sandihab napisal/-a:Spodaj sem namestil 8mmgumo-trak da ne poškoduje tlakovca.
Vzvratna ogledala sem prestavil niže na okvir prtlažnika(že parkrat sem si skoraj zobe izbil),pa tudi zmeraj vidim nazaj tudi ko je bilanca obrnjena,temu dam 10-ko.

polarisovci niso nori...a ne Brinovc?
tudi spodnji del maske sem snel in dodal mičkane žmigavce iz louiza-graz( 4 eur po komadu).
Ne poškoduje plug tlakovce ampak tlakovci zelo hitro poškodujejo (znucajo) spodni rob pluga. Bo treba z E dur 600 navarit spodnji rob. Jaz sem pred prvim pluženjem kar z CO2 navaril (E dur so bile vlažne in itak da je sneg že zapadel)
Samo za info: grizz ima originalno vpetje za plug montirano z 8 vijaki M8. In moj ima ravno tako.
Ogledalca so lepa in pašejo na moped. Svetujem ti, da jih montiraš tako, da se v primeru udarca kakšne veje ogledalo lahko le tej umakne in ostane celo. Polarisovci niso nori.
CZY ima prav glede zaščite hladilnika. Hitro zaščiti z kakšno mrežo, ker se lahko zgodi, da se boš peljal za nekom, ki ima nove bighornke ali kaj podovnega in če bodo gume vrgle kamen v nezaščitem hladilnik, boš ravno tam izvolil papeža (bel dim) in se vpregel za kolegov moped.
LP! Uživaj v vožnji in pluženju še naprej. Jaz bom tudi takoj zjutraj in upam da zadnjič to zimo.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.