Can Am Renegade 800 X 2009
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Re: Can Am Renegade 800 X 2009
Sem pred slikanjem malo spral z vodo to večjo umazanijo. Sicer pa sem bil jaz v precej slabšem stanju kot Renegade
2009 Can Am Renegade 800 X
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Blatna kopel
Tako lepega dne kot je bil danes bi bilo škoda ne izkoristiti, zato sem šel Renegade-a ponovno malo namočit v blato . Če sem še včeraj naredil kar nekaj asfaltnih kilometrov je prav, da se stroj uporablja tudi za to, čemur je namenjen.
Prva luža malo bolj previdno:
4x4 je zakon !
Konec poti:
Odhod:
Bighorn so definitivno vredne svojega denarja, res je neverjetno kakšen oprijem nudijo. Sploh pa v kombinaciji z 4x4 .
Sem pa ugotovil da carbon look folija mogoče ni ravno najbolj primerna za off road. Ko se enkrat blato zasuši na površini ga je zelo težko odstraniti. Boljša izbira bi bila kakšna gladka folija.
Prva luža malo bolj previdno:
4x4 je zakon !
Konec poti:
Odhod:
Bighorn so definitivno vredne svojega denarja, res je neverjetno kakšen oprijem nudijo. Sploh pa v kombinaciji z 4x4 .
Sem pa ugotovil da carbon look folija mogoče ni ravno najbolj primerna za off road. Ko se enkrat blato zasuši na površini ga je zelo težko odstraniti. Boljša izbira bi bila kakšna gladka folija.
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Lepo, lepo!
Pa vendar ko smo že pri slikicah....morda se motim...toda...že od kar se je ta motor prodajal, se mi zdi kot da ima zvito belanco. Kot, da bi bil pokotan, ali pa bi se nekdo neznosno težek obesil na ročke in jih zvil navzdol.
Se enako zdi še komu?
Pa vendar ko smo že pri slikicah....morda se motim...toda...že od kar se je ta motor prodajal, se mi zdi kot da ima zvito belanco. Kot, da bi bil pokotan, ali pa bi se nekdo neznosno težek obesil na ročke in jih zvil navzdol.
Se enako zdi še komu?
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Vse je možno, čeprav se mi zdi da je samo tako nastavljena (jaz nisem do zdaj nič tikal). Jo bom poizkusil za hec malo drugače nastavit, če bo kaj razlike.
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja tudi na to sem pomislil.
Mogoče bi jo moral primerjati s kakšno drugo...od drugega Renegade-a...
No saj načeloma ni nič narobe...pa tudi draga ni nova. Če pa je slučajno zvita pa bi bilo dobro malo pregledati ogrodje da ni kje počeno.
Mogoče bi jo moral primerjati s kakšno drugo...od drugega Renegade-a...
No saj načeloma ni nič narobe...pa tudi draga ni nova. Če pa je slučajno zvita pa bi bilo dobro malo pregledati ogrodje da ni kje počeno.
Hmmm! Tudi meni ne deluje ok. Posodice od zavornega olja bi morale biti ravne.
Sem tudi jaz to opazil takoj kak so ble prve slike gor, pa nisn htel bit pametn. Ne vem kak ti lahko taka pozicija rok ustreza pri vožnji, ko da si na čoperu pa furaš samo ravno
tak bi moglo zgledat
tak bi moglo zgledat
Čisto možno, ker zna poknit spodaj, kjer pride pritrjena in se posede. Bi pa verjetno bolj držala bifova verzija, da je xxxl ded zvil na kakšnem skoku.
Če boš nucal novo lahko prideš iskat. Še prej pa to preglej oz probaj jo malo premaknit, ker absolutno tak ne more bit... pa oko še vrži na volanski drog.
Če boš nucal novo lahko prideš iskat. Še prej pa to preglej oz probaj jo malo premaknit, ker absolutno tak ne more bit... pa oko še vrži na volanski drog.
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...
A je tale RENEGADE slučajno bil iz Mirne na Dolenjskem
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
@ Bohorc
Ja iz Mirne je. Jaz sem lastnik cca. 9 mesecev.
@ galu
Kolikor sem gledal ostale Renegade imajo enake balance, tako da mislim da je original.
@jay886
Lahko da je bilo tudi kaj takega. Na drogu in balanci ni videti nikakršnih poškodb ali kakih razpok, pravtako na okvirju . Lahko da je res samo fora v nastavitvi, jo bom malo premaknil če bo kaj razlike. Sicer se mi zdi balanca kar precej močno narejena, prav težko verjamem da bi jo lahko kdo zvil pri skoku, ampak nikoli ne veš ...
