Ima, tudi pokazal jo je !COBRA1978 napisal/-a: in ima ustrezne aparature

Ima, tudi pokazal jo je !COBRA1978 napisal/-a: in ima ustrezne aparature

Vzrok za tvojo nestabilnost je napisan v zgornjem citatu.jaka napisal/-a:Material je kvaliteten, čeprav ni originalen. Kje pa je kovinsko vodilo med vijakom in plastično pušo ?????sanco napisal/-a: Vse se bo popravilo z kvalitetnimi neoriginalnimi deli za razumljivo ceno...
bo Berti popravil![]()
![]()
![]()
In kakšno vlogo ima ta puša. ????![]()
![]()
![]()
Razumljiva cenaje seveda pred kvaliteto, da ne omenjam kakšne varnosti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Če prav razumem, je bil atv pri tebi na servisu in ti si samo poslikal puše in nazaj sestavil?jaka napisal/-a:Vzrok za tvojo nestabilnost je napisan v zgornjem citatu.jaka napisal/-a:Material je kvaliteten, čeprav ni originalen. Kje pa je kovinsko vodilo med vijakom in plastično pušo ?????sanco napisal/-a: Vse se bo popravilo z kvalitetnimi neoriginalnimi deli za razumljivo ceno...
bo Berti popravil![]()
![]()
![]()
In kakšno vlogo ima ta puša. ????![]()
![]()
![]()
Razumljiva cenaje seveda pred kvaliteto, da ne omenjam kakšne varnosti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kje pa je kovinsko vodilo med vijakom in plastično pušo ?????
Takele puše manjkajo, zakaj jih je mojster, ki je delal nove novilonske puše odstranil, pa ne vem.
Ja, bil je pri meni zaradi popolnoma druge stvari, ker imam "sokolje oko" sem takoj opazil, da nekaj manjka, pogledal, poslikal,obvestil lastnika, ki se ni strinjal z popravilom (razen menjave strokovno varjenega končnika), na njegovo željo sestavil in moped je odpeljal.sanco napisal/-a:Če prav razumem, je bil atv pri tebi na servisu in ti si samo poslikal puše in nazaj sestavil?![]()
Jaka, meni je tudi žal da se nočeš lotit ker ne najdem pravega serviserja na obali, da bi mi oštimal zadevo.jaka napisal/-a:Ja, bil je pri meni zaradi popolnoma druge stvari, ker imam "sokolje oko" sem takoj opazil, da nekaj manjka, pogledal, poslikal,obvestil lastnika, ki se ni strinjal z popravilom (razen menjave strokovno varjenega končnika), na njegovo željo sestavil in moped je odpeljal.sanco napisal/-a:Če prav razumem, je bil atv pri tebi na servisu in ti si samo poslikal puše in nazaj sestavil?![]()
Žal, novi lastnik je pač "naletel" in kupil. In tega mopeda se (žal mi je novega lastnika) ne želim več dotikati niti se več spuščati v zadeve, ki ti jih je tvoj prijatelj naredil kot si dejal sam "za razumljivo ceno".
Razumem, da vsi delamo napake (če sam o čem nimam pojma se prej malce pozanimam o določeni zadevi) ampak tole z odstranitvijo notranjih puš ni napaka, to je popolno nerazumevanje delovanja nihajnih rok in vlogo puš v njih, verjamem tudi, da se prijatelj ni zavedal, da ti (in ostalim lastnikom) z svojo "strokovnostjo" in "razumno ceno" streže po življenju.
"Pa se mi sedaj gladko jebe, a bom spet usran al pa ne "

Mojster, še 1x poglej. Dobro poglej. ???COBRA1978 napisal/-a:to ni napaka pri mojem! s pušami je vse ok...drugje tiči zajc!

Jep, sej to sem spraševal v prejšnjem postu, če pride 16 puš (ker so originals iz dveh delov, ) , ti pa si prikazoval na prejšnji sliki z primežem kar enodelne (verjetno homemade), samo to me je malo begalo...sej zdaj smo to uredili, ampak motor še vedno ni bil stabilen in kasneje smo najdli pravi največji razlog nestabilnosti, ki pa ga bom poslikal in objavil čimprej...v glavnem se zdaj motor pelje zelo lepo, sicer se moram še malo navadit na njega kler je precej širok in ima močen agregat...vsekakor sem zadovoljen za 1x...
bom ga imel bol za teren, zato bi rad dobil zadnji amortizer primeren temu...od kakega crossa al endurota. ima mogoče kdo kaj podobnega??