Odgovor
Napisal/-a brinovc » 25 Okt 2015, 12:58
No, zadeva je mimo. Tako ali drugače.
Zagotovo bo drugo leto bolje, ker na napakah se učimo. In napake so zagotovo bile. Vsaka novost ima porodne težave. Tudi našim vaškim prednikom pred 5200 leti ni takoj ratalo izdelati kvalitetnega prvega kolesa na svetu, in prvi vaški organizirani smuk izpod radarskega centra Ljubljanski vrh z merjenjem časa leta 1937 ni minil brez porodnih težav. Klinc, tudi prvi seks ni bil popoln, a je bil zagotovo zelo razburljiv, vznemerljiv...ponovljiv. Nevesta je torej zanosila...otroci bodo...drugo leto seveda.
Marsikaj je pa treba izboljšati, narediti drugače...predvsem mora biti precej več akcije za gledalce. Torej po vsej verjetnosti sledi krajša, a še vedno zelo težka proga, ki bo v največji možni meri v vidnem dosegu gledalcev. In seveda več vzporednih dogodkov.
Tahudim nergačem pa svetujem, naj kar sami poizkusijo organizirati kaj podobnega. Rade volje pridem gledat in kritizirat. Tudi v pozitivnem smislu, če bo vzrok za to seveda.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.