni mogel verjet, da je še v Celju deževalo...

Za umetniške fotografije je bilo obilo priložnosti:

naenkrat je imel koda73 prazno gumo; na srečo so mojstri ugotovili, da je samo ušel zrak na robu platišča.

Fura je bila za 5+. Stroji so se izkazali, mi pa uživali. hvala vsem za odlično družbo!
Zadnjič spremenil Pero, dne 18 Nov 2008, 11:24, skupaj popravljeno 2 krat.
- Rafter
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Southern District of Maribor
To blato je tam že nekaj desetletij in bi nastala lepa šota, če je ne bi našli za blatno kopel.koda73 napisal/-a:V kolikor ugotoviš, da je zdravilno se lotim biznisaork napisal/-a:(to črno blato bi pa bilo treba analizirat. Tudi po 10 minutnem drgnjenju ga nisem spravil s kože)
![]()
Zdavljenje z blatom FANGO!
Približno mi nakaži, do kod ste šli, in ti povem, kje ste to slikali. Čeprav sumim trikotnik Trije žeblji - Črno jezero - Trije Kralji.
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Evo končno so se slike naložile. Opisovati ni kaj slike bodo povedale vse. Lahko dodam samo to, da to kar je na slikah je samo delček tega kar se je dogajalo.
Prispel sem v megleno in turobno jutro

Ko prispe ostala ekipa se pa že pokaže sonce

Motorjji in posadke še vsi zglancani

V prvem grabnu že deblo čez pot. Z malo ročnih spretnosti smo ga nahecali, da se je umaknil

Kmalu za tem je Pero že potegnil štrik

Prva postaja

In potem se začne resno delo

In gumi difekt

Malo smo se že umazali

Čas za malico

Malo strokovne pomoči za Miča

Zdaj pa zares

Te vzpetinice Koda ni zmogel brez pomoči

In tako pridemo zopet do Miča. Na vsak način je hotel nadomestiti Žileta.

In tako Mič prvič

Ker ni dovolj gre še enkrat

Pol pa cofo pride pa vse na tla pomeče

In tako Mič drugič

Posledice blatne kopeli

In zopet Mič tretjič

Ork se samo čudi od kje to blato

Žiletov ambijent

In Blato

Mojih pet minut ko gre Pero na moj štrik samo ni dolgo trajalo na koncu je moral Ork oba ven potegniti
Smo bili pripeti v trojčku.

Še blato

In zadnji postanek

Ka si ti nor toti šajerc pije union

Stroji so utrujeni piloti pa tudi

No in za konec zopet Mičo. Le kakšni potomci bodo to

Prelep dan. Prava druščina. Ob prvi priliki ponovimo.
l.p.civava
p.s. filmi urejeni in se že nalagajo
Prispel sem v megleno in turobno jutro

Ko prispe ostala ekipa se pa že pokaže sonce

Motorjji in posadke še vsi zglancani

V prvem grabnu že deblo čez pot. Z malo ročnih spretnosti smo ga nahecali, da se je umaknil

Kmalu za tem je Pero že potegnil štrik

Prva postaja

In potem se začne resno delo

In gumi difekt

Malo smo se že umazali

Čas za malico

Malo strokovne pomoči za Miča

Zdaj pa zares

Te vzpetinice Koda ni zmogel brez pomoči

In tako pridemo zopet do Miča. Na vsak način je hotel nadomestiti Žileta.

In tako Mič prvič

Ker ni dovolj gre še enkrat

Pol pa cofo pride pa vse na tla pomeče

In tako Mič drugič

Posledice blatne kopeli

In zopet Mič tretjič

Ork se samo čudi od kje to blato

Žiletov ambijent

In Blato

Mojih pet minut ko gre Pero na moj štrik samo ni dolgo trajalo na koncu je moral Ork oba ven potegniti

Še blato

In zadnji postanek

Ka si ti nor toti šajerc pije union

Stroji so utrujeni piloti pa tudi

No in za konec zopet Mičo. Le kakšni potomci bodo to

Prelep dan. Prava druščina. Ob prvi priliki ponovimo.
l.p.civava
p.s. filmi urejeni in se že nalagajo
- Lavrin sport
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Semič
- Kontakt: