Zdaj, ko sta se oglasila, pa ne bo treba več tako brskati po netu, da bi videl po kakšnih krajih se vozita.
Tisto kar objavita vidva je vsekakor bolj pristno, kot pa večinoma slabe slike na Google Earth ali slabi posnetki na You Tube.
Zdaj veliko časa prebijem pred računalnikom in sledim vajini poti. Na njej pogledam vse, kar mi ta tehnologija ponuja. Tako imam na voljo skoraj vse, samo pristnosti doživetja ne. Vidim slike in videe pokrajin . Najdem podatke o znamenitostih, o prebivalstvu, o dejavnostih, ki jih tam opravljajo, itd.
Če najdem kaj takega, kar se mi zdi, da bi bilo lahko zanimivo tudi za druge uporabnike foruma, pa pripopam zraven.
Ostaja pa še vrsto vprašanj, na katere pa delno že zdaj dobivam odgovore iz vajinih prispevkov, še več pa jih bom potem, ko se vrneta in uredita vse vtise in gradivo, ki nastaja na poti.
Dobrih 200 km na dan niso mačje solze in popolnoma razumem, da zvečer samo padeta. Ob tem pričakovati, da bosta pa še nam vedno na voljo, je pa vsekakor sebično in egoistično. Zato kar lepo vozita, snemajta, doživljajta in domov se ne pozabita oglašati. Mi bomo zadovoljni z vsako drobtinico, dokler sta na poti. Ko se bosta vrnila, bomo pa zahtevali 100% poročilo.
Danes je za vama že več kot 100 km. Videla sta Prilep, polja tobaka in še marsikaj, za kar pa ne vem. Recimo, zakaj sta obrnila par 100 m pred Krstecem.
Srečno vozita in uživajta!
Izgleda, da ne bosta več dolgo v Makedoniji, saj sta je prevozila že več, kot polovico. Sta pa blizu Vardarja, zato še ena makedonska, ki ne sme manjkati na taki poti:
https://www.youtube.com/watch?v=9Gql8WkFr3Q