CF MOTO X6 ( kratek)

Hkrati pa se bi zahvalil EL PRESIDENTU za nasvete, dostavo, prijaznost, odzivnost....
Mi ki kupujemo ATV-je pri njemu vemo zakaj in zakaj se vedno vračamo ko kupujemo nove .
Takih trgovcev si lahko samo želimo .

Natko čestitam za nakup pa veliko varnih km,glede porabe pa ne bit v skrbeh,ker verjetno rezervoar drži 15L,ne 19L,vsaj na mojem x5 je tako.lpNatko napisal/-a:Moji prvi vtisi so dobri
razen porabe goriva ta je namreč gromozanska ( imam 7km do najbližje bencinske črpalke in do tja in nazaj porabim 2 črtici goriva od 7 )
umirjena cestna vožnja brez terena do pol gasa hitrost od 50-60 do 12-16 l,
poudarjam da je govora o ZELO lepi vožnjo vendar mi ne uspe porabe spraviti pod 12L , tako da mi po 40 KM števec za prikaz goriva kaže pol tanka![]()
tako da mislim da bi z neko normalno potovalno hitrostjo cca 70 km/h poraba znašala saj 15 l, da o agresivni vožnji ne razmišljam.
Malce hudo
Ali pa se mora še malo ulaufat....pa pol na prvem servisu še kaj naštelat....Natko napisal/-a:Danes sem ga spet malce razmigal ( komaj čakam 500 km da naredim servis) malce makedama in spet veliko asfalta ampak bolj agresivno kot v prejšnih furah in ugotovil da mi je poraba padla na 11.5 l/100 km.
ZAKLJUČEK !
Očitno ima manjšo porabo če ga mučiš
![]()
![]()
![]()