Dobro bi bilo , da se tukaj javite kdor misli iti z mano ,da dobimo predstavo koliko nas bo.
2. Vsesplošno srečanje štirikolesnikov v Orehovi vasi
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Jaz štartam ob 06 00 od doma nekje ob 06 30 sem v Kamniku na obvoznici v OMV ju. Spijem kavico in poberem ostale , ki se mi mislijo pridružit. Najkasneje ob 07 00 je štart iz OMV ja. Nato jo mahnemo proti Podplatu mogoče naredimo en postanek vmes po potrebi. Ob 08 30 je zbor v Podplatu na petrolu. V eni uri in pol mislim , da ni problema priti iz Kamnika do Potplata. Tam prevzame vodstvo Nikola in nas vodi do cilja v Orehovi vasi.Vožnja bo potekala v konvoju in bo prilagojena najpočasnejšemu oziroma po predpisih. Komur ne odgovarja naj gre po svoje. Za vse nepredvidene situacije je na voljo moj tel. 041 439 393. Oglašam se samo med pavzami, ker med vožnjo poslušam arije iz mojega izpuha
Dobro bi bilo , da se tukaj javite kdor misli iti z mano ,da dobimo predstavo koliko nas bo.
Zadnjič spremenil Civava, dne 19 Maj 2010, 09:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Še opis poti in lokacija dogodka za tiste, ki še niso bili na MX progi Orehova vas (dejansko je v Radizelu):

In za vse tiste, ki kolebate glede nastopa na spretnosti preizkušnji. Proga ne bo noben bav-bav. Bo pa idealna priložnost da preverite in primerjate svoje sposobnosti in seveda sposobnosti vaših mopedov. Nenazadnje najboljši trije v obeh preizkušnjah (spretnostna in drag race) dobijo simbolčne nagrade in spominske motokros majice.
p.s.: priporočljivo je, da bi bili vsi "tekmovalci" vsaj do 10.30 na prizorišču. Ob 11h je predviden voden ogled proge.

In za vse tiste, ki kolebate glede nastopa na spretnosti preizkušnji. Proga ne bo noben bav-bav. Bo pa idealna priložnost da preverite in primerjate svoje sposobnosti in seveda sposobnosti vaših mopedov. Nenazadnje najboljši trije v obeh preizkušnjah (spretnostna in drag race) dobijo simbolčne nagrade in spominske motokros majice.
p.s.: priporočljivo je, da bi bili vsi "tekmovalci" vsaj do 10.30 na prizorišču. Ob 11h je predviden voden ogled proge.
WEB Racer
Evo podrobnosti o fotografskem natečaju, nagrade podarja podjetje Digifot
in Dom na Peci v skupni vrednosti 360€
Tema je prosta, torej pride v poštev vse, kar se bo dogajalo v sklopu srečanja v Orehovi vasi. Fotografije naložite do 6.junija 2010 v našo galerijo v kategorijo ATV/Quad - "Orehova vas 2010". Izbrali bomo 10 najboljših fotografij, izmed katerih boste vi z glasovanjem določili zmagovalne tri, ki bodo prejele lepe nagrade.
1. nagrada: tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 104 str. + nočitev z zajterkom za dve osebi v Domu na Peci + spominska moto-cross majica (vrednost 140€)
2. nagrada: tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 64 str. (vrednost 41,50€)
3. nagrada: Tiskanje lastne Foto knjiga A4 trde platnice 44 str. (vrednost 34€)
Naključno pa bomo izbrali tudi štiri fotografije v galeriji, katerih trije avtorji bodo prejeli darilo - tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 28 str. (vrednost 28€) in eden nočitev z zajterkom za dve osebi v Domu na Peci (vrednost 50€)
moto-sport.si
in Dom na Peci v skupni vrednosti 360€
Tema je prosta, torej pride v poštev vse, kar se bo dogajalo v sklopu srečanja v Orehovi vasi. Fotografije naložite do 6.junija 2010 v našo galerijo v kategorijo ATV/Quad - "Orehova vas 2010". Izbrali bomo 10 najboljših fotografij, izmed katerih boste vi z glasovanjem določili zmagovalne tri, ki bodo prejele lepe nagrade.
1. nagrada: tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 104 str. + nočitev z zajterkom za dve osebi v Domu na Peci + spominska moto-cross majica (vrednost 140€)
2. nagrada: tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 64 str. (vrednost 41,50€)
3. nagrada: Tiskanje lastne Foto knjiga A4 trde platnice 44 str. (vrednost 34€)
Naključno pa bomo izbrali tudi štiri fotografije v galeriji, katerih trije avtorji bodo prejeli darilo - tiskanje lastne Foto knjige A4 trde platnice 28 str. (vrednost 28€) in eden nočitev z zajterkom za dve osebi v Domu na Peci (vrednost 50€)
moto-sport.si
Zadnjič spremenil czy, dne 20 Maj 2010, 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Načeloma je proga pripravljena da jo prevozijo tudi športaki!quad_boy napisal/-a:evo pridem iz Bleda pogledat...sicer s kawasakijm v kombiju![]()
zanima me a sta hitrostna in spretnostna skupaj? ker eni mamo športnega quada
Spretnostna vožnja zajema del kros proge in ovire! Naslednji pa je Drag Race, ki se bo pričel po končani spretnostni vožnji! Tam pa je kot verjetno vsi veste pomemben štart in na "puno" do cilja!
Vsi ki se nameravate udeležiti katerekoli oblike vožnje bodite na prizorišču vsaj do 10.30!
Poznam par forumašev in tud neforumašev, ki te ovire s športnim quadom preletijo za malo malco. Tako, da za nekatere zna bit športak celo prednost.quad_boy napisal/-a:evo pridem iz Bleda pogledat...sicer s kawasakijm v kombiju![]()
WEB Racer
ork napisal/-a:Poznam par forumašev in tud neforumašev, ki te ovire s športnim quadom preletijo za malo malco. Tako, da za nekatere zna bit športak celo prednost.quad_boy napisal/-a:evo pridem iz Bleda pogledat...sicer s kawasakijm v kombiju![]()
ja to itaq sam mal se nazaj nagneš pa je
quad_boy napisal/-a:ork napisal/-a:Poznam par forumašev in tud neforumašev, ki te ovire s športnim quadom preletijo za malo malco. Tako, da za nekatere zna bit športak celo prednost.quad_boy napisal/-a:evo pridem iz Bleda pogledat...sicer s kawasakijm v kombiju![]()
ja to itaq sam mal se nazaj nagneš pa jesam tko me zanima k nisem bil še nikol tko na nobeni tekmi pa sm reku da grem to soboto probat
WEB Racer
- bade25
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: MB center in Kozjak
- Kontakt:
Dobrodošel!quad_boy napisal/-a:ork napisal/-a:Poznam par forumašev in tud neforumašev, ki te ovire s športnim quadom preletijo za malo malco. Tako, da za nekatere zna bit športak celo prednost.quad_boy napisal/-a:evo pridem iz Bleda pogledat...sicer s kawasakijm v kombiju![]()
ja to itaq sam mal se nazaj nagneš pa jesam tko me zanima k nisem bil še nikol tko na nobeni tekmi pa sm reku da grem to soboto probat
Je pa res, da to ne bo nekakšna uradna dirka ali tekma, sicer bomo merili čas, vendar vse v sproščenem duhu in z obilo veselja.....toliko, da se na progi ne preganjamo kar tako " brez veze". Večina od nas še tudi nikoli ni vozila bilo kakšne dirke......
Kdaj računate bit v Podplatu?Civava napisal/-a:Moja skupina gre čez Tuhinj tako , da se lahko dobimo v Kamniku. Potem pa se pridružimo glavni skupini v Podplatu pri Rogaški potem pa nadaljujemo mimo Boča in Poljčan. Tak je v grobem plan. Kaj več bom pa vedel v sredo ali četrtek, ko bo znana tudi bolj natačna vremenska napoved.

- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Ce mogoce ne ves, na tej progi se vozi za svetovno prvenstvo. Je dovolj siroka, s strmimi in tudi hitrimi odseki.quad_boy napisal/-a:hvalaja sej jst tud še nisem vozil nobene dirke... v soboto se gre bolj za družejnje... me pa zelo zanima kako je po progi, kle na gorenskem nimamo nevem kva prog...če pa že so je pa problem do nih pridt ker so delč....
Do sedaj sem prevozil par kupčkov katere je krt naredil pa sem progo premagal brez težav z 2x4 Loncin 250 Desert storm - Maxxiss pnevmatike za cesto tako da ne vidim težav za izkušenejše voznike.
Za profesijonalce je otroško igrišče za nas amaterje pa učni poligon.
Proga je narejena tako da jo lahko premagajo prav vsi 4-cikli,zato sem jo jaz testiral kot popolni amater z najslabšim znanjem in quadom.
LP Lakl
Proga je narejena tako da jo lahko premagajo prav vsi 4-cikli,zato sem jo jaz testiral kot popolni amater z najslabšim znanjem in quadom.
LP Lakl
To velja za del proge kjer bo spretnostna vožnja. Celotna MX proga, ki bo po končanih preizkušnjah odprta za vožnjo oz. trenig, pa velja za eno zahtevnejših kros prog v Sloveniji in je neizkušeni vozniki definitivno ne smejo podcenjevat.lakl napisal/-a:Do sedaj sem prevozil par kupčkov katere je krt naredil pa sem progo premagal brez težav z 2x4 Loncin 250 Desert storm - Maxxiss pnevmatike za cesto tako da ne vidim težav za izkušenejše voznike.
LP Lakl
WEB Racer