Ja iz Mirne je. Jaz sem lastnik cca. 9 mesecev.
@ galu
Kolikor sem gledal ostale Renegade imajo enake balance, tako da mislim da je original.
@jay886
Lahko da je bilo tudi kaj takega. Na drogu in balanci ni videti nikakršnih poškodb ali kakih razpok, pravtako na okvirju . Lahko da je res samo fora v nastavitvi, jo bom malo premaknil če bo kaj razlike. Sicer se mi zdi balanca kar precej močno narejena, prav težko verjamem da bi jo lahko kdo zvil pri skoku, ampak nikoli ne veš ...
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
Se mi je zdel znan . Prodajalec tega mopeda je delal z njim kot prasica z mladimi, na terenu ga nisem nikoli videl, po asfaltu pa vedno na poln ror, moped pa se je prodajal nekje dve leti. Ker je model preprodajalec z avtomobili, predvidevam da je RENEGADE-ja vzel v račun za kak avto...
No, kakorkoli, naj ti služi in po tvojih postih sodeč se mu zdaj godijo boljši časi
No, kakorkoli, naj ti služi in po tvojih postih sodeč se mu zdaj godijo boljši časi
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Stroj je pač treba vzdrževat. Je pa tako da pri rabljenih zadevah nikoli ne veš kaj kupiš. Da je res dobro vzdrževan jaz lahko garantiram samo za zadnjih 9 mesecev, kako je bilo prej pa .
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Nastavitev balance
Danes sem si vzel nekaj časa in sem malo nastavljal balanco. Nikjer ni bilo videti kakšnih poškodb na balanci, razen desni ščitnik je malenkost počen in ne sedi pravilno na svojem mestu. Vseeno lahko samo upam da atv ni bil prevrnjen ali kakorkoli poškodovan. Ker če je bil slučajno prevrnjen nočem niti pomisliti koliko časa je motor delal "na suho" .Tako izgleda sedaj:
Pa tudi vožnja je zdaj malenkost lažja
Pa tudi vožnja je zdaj malenkost lažja
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Vzpon na Sveto trojico
Danes sem bil prvič v življenju na Sveti trojici pri Pivki. Martin Krpan je tukaj hodil s svojo Kobilico, jaz pa seveda kako drugače kot z atv-jem.
Prišel sem iz postojnske smeri po gozdni poti, kjer se vidijo strahovite posledice februarskega žledu. Tu se začenja vzpon:
Pot proti vrhu je bila kar zabavna:
Razgled ni bil najboljši, spodaj se vidi (če se ne motim) Palško jezero:
Na vrhu Svete trojice je cerkev:
Vrh:
Čas za odhod:
Od tu sem se potem spustil v vas Trnje, katera je oddaljena cca. 8 Km.
Prišel sem iz postojnske smeri po gozdni poti, kjer se vidijo strahovite posledice februarskega žledu. Tu se začenja vzpon:
Pot proti vrhu je bila kar zabavna:
Razgled ni bil najboljši, spodaj se vidi (če se ne motim) Palško jezero:
Na vrhu Svete trojice je cerkev:
Vrh:
Čas za odhod:
Od tu sem se potem spustil v vas Trnje, katera je oddaljena cca. 8 Km.
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Servis
Renegade ima zdaj malo manj kot 4000 km. Spet je čas za menjavo olj, mogoče nebi bilo slabo menjati tudi hladilne tekočine. Sledi menjava motornega olja, olja v menjalniku in obeh diferencialih ter menjava svečk:
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Včeraj sem prvič doživel malenkost strašljivo situacijo v malo več kot enem letu lastništva tega sicer krasnega stroja. Namreč ob vračanju domov iz Kopra (ob cca. 10 uri zvečer) so mi kar na lepem crknile luči, kratke in dolge. Delala je le mala pozicijska na sredini. Upam da je le kakšen slab stik ali mogoče varovalka Danes sledi bolj podroben pregled.
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Zanimivo, varovalke so vse ok, žarnice, ključavnica, vsi električni sklopi delujejo brez napake, razen luči (zadnja luč pa dela normalno ).Je imel kdo že takšen primer?
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Premeri tok na žarnici...na sedišču...če sploh pride štrom do tja. Ni nujno, da je kaj na konektorjih...lahko je kje preribana le ena žica. Namreč za prednje luči gre iz releja le ena napeljava, ki se naro razcepi....mah težko je razložit.
V glavnem...najprej poglej, če pride tok do žarnic...obeh.
V glavnem...najprej poglej, če pride tok do žarnic...obeh.
- Negrettosylvius
- Obiskovalec
- Reactions:
Ena praznična iz Mašuna
1999 Aprilia RS 250
1999 Aprilia RS 